exclood Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 καλημερα χριαζωμαι την βοηθεια σας εχω να προβλημα ανεξιγητο με τι μοβο asus hero 97z το θεμα εχει οσως εξεις εχω θεμα με το crossfire με τι μοβο αυτη οταν δοκιμαζω να βαλω τι δευτερη καρτα στι μοβο και την ανιγω κανει restart το pc ανα 2 λεπτα δεν μου ανοιγει οθονει στο pc. και μου βγαζη erro 15 εχω κανει τισ εξεις δοκημες 1) μια μημνη και παλι προβλημα στο crosssfire 2) εβαλα μονι τι καρτα στην θηρα Χ8 και δουλευη μονι τις 3) δοκημασα την θηρα χ4 και δουλευη εκει το crossfire αλλα δεν μπωρο να εχω ανοικτο το πανελ του κουτη ανικτο και να παταο το κουμπει open λογο ι καρτα ειναι μεγαλη και δεν μπενουν τα καλωδεια του κουτιου για το power & reset. οποιος ξερη να με βοηθισει τον ευχαριστο πολι my system Corsair Hydro Series H100!Intel Core i7 4770K16GB G.Skill DDR3-2133 Asus MAXIMUS VII HERO Intel Z97Gigabyte Radeon R9 280X120GB Samsung 840250GB Samsung 840 1000GB Seagate1300 Watt EVGA
nucleus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Υποθέτω έχεις 2xGigabyte Radeon R9 280X για το crossfire σωστά? Διαβάζοντας το manual λέει ότι πρέπει να μπούνε στις 2 κόκκινες υποδοχές που έχει η μητρική. Δες το εκτυπωμένο manual στην σελίδα 1-24 στο κεφάλαιο 1.2.5 Expansion Slots. Στην εικόνα εκεί είναι οι 2 και 4 pCIe 3.0/2.0x16/x8_1 slot και pCIe 3.0/2.0 x8_2 slot. Επίσης πρέπει να συνδέσεις και τις 2 κάρτες μεταξύ τους με τον Crossfire connector. Απο ότι βλέπω στο package contents στο manual δεν περιλαμβάνεται έχει μόνο 1 x SLI bridge(s) μην χρησιμοποιήσεις αυτό για να συνδέσεις τις 2 κάρτες είναι για nvidia κάρτες και όχι για amd. Κοίτα αν είχαν crossfire bridge οι κάρτες γραφικών αν όχι θα πρέπει να βρεις κάπου. Επίσης στο manual υπάρχει επεξήγηση για τα Q-code LEDs. Τα αναφέρει στις σελίδες 1-34 εώς 1-38 στο manual. Για το error 15-18 αναφέρει Pre-memory System Agent Initialization is started. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να το προκαλεί.
exclood Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 σε ευχαριστο ναι εχω 2xGigabyte Radeon R9 280X και μεσα στο κουτης καρταs περιεχαι conector crossfire ναι το καταλαβενω το error 15 δεν μπωρο να καταλαβω πως μπωρο να βρω λυσει και γιατι μου βγαζει μονο στο crossfire το error μονο στη θυρα Χ8 το βγαζει και στην 4Χ γιατι δεν το βγαζει ???
nucleus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για crossfire πρέπει να βάλεις τις κάρτες στα 2 κόκκινα pCIe. Λογικά δεν βγάζει το error στην x4 επειδή το crossfire δεν δουλεύει εκεί.
exclood Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το θεμα ειναι το κανει μονο οταν βαζω στιν κοκκινη χ8 θυρα το προβλημα και αυτο με εχει τρελανη τσαμπα λεφτα για το τυποτα
nucleus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Έχεις δοκιμάσει με άλλο crossfire bridge? οι κάρτες κούμπωσαν σωστά πάνω στα PCIE?
exclood Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ναι ολα τα εχω κανει και τυποτα εδω σκεφτομαι να παρο αλλη μοβο
exclood Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 θα μπωρουσα να στιλο τι μοβο στιν asus να check να δουν ποιο ειναι το προβλημα και για ποιο το λογο το κανει ???
Sakiz105 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2396177/asus-hero-z97-crossfire-problem.html not sure if...
exclood Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι εγω ειχα αναρτισει το θεμα αυτο στο toms γιατο προβλιμμα μου απλος δεν ξερω καλα αγγλικα και για αυτο δεν εκανα και παραπανο ενεργιες και εγραψα εδω το προβλημα μου μπας και βγαλω ακρι στη γλωσσα μου
exclood Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 καλημερα αγορασα πριν λιγες ημερες αυτη τι μοβο http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4949#ov και εχτες το βραδυ την εβαλα στο pc και παλι εβγαλε το error 15 και χωρις το crossfire ουτε μπoρω να μπω στο bios ουτε τυποτα δεν μπoρω να κανω ουτε και με την καρτα που εχει ο επεξεργαστης ελεεως με αυτο το error 15
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι έφταιγε η mobo και πήγες και αγόρασες άλλη; Μπορούσε κάλλιστα να φταίνε και οι κάρτες σου. Και ειδικά οι 280X δεν έχουν και το καλύτερο ιστορικό απροβλημάτιστης λειτουργίας....
exclood Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 καλημερα σας ευχαριστο ολλους οι μοβο δουλευη τωρα θα κοιταξω να βρω την αντιπροσωπεια τις gigabyte για να στιλο καρτες να δω τι γινεται ευχαριστο ολλους γιατι βοηθεια αμα ξερης κανεις εδω τιν gigabyte το τηλεφωνο θα με βοηθειση πολλη
TEOKOS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Από που τις αγόρασες; Εκεί πήγαινε.Αν δεν κάνω λάθος για rma πάνε Ισπανία.
exclood Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 σε ευχαριστο απο γερμανια τις εχω παρι γιατι στην ελλαδα δεν ειπαρχουν αυτες οι καρτες σε ευχαριστο γιατι βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα