Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ολα αυτα αλλα δεν απαντησες στην ερωτηση μου.

αν αποτυχουν τα 10, να εχουν την απαιτουμενη διεισδυση στην αγορα, που φανταζομαι γιαυτους θα ειναι τουλαχιστον ενα 50%...

Αυτα τα νουμερα δεν τα ειδαν ουτε τα windows 7 δυο χρονια μετα την παρουσιαση τους.

Image%202015-03-25%20at%205.10.51%20PM.p

Και τοτε ηταν μια εποχη μετα τα αποτυχημενα vista, μια εποχη που ο κοσμος αναβαθμιζε/αγοραζε καινουριο μηχανημα πολυ πιο συχνα (τωρα ακομα και μηχανηματα του 2009 αρκουν για καθημερινες εργασιες , οποτε ο κοσμος δεν αναβαθμιζει/αγοραζει νεα μηχανηματα τοσο συχνα)

Με δεδομενο μαλιστα οτι η MS παει σε ολο κ πιο συχνη αναβαθμιση των λειτουργικων της, δεν μπορει να γινει κατι τετοιο..

Υ.Γ.: Ακομα και τωρα τα windows 7 εχουν κατω απο 50% user base.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλα ολα αυτα αλλα δεν απαντησες στην ερωτηση μου.

αν αποτυχουν τα 10, να εχουν την απαιτουμενη διεισδυση στην αγορα, που φανταζομαι γιαυτους θα ειναι τουλαχιστον ενα 50%, ποια θα πρεπει να ειναι η επομενη κινηση της ΜΣ? να βγαλει τα 11 κλειστα μεσα στα επομενα 2 χρονια;

επισης εγω μιλησα για proprietary open source. Οχι σκετο open source οπως ειναι το Linux.

Τη διεισδυση που θελει θα την εχει εφοσον

1) Δεν υπαρξουν μεγαλες ασυμβατοτητες μεταξυ των 7/8/8.1 και των 10

2) Ο κοσμος εκμεταλλευτει τη δυνατοτητα να αναβαθμισει δωρεαν.

Δηλαδη αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας λογος να μην πετυχουν. Οπως τα 7 καταφεραν να κερδισουν τον κοσμος εκει που τα vista απετυχαν, κατι παρομοιο θα γινει και τωρα.

Για τους home users αυτα. Για τους αλλους, εφοσον τα 7 υποστηριζονται μεχρι το 2020, εκει θα βρισκεται το corporate desktop μεχρι τοτε. Το θετικο θα ειναι οτι η μεταβαση μετα δεν θα ειναι τοσο δυσκολη μετα γιατι οι διαφορες μεταξυ εκδοσεων πλεον απο τη μια στην αλλη δεν ειναι τοσο μεγαλες και η προσαρμογη ειναι πιο ευκολη. Δεν υπαρχει το κενο 6 σχεδον ετων οπου ολοι εγραφαν εφαρμογες λες και τα ΧΡ θα υπηρχαν για παντα.

Αλλα το τι θα συμβει σε 5 χρονια βεβαια δεν το ξερει κανεις.

Τωρα για το αν θα τα βγαλει κλειστα, εννοειται οτιδηποτε και να συμβει.

Αν εννοεις με τον ορο proprietary open source οτι θα μπορει να απαγορευσει τα rebrands, αυτο δεν ξερω αν μπορει να γινει

Αλλα ακομα και να μπορουσε, εφοσον ο κωδικας ειναι εκει και ο καθενας μπορει να τον δει, αυτο που τωρα τοσοι προσπαθουν να κανουν reverse engineer θα το εχουν ετοιμο.

Ακομα και αν βγαλουν εναλλακτικη υλοποιηση, μονο και μονο οτι πλεον εχουν ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται αρκει, ασε που ακνεις δεν θα μπορει να αποδειξει ποτε αν οντως αντεγραψαν τον κωδικα.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση, δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα σημαινει game over για τη γεννητρια χρηματων της MS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...