Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Η φωτογραφία πού κάνει τον γύρο του κόσμου δεν ανήκει λέει στον πιλότο. Κάποιος θα αυξήσει τα μηδενικά στον λογαριασμό του.Οτι να ναι με τους δημοσιογράφους ποια φωτογραφια; Του πιλοτου που εριξε το αεροπλανο
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ναι, εχουν δημιοσευθει δεκαδες φωτος, ποια απο αυτες ειναι ψευτικη; 1
totem_lost Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τον ήχο από το cockpit; http://www.planecrashinfo.com/lastwords.htm
tzizzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ναι, εχουν δημιοσευθει δεκαδες φωτος, ποια απο αυτες ειναι ψευτικη; Απίστευτο: Αυτός δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς – Οι δημοσιογράφοι μπέρδεψαν το πρόσωπο [εικόνες]
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μάλιστα, εγώ αν ήμουν στην θέση του μάγειρα θα είχα κάνει αγωγή στα αρχικά ΜΜΕ που μπέρδεψαν και πήραν την φωτογραφία. Αμαν με αυτή την νοοτροπία όποιος αποκτάει δημοσιότητα για κάτι να τον αναζητούν στο fb.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τον ήχο από το cockpit; http://www.planecrashinfo.com/lastwords.htm Πω ρε φίλε στο τέλος .Φρίκη...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν υπήρχε δυνατότητα καταγραφής βίντεο στο cokpit ,Θα είχε βγεί συμπέρασμα απο το 1 λεπτό που θα αναλύανε το μαύρο κουτί.και όχι να ψάχνουν 7 μέρες τώρα και να κάνουν εικασίες.Αλλα τίποτα .Εγω τα λέω ,εγω τα ακούω. Άμα πάρω τηλεφωνο την ευρωπαική υπηρεσία αεροπλάνων και τους πω την ιδέα για το βίντεο ,λέτε να πάρω αμοιβή?
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν υπήρχε δυνατότητα καταγραφής βίντεο στο cokpit ,Θα είχε βγεί συμπέρασμα απο το 1 λεπτό που θα αναλύανε το μαύρο κουτί.και όχι να ψάχνουν 7 μέρες τώρα και να κάνουν εικασίες.Αλλα τίποτα .Εγω τα λέω ,εγω τα ακούω. Άμα πάρω τηλεφωνο την ευρωπαική υπηρεσία αεροπλάνων και τους πω την ιδέα για το βίντεο ,λέτε να πάρω αμοιβή? ποσο δυσκολο ειναι να καλυψεις την καμερα με κατι αν θες να κανεις μαλακια?
arxaggelos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 H germanwings γιατί έσταξε $6μ στην Αιρμπας; Σε ποιόν ανήκε το αεροπλάνο; Δεν ξέρει κανένας; Υποθέτω ότι το αεροπλάνο ήταν με κάποιου είδους μίσθωση από την Αιρμπας και δεν ανήκε στην Germanwings. Αλλά νόμιζα ότι αυτό το κάνουν μόνο μικρότερες εταιρίες και τσάρτερ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ποσο δυσκολο ειναι να καλυψεις την καμερα με κατι αν θες να κανεις μαλακια? Μπορούν να βάλουν κάμερα κλειστού κυκλώματος και να ναι 5-6 κάμερες κρυμμένες σε διάφορα σημεία και να είναι απορρητο μυστικό η θέση της κάμερας στους πιλότους 1
MT60RS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 ^ναι ρε, δεν κυκλοφορουνε manual, ολη η επιθεωρηση-συντηρηση γινεται στο μιλητο 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μπορούν να την καμουφλάρουνε και να μη φαίνεται καθόλου και να μην την αντιλαμβάνονται οι πιλότοι,οπότε δε θα χρειάζεται να την έχουν στο μανουαλ.
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Γιατί δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τον ήχο από το cockpit; http://www.planecrashinfo.com/lastwords.htm διαολε, οι κραυγες στο τελος, damn... απορια, τα μικροφωνα στο πιλοτηριο ειναι τοσο δυνατα που μπορουν να πιασουν και τους ηχους απο τις θεσεις επιβατων;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν υπήρχε δυνατότητα καταγραφής βίντεο στο cokpit ,Θα είχε βγεί συμπέρασμα απο το 1 λεπτό που θα αναλύανε το μαύρο κουτί.και όχι να ψάχνουν 7 μέρες τώρα και να κάνουν εικασίες.Αλλα τίποτα .Εγω τα λέω ,εγω τα ακούω. Άμα πάρω τηλεφωνο την ευρωπαική υπηρεσία αεροπλάνων και τους πω την ιδέα για το βίντεο ,λέτε να πάρω αμοιβή? Δεν είναι νέα ιδέα αυτό. Το συζητάνε χρόνια αλλά κατέληξαν στο να χρησιμοποιούνται καλύτερα και ακριβέστερα συστήματα καταγραφής όλων των στοιχείων μιας πτήσης, από ένα απλό Video. Οι κάμερες δεν θα απετρεπαν ένα ατύχημα! Αντίθετα φοβούνται πως θα είναι απλά ένα επιπλέον "θέαμα" για το κοινό που διψαει για αίμα, καθώς και ένα μέσο για να πιεζουν ακόμη περισσότερο οι εταιρίες το προσωπικό τους. Κάποιοι από τους πιλότους δήλωσαν πως η ύπαρξη μιας κάμερας, ίσως επηρέαζε τις ενέργειες τους σε μια κρίσιμη στιγμή κλπ.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αν υπήρχε δυνατότητα καταγραφής βίντεο στο cokpit ,Θα είχε βγεί συμπέρασμα απο το 1 λεπτό που θα αναλύανε το μαύρο κουτί.και όχι να ψάχνουν 7 μέρες τώρα και να κάνουν εικασίες.Αλλα τίποτα .Εγω τα λέω ,εγω τα ακούω. Άμα πάρω τηλεφωνο την ευρωπαική υπηρεσία αεροπλάνων και τους πω την ιδέα για το βίντεο ,λέτε να πάρω αμοιβή? Ναι λες και οι εταιρείες δεν θέλουν να βάλουν κάμερες για να μην πληρώνουν παραπάνω χρήματα. Αν ήταν τεχνικά εφικτό θα το έκαναν. Το μαύρο κουτί δεν καταγράφει απλά ήχους, είναι συνδεμένο με ένα σύστημα και καταγράφεται σε κάποια μνήμη όλη η πορεία του αεροσκάφους, οι χειρισμοί των πιλότων και τα όργανα/συστήματα που χρησιμοποίησαν ούτως ώστε να μπορεί να εξαχθεί αξιόπιστο και ασφαλές συμπέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα