teodoulke Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Η υγεια του δισκου μου επεσε απο 98% σε 91% σε μια μερα... Ειναι ανυσηχιτικο?
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Η υγεια του δισκου μου επεσε απο 98% σε 91% σε μια μερα... Ειναι ανυσηχιτικο? κοιταξε να δεις παντα μα παντα να εχεις κανει back up τα αρχεια σου, εχει δεν εχει προβλημα ο δισκος, ειναι οτι χειροτερο να χαλαει ο δισκος και να χανεις τα παντα απο μεσα, χιλιες φορες να χαλανε τα υπολοιπα εξαρτηματα παρα ο δισκος (σχετικο αυτο βεβαια) στην δικια σου περιπτωση αν σου περναει το τεστ χωρις σφαλμα εισαι ενταξει ακομα δηλαδη αν οχι αμεσα κανεις back up. Τι μαρκα ειναι ο δισκος σου; αναλογα την μαρκα του κανε και το δικο του τεστ της εταιρειας δηλαδη, επισης κι εγω εχω 2 δισκους ο ενας συγκεκριμενα οταν παιζω παιχνιδι και μετα που βγαινω στην επιφανεια εργασιας κανει εναν εντονο θορυβο πολυ διαφορετικο απο αυτον που κανει οταν διαβαζει, εκανα κι εγω ολα τα τεστ και ειναι καθαρα, αυτο ομως δεν ειναι σιγουρο οτι ο δισκος καποια στιγμη δεν θα χαλασει, δηλαδη μπωρει να ειναι σωστος καλος και την επομενη μερα να εχει χαλασει, το εχω παθει γι αυτο σου λεω
teodoulke Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 δεν ξερω τι συναιβει αλλα ολη μερα ηταν στο 91% και τωρα που ξαναανοιξα το hdsentinel ανεβηκε παλι στο 98%. Ευχαριστω για την συμβουλη σου!
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 δεν ξερω τι συναιβει αλλα ολη μερα ηταν στο 91% και τωρα που ξαναανοιξα το hdsentinel ανεβηκε παλι στο 98%. Ευχαριστω για την συμβουλη σου! τιποτα απλα να ξερεις οτι θα <<παιζει>> λιγο το προγραμα δηλαδη μια θα ειναι 90% μια θα ειναι 98% γιατι δεν μπωρει να δει την ζημια ακριβως που εχει ο δισκος, εσυ παντα θα εχεις back up σε καποιον εξωτερικο δισκο οποτε και να χαλασει μετα δεν θα σε νοιαζει παιρνεις εναν καινουριο και μεσα σε λιγα λεπτα θα εχεις τα δεδομενα σου πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα