Benoulis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ... Εχω VDSL γραμμη wind και πιανω μια χαρα download speed 36Mbps και upload speed 6Mbps . Το ping μου στο speedtest.net ειναι 22 περιπου αλλα οταν παιζω lol εχω περιπου στο 100 ping ...καποιες φορες 80 αλλα περισσοτερες ξεπερναει το 100 ενω αλλοι φιλοι εχουν 50 ξερω γω με απλη γραμμη ... ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από Benoulis
lion2486 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μπορείς να ζητήσεις fast path στη γραμμή σου για να το χαμηλώσεις λίγο..
Kootoomootoo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πάρε την wind και ζήτα τους fastpath θα πέσει πολύ το ping πάντως αλλά θα χάσεις 1-2 mbps το πολύ.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 οπως ειπαν fast pathhhhhhhh. και αν γινεται να εισαι μe ethernet καλυτερα παρα wireless Αυτο λεει τιποτα? μετα απο αυτο το video οκ μπορω να commit suicide .τι αλλο θα δουμε.
Striker4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μπορείς να ζητήσεις fast path στη γραμμή σου για να το χαμηλώσεις λίγο..Γινεται να ζητησεις το ιδιο σε συνδεση adsl? επισης αν το μετανειωσεις γινεται να το ξανα αλλαξεις;
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 ναι και ναι.το Fast ειναι και για adsl και ναι ανα πασα στιγμη ζητας και ξαναβαζουν Interleave.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα