Souglianis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ποιός σου είπε ότι θέλω να την φυλάξω. αλλά δεν θα βγώ στους δρόμους και να την εκφωνίσω.¨οποιος νομίζει ότι μπορεί και θέλει και γουστάρει να μάθει τι ακριβώς είνα, έχω γράψει ήδη πως θα ήθελα να γίνει. Τόσο απλά. 1
WebDevGr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μόνο ιδέες αλλά ο σκοπός είναι να τις πραγματοποιείς. Αυτό κάνει την διαφορά. @WebDevGr Βλέπω ότι βρίσκεσε Ηράκλειο. Κοντά μου είσαι. Ειμαι Χερσόνησο. Έχω καμιά δεκαριά ιδέες στο συρτάρι που δεν βρήκα χρόνο να τις υλοποιήσω και μάλλον δεν θα βρω ούτε στο μέλλον. Μπορώ να σου τις δώσω να τις υλοποιήσεις και αν πετύχουν μου δίνεις ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη... 2
defacer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 οποιος νομίζει ότι μπορεί και θέλει και γουστάρει να μάθει τι ακριβώς είνα, έχω γράψει ήδη πως θα ήθελα να γίνει. Τόσο απλά. Χωρίς ίχνος κακίας, μ' αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται ποτέ να βρεις τους συνεργάτες που θα ήθελες να έχεις. Τόσο απλά. 1
Souglianis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η ειρωνία πάει και έρχετε. Ευχαριστώ για αυτη την απίστευτη εμπειρία. Να στε καλά.
nikos_90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μόνο ιδέες αλλά ο σκοπός είναι να τις πραγματοποιείς. Αυτό κάνει την διαφορά. @WebDevGr Βλέπω ότι βρίσκεσε Ηράκλειο. Κοντά μου είσαι. Ειμαι Χερσόνησο. Έχω καμιά δεκαριά ιδέες στο συρτάρι που δεν βρήκα χρόνο να τις υλοποιήσω και μάλλον δεν θα βρω ούτε στο μέλλον. Μπορώ να σου τις δώσω να τις υλοποιήσεις και αν πετύχουν μου δίνεις ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη... Να συμπληρώσω και κάτι, εκτός να ξέρεις να τις πραγματοποιείς θα πρέπει να έχεις και τα χρήματα να τις βάλεις μπροστά στα μάτια του κόσμου, καθώς επίσης να έχεις και τις γνώσεις να οδηγήσεις στην εταιρεία σου και την ομάδα σου.Τι από όλα αυτά έχεις που σε κάνουν να πιστεύεις οτι θα πετύχεις; Βασικά πρέπει να τα έχεις όλα και όχι κάποιο από αυτά.Επίσης πως θα βγάλεις χρήματα από την ιδέα σου; Στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχει monetization model που να μπαίνει σε εφαρμογή από την day one που θα βγει στον αέρα η εφαρμογή. Και εννοείται να υπάρχει και το κοινό που θα γίνει πελάτης σου. Social media και χρήματα από πρώτη μέρα δεν γίνεται να συμπεριληφθούν στην ίδια πρόταση.Φιλικά Sent from my iPhone using Insomnia 1
defacer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Η ειρωνία πάει και έρχετε. Ευχαριστώ για αυτη την απίστευτη εμπειρία. Να στε καλά. Βασικά σου είπα τι κάνεις λάθος κατά την άποψή μου και επίσης με ποιό τρόπο αυτό το λάθος θα το βρεις μπροστά σου αργότερα. Δεν είσαι βέβαια υποχρεωμένος να συμφωνείς μαζί μου, αλλά το να βαφτίζουμε ειρωνία ο,τι δε μας αρέσει είναι λίγο ανόητο. ΥΓ: Αν θέλεις κάποτε να πετύχεις σα founder πρέπει στο ενδιάμεσο να εμπεδώσεις ότι πρέπει να ξέρεις να βρίσκεις το χρυσό που είναι κρυμμένος στα σκατά, και όχι το αντίθετο. 1
nkarama Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Υπάρχει πάντα το the Egg της Eurobank σε συνεργασία με το Coralia στο οποίο θα μπορούσες να απευθυνθείς. Επίσης το Coralia απο μόνο του κάνει αυτή ακριβώς την δουλειά, δηλαδή σε βοηθάει να βρεις συνεργάτες. 1
Souglianis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το σκεπτικό μου είναι να στηθεί η ιστοσελίδα και μετα να πάω σε crowdfounding όπως indiegogo-kickstarter κλπ.
geomagas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν μας τα λες καθόλου καλά... Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το σκεπτικό μου είναι να στηθεί η ιστοσελίδα και μετα να πάω σε crowdfounding όπως indiegogo-kickstarter κλπ. Τελειωμένη θα τη βάλεις σε crowdfunding; Για ποιο λόγο; Τι θα τους πεις; "Χρηματοδοτήστε μου τη φοβερή ιδέα που ήδη υλοποίησα και ήδη βγάζει τρελλά λεφτά"; Εκτός κι αν σκοπεύεις να φτιάξεις ένα mockup για να το πας σε crowdfunding, να ζητήσεις χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση όμως, το topic σου θα έπρεπε να αφορά ακριβώς την υλοποίηση του mockup, κι όχι του ίδιου του site (όπου θα ήταν και πολύ ευκολότερο να βρεις "Μητέρες Τερέζες"). Επιπλέον, εκεί (στο cf) θα αναγκαστείς να αποκαλύψεις όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες, και μάλιστα όσο πιο αναλυτικά γίνεται, αλλιώς... no κοκό. Γιατί δεν το κάνεις κι εδώ; Τι φοβάσαι εδώ που δεν το φοβάσαι στο kickstarter; Η ειρωνία πάει και έρχετε. Ευχαριστώ για αυτη την απίστευτη εμπειρία. Να στε καλά. Ούτε πάει, ούτε έρχεται. Που να δεις δηλαδή τι γιούχα πέφτει σε άλλα topics... Οι άνθρωποι απλά προσπαθούν να σου δώσουν να καταλάβεις μερικά πράγματα. Δεν μπορούν όμως όλοι να μιλάνε σαν να παίζαμε σε σαπουνόπερα, το καταλαβαίνεις αυτό. Να είσαι ευχαριστημένος όταν οι άνθρωποι σου λένε ακριβώς αυτό που σκέφτονται, και ακριβώς με τον τρόπο που τους ήρθε στο μυαλό (άλλωστε, τα λεγόμενά σου ήταν το ερέθισμα γι αυτό το αντανακλαστικό, οπότε...). Ποιός σου είπε ότι θέλω να την φυλάξω. αλλά δεν θα βγώ στους δρόμους και να την εκφωνίσω.¨οποιος νομίζει ότι μπορεί και θέλει και γουστάρει να μάθει τι ακριβώς είνα, έχω γράψει ήδη πως θα ήθελα να γίνει. Τόσο απλά. Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να την ..."εκφωνήσεις"; Ούτε καν να την ...απαγγείλεις δεν θέλουμε. Μην μας πεις τίποτα για την ιδέα καθεαυτή, κράτα την για πάρτη σου, σκασίλα μας μεγάλη και δέκα παπαγάλοι. Αλλά πες βρε αδερφέ μια εκτίμηση για τον προβλεπόμενο χρόνο υλοποίησης. Πες μας πέντε πράγματα για το κοινό που θα απευθυνθείς. Πες μας αν θα είναι responsive. Αν θα είναι πολυγλωσσικό. Σε τι γλώσσα θα το κάνεις. Τι ΒΔ (και πόσες) θα χρειαστείς. Τι VPS (και πόσους). Τα παραπάνω είναι εντελώς τυχαία και ενδεικτικά. Φυσικά δεν θα περίμενα να μου πεις αν η αφαρμογή σου θα είναι responsive ή όχι για να πειστώ να συμμετάσχω, αλλά τέλος πάντων, ξεκίνα από κάπου (οπουδήποτε!) και άρχισε να "εκφωνείς" όσο περισσότερα πράγματα μπορείς, χωρίς να αποκαλύψεις την πολύτιμη ιδέα σου. Δηλαδή αυτοί που θα πάρουν πληροφορίες με e-mail δεν υπάρχει περίπτωση να στην κλέψουν; --- Δεν πάω πιο πίσω στο topic, γιατί είναι και η ώρα δύσκολη. Το καταλαβαίνω ότι είσαι ενθουσιασμένος με την ιδέα σου, και περιμένεις από τους άλλους να μπουν στο κλίμα του ενθουσιασμού σου (γιατί, let's face it, άλλο κίνητρο δεν έχουν!). Πρέπει όμως να καταλάβεις κι εσύ ότι αυτοί που καλείς στο παιδομάζωμα είναι πραγματικοί άνθρωποι με πραγματικές καθημερινές ανάγκες. Δεν θα το κάνει κανείς για τη φουκαριάρα τη μάνα του, ούτε επειδή είναι τόσο κολλημένος με την μπάλα. Θα το κάνει για να βγάλει τον επιούσιο, τη βενζίνη του, το νοίκι του και τα εμβόλια του παιδιού του. Έλα στη θέση του, πριν του ζητήσεις να έρθει αυτός στη δική σου. 4
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εγώ δε καταλαβαίνω τη λογική: αν θέλετε να μάθετε περισσότερα mail me. Οσες πιθανότητες έχεις να σου κλέψω την ιδέα αν την πεις εδώ άλλες τόσες έχεις και αν μου την πεις απ το mail. Τέλος πάντων.. καλή τύχη πάντως. Θα τη χρειαστείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα