Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ και για αυτό τον λόγο θα ήθελα την γνώμη σας. Εχω ξεκινήση το στήσιμο μίας ιστοσελίδας η οποία θα είναι στα social media. Μετά από πολύμηνη έρευνα διαπίστωσα ότι κάτι ανάλογο δεν υπάρχει. Εχω κατωχυρώσει το Domain όπως επίσης και την ιδέα μου.Σε συνεργασία με μία γραφίστρια υπάρχουν κάποια αρχικά sketch. Ψάχνω εναν η και περισσότερα άτομα που θα ήθελαν να συνεργαστούν σε αυτό το πρότζεκτ κυρίως στον προγραμματισμό. Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση να πληρώσω αλλά ευελπιστώ να βρώ άτομα που είναι σε θέση για μια συνεργασία με αντάλλαγμα ποσοστά στο Πρότζεκτ.

Οπότε θα ήθελα να με συμβουλέψετε που μπορω να βρώ προγραμματιστές οι οποίοι θα έχουν την διάθεση να συνεργαστούν σαν συνέταιροι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ακριβώς! Θα πρέπει να αναφέρεις περισσότερα πράγματα για να ξέρουν οι επίδοξοι συνεργάτες, αφενός αν μπορούν να αντεπεξέλθουν και αφετέρου αν αξίζει να αφιερώσουν χρόνο...

Δημοσ.

¨Οπως καταλαβαίνετε δεν θα ήθελα να δώσω και πάρα πολλές πληροφορίες για αυτονόητους λόγους. Φανταστείτε ότι θα έχει την λειτουργικότητα όπως τo FB.Ευχαρίστως να δώσω πληροφορίες για κάποιον που ενδιαφέρετε μέσω Μαίλ.: [email protected]

Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ και απαιτεί γνώσεις και χρόνο και όπωσδήποτε ανήσυχω πνεύμα με δημιουργικότητα. Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και είμαι σύγουρος ότι με τα κατάληλα άτομα θα έχει διεθνώς επιτυχία. ¨οπότε όποιος είναι διατεθημένος να συνεργαστεί ευχαρίστως να με στείλει μαιλ.

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να φτιάξεις το Facebook Lite με μηδέν κεφάλαια, και να φτιάξεις και ομάδα από developers που θα φάνε μήνες σε σκοτεινά υπόγεια με πίτσα και redbull με την ελπίδα ότι ίσως κάποτε αυτό φέρει κέρδη και κάνουν απόσβεση στο redbull?!?

Even χλωμότερος... :unsure:

• Like 4
Δημοσ.

If I had a dime for every time...

Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και είμαι σύγουρος ότι με τα κατάληλα άτομα θα έχει διεθνώς επιτυχία.

Δηλαδή θέλεις να φτιάξεις το Facebook Lite με μηδέν κεφάλαια, και να φτιάξεις και ομάδα από developers που θα φάνε μήνες σε σκοτεινά υπόγεια με πίτσα και redbull με την ελπίδα ότι ίσως κάποτε αυτό φέρει κέρδη και κάνουν απόσβεση στο redbull?!?

Even χλωμότερος... :unsure:

Ούτε την πίτσα δεν κερνάει, οπότε ξέχνα και το redbull.  :-(

----

Κάτσε να δω κι αν οι μαντικές μου ικανότητες είναι σε καλό level

Θες τουλάχιστον το 50% της "εταιρίας" γιατί έχεις την ιδέα.  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Διασκεδαστικό το να διαβάζεις τέτοια μηνύματα.

Τώρα όπως γνωρίζετε οι μεγαλύτερες εφευρέσεις έγιναν στα υπόγεια και στα γκαράζ.Το ξερω ότι είναι δύσκολο. Αν όμως κάποιος πιστέψη στην ιδέα θα ανταμειφθεί πολύ περισσότερα από τα Red Bull και τις πίτσε σας.

THINK BIG! αυτό είναι το πιστεύω μου στο προτζεκτ αυτό. 

• Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δε μας λες τίποτα για το project. Όλοι έχουν ιδέες για ένα σωρό πράγματα, το θέμα είναι πώς προχωράς με αυτή την ιδέα.

Δημοσ.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στους υποψήφιους συνεργάτες σου και προσπάθησε να γράψεις μερικές γραμμές κώδικα για να δεις πως φτιάχνεται μια απλή ιστοσελίδα.

Μετά θα μπορείς να πεις ότι θέλεις για υπόγεια/γκαράζ και εταιρείες που βγήκαν μέσα από αυτά.

Όπως σου είπαν ήδη... από ιδέες είναι γεμάτος ο κόσμος!

Δημοσ.

Διασκεδαστικό το να διαβάζεις τέτοια μηνύματα.

Τώρα όπως γνωρίζετε οι μεγαλύτερες εφευρέσεις έγιναν στα υπόγεια και στα γκαράζ.Το ξερω ότι είναι δύσκολο. Αν όμως κάποιος πιστέψη στην ιδέα θα ανταμειφθεί πολύ περισσότερα από τα Red Bull και τις πίτσε σας.

THINK BIG! αυτό είναι το πιστεύω μου στο προτζεκτ αυτό. 

Καλά τα λες. Μια μέρα θα χαλαρώνεις στο private jet σου με την Miss Brazil στο διπλανο κάθισμα και θα σκέφτεσαι: "E τους χαζούς σ' εκείνο το φόρουμ, χα χα χα".  :-D

• Like 1
Δημοσ.

¨Οπως καταλαβαίνετε δεν θα ήθελα να δώσω και πάρα πολλές πληροφορίες για αυτονόητους λόγους. Φανταστείτε ότι θα έχει την λειτουργικότητα όπως τo FB.Ευχαρίστως να δώσω πληροφορίες για κάποιον που ενδιαφέρετε μέσω Μαίλ.: [email protected]

Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ και απαιτεί γνώσεις και χρόνο και όπωσδήποτε ανήσυχω πνεύμα με δημιουργικότητα. Πιστεύω πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και είμαι σύγουρος ότι με τα κατάληλα άτομα θα έχει διεθνώς επιτυχία. ¨οπότε όποιος είναι διατεθημένος να συνεργαστεί ευχαρίστως να με στείλει μαιλ.

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι για να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα δύο από τα απαραίτητα συστατικά είναι

• top talent σε όλα ανεξαιρέτως τα άτομα της πρώτης ομάδας (συμπεριλαμβάνει εσένα και αυτόν/αυτούς που ψάχνεις τώρα)
  • κεφάλαια επενδυτών (όχι τώρα αμέσως αλλά soon, γιατί καλά τα ποσοστά αλλά το top talent πρέπει και να φάει) -- το οποίο σημαίνει ότι εσύ προσωπικά θα πρέπει να είσαι τζιμάνι πωλητής αλλιώς δεν έχει κοκό

Αυτή τη στιγμή λοιπόν κανείς δεν έχει ιδέα για το ποιός είσαι και τι κάνεις, και βλέπουμε ζωντανά πως δεν τα καταφέρνεις πολύ καλά με την πώληση της ιδέας σου (why should I even bother δύο λεπτά να στείλω mail σε κάποιον άγνωστο για ένα άγνωστο project?). Τα συμπεράσματα δικά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μόνο ιδέες αλλά ο σκοπός είναι να τις πραγματοποιείς. Αυτό κάνει την διαφορά.

@WebDevGr  Βλέπω ότι βρίσκεσε Ηράκλειο. Κοντά μου είσαι. Ειμαι Χερσόνησο. 

Δημοσ.

Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μόνο ιδέες αλλά ο σκοπός είναι να τις πραγματοποιείς. Αυτό κάνει την διαφορά.

@WebDevGr  Βλέπω ότι βρίσκεσε Ηράκλειο. Κοντά μου είσαι. Ειμαι Χερσόνησο. 

Βρέθηκε ο πρώτος συνεργάτης.

• Like 2
Δημοσ.

Και κατ' επέκταση αυτός είναι και ο λόγος που είναι χαζό να προσπαθείς να φυλάξεις την ιδέα σαν κόρη οφθαλμού.

Επίσης εφόσον εσύ ο ίδιος δε μπορείς κατά δήλωσή σου να την πραγματοποιήσεις, ίσως θα ήταν καλό τουλάχιστον να δείχνεις ότι προκειμένου να την πραγματοποιήσεις δεν κολλάς πουθενά.

Και τέλος είναι λίγο turn off οι κλισέ ατάκες πενταετίας από το startup scene.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...