Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Σκεφτόμουν να αλλάξω εταιρεία , εδώ και μερικά χρόνια έχω forthnet , δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά προτιμώ να πληρώσω 20 ευρώ αντί για 25 που πληρώνω στην forthnet. Μου έχουν πει για wind , cyta κτλπ , αλλά δε ξέρω ποια να βάλω. Τσέκαρα από το site της cyta , και απέχω από κόμβο 1500 μέτρα.Έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οποια εταιρεια και να βαλεις μικρες διαφορες.ιδιο χαλκο θα παρεις.απο εκει και περα εχει να κανει με το Margin του καθε παροχου οπως και με τον εξοπλισμο.πχ  ο οτε δινει 9 margin αντι για 6 της forthnet και δινει zte που ειναι χαλια.η wind δεν δινεει δωρεαν ρουτερ.η cyta δινει voip τηλεφωνια οποτε ολα τα τηλεφωνα πανω απο το ρουτερ και αμα πεσει το ρευμα δεν εχεις τηλεφωνο οπως και αμα κανει αποσυνδεσει χανεις το τηλεφωνο.

Δημοσ.

ο οτε δινει 9 margin αντι για 6 της forthnet και δινει zte που ειναι χαλια.

Επίσης το ΖΤΕ που δίνει η  forthnet (Η108Ν 2.5) είναι  ακόμα πιο χάλια! :P  Ενεργοποιήθηκα πρόσφατα σε forthnet απο ΟΤΕ και τα ξέρω!! Βέβαια επι της ουσίας και ανευ πλάκας , και τα 2 μου δουλέψαν/ουν άψογα.

Δημοσ.

zte και καλο δεν υπαρχει.ολα τα zte ειναι χαλια εειδικα τα adsl.τα vdsl λιγο better.hol και forthnet πλεον δινουν Technicolor 5136v2.

Επίσης το ΖΤΕ που δίνει η  forthnet (Η108Ν 2.5) είναι  ακόμα πιο χάλια! :P  Ενεργοποιήθηκα πρόσφατα σε forthnet απο ΟΤΕ και τα ξέρω!! Βέβαια επι της ουσίας και ανευ πλάκας , και τα 2 μου δουλέψαν/ουν άψογα.

Δημοσ.

Πάντως απο  Φλέβάρη η forthnet δίνει σχεδόν σε όλους το ΖΤΕ  ZXHN V2.5. Δεν υπάρχει ακόμα στο site της.

αυτο δεν το ηξερα.στο 5136v2 εχω μεινει.αν δινουν παλι zte :(.

αυτη η zte πρεπει να εχει γινει πλουσια με τα μπρυκια που πουλαει.

οποιον παροχο και να κοιταξεις ενα zte δινει.πεταμα απευθειας και παιρνεις κατι δικοσου.το γελιο ειναι οτι μερικοι παροχοι το δινουν χρησιδανειο.πιο πολλα λεφτα ειναι η βενζινη να πας να το παρεις πισω παρα να παρεις καινουριο απο την zte.

Δημοσ.

H hol για εμενα ειναι οριακά η καλύτερη...! Εχει το 2Play 24mpbs και απεριοριστα σταθερά+5ωρες κινητά με 23€ ή 18 αν εχεις και κινητο στη vf... το ιντερνετ της ειναι στις περισσότερες περιοχές πολυ καλό και δινει και fastpath αν το χρειάζεσαι...

δυστυχώς ομως και αυτοί το σαπουνι το ΖΤΕ δινουν... κανονικά αυτό δε θα επρεπε ουτε σα σφηνα σε μπαλκονοπορτες να χρησιμοποιείται..

Δημοσ.

H hol για εμενα ειναι οριακά η καλύτερη...! Εχει το 2Play 24mpbs και απεριοριστα σταθερά+5ωρες κινητά με 23€ ή 18 αν εχεις και κινητο στη vf... το ιντερνετ της ειναι στις περισσότερες περιοχές πολυ καλό και δινει και fastpath αν το χρειάζεσαι...

δυστυχώς ομως και αυτοί το σαπουνι το ΖΤΕ δινουν... κανονικά αυτό δε θα επρεπε ουτε σα σφηνα σε μπαλκονοπορτες να χρησιμοποιείται..

σε double play μέχρι στιγμής η καλύτερη προσφορά είναι της forthnet αφού δίνει όλα τα παραπάνω και 12 ώρες δωρεάν προς κινητά από σταθερό με 24,90Ευρώ το μήνα

Δημοσ.

Αν δεν σου χρειαζονται ομως τα παραπανω λεπτα για κινητα καλυτερα χολ. Απλα αναλογικα αξιζει η 4νετ

Δημοσ.

ενα απο τα - της hol ειναι οτι σε Fast path δεν δινουν 6 margin οπως αλλοι παροχοι.νομιζω σε βαζει στο 11 που ειναι το default. σε interleave σε πανε σε 6 εστω και με λιγο πρηξιμο

Δημοσ.

Το margin απο αλλες εταιρειες μπορουν να μου το πουν τηλεφωνικα;

οτε 9 Min

forthnet 6 min default 6

hol 6 min default 11

wind νομιζω 6 min default???

cyta επισης νομιζω 6 min default ??

on = 7 default νομιζω 9

vivodi ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...