evoracing Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα.. Το κινητό μου τα έχει παίξει τελείως, έχω το S7562 και σήμερα έκλεισε μόνο του 3 φορές! η μπαταρία κάνει καλή επαφή. Το θέμα είναι πως κλείνει (είτε του κάνω και μόνος μου επανεκκίνηση) μετά δεν μου βγάζει το παράθυρο για να βάλω το pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να με πάρει τηλέφωνο. Πρέπει να μπω για να κάνω wipe για να επανέλθει.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι ακριβως κανεις wipe ;Μπες recovery κανε wipe cache και μετα wipe data/factory reset
evoracing Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Όλα τα wipe κάνω εκτός από το data/factory reset.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν κανεις τιποτε. Παρε μπακαπ τι αρχεια θες να κρατησεις απο το τηλεφωνο και κανε ολα τα wipe συν φακτορυ ρεσετ στο τελος
giannis97 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Κρατα τα αρχεια σου σε καποια sd και υστερα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
evoracing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Άμα κάνω επαναφορά και τώρα που έκανα wipe, επιλέγω τις ρυθμίσεις και μετά από κάποιο βήμα μαυρίζει η οθόνη και δείχνει μόνο την status bar και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! στρώνει μόνο άμα μπω από το pc μέσω odin και περάσω ξανά το firmware... Το έκανα όλο αυτό και μετά από ένα restart πάλι δεν το έβγαλε (βασικά μπορεί να το έβγαλε ποιο μετά γιατί με το home button δεν έκανε τίποτα κάποια στιγμή...
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ρομ περασες κατευθειαν ή εκανες πρωτα wipe all ;;
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τοτε εκανες clean install. Μηπως ειναι hardware το θεμα;;. Παιζεις σε custom ή official rom;;; Αν εισαι σε καστομ δοκιμασε 1 με οφφισιαλ αν υπαρχει το θεμα. Δοκιμασε επισης να ξυσεις τις επαφες της μπαταριας και του κινητου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα