Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα PC με Windows XP. Παω να το ανοιξω και μου λέει κανονικά να πατήσω F1 για να συνεχίσω, και όταν πάει να διαβάσει το δίσκο λέει οτι δεν μπορεί και οτι εχει ενα error. Βγάζω λοιπόν τον δίσκο και τον ξαναβαζω και τώρα δεν τον διαβάζει καθόλου, λέει "INSERT DISC"

Τι προτείνετε?

Δημοσ.

Κάνε ενα reset στο bios βγάζωντας στην μπαταρία για 1 λεπτό περίπου μηπως απλά έχει φάει κανένα κόλλημα το bios , μετα δες εκτος το αν κάνει boot ή οχι αν βρίσκει τον δίσκο στο bios .

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!!!

Έχω ενα εξωτερικό δίσκο WD 120G ελάχιστα χρησιμοποιημένο και προσεγμένο,(ούτε χτυπήματα,ούτε υγρασίες).

Εμφάνισε στα καλά καθούμενα όταν ήθελα να του αποθηκέυσω κάποιο αρχείο, ένα μηνυμα ότι ο δίσκος, "έχει προστασία εγγραφής" .

Του έκανα φορμάτ, επανήλθε και την επόμενη φορά που τον χρειάστηκα, πάλι το ίδιο πρόβλημα. :huh:

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει??

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!!!

Έχω ενα εξωτερικό δίσκο WD 120G ελάχιστα χρησιμοποιημένο και προσεγμένο,(ούτε χτυπήματα,ούτε υγρασίες).

Εμφάνισε στα καλά καθούμενα όταν ήθελα να του αποθηκέυσω κάποιο αρχείο, ένα μηνυμα ότι ο δίσκος, "έχει προστασία εγγραφής" .

Του έκανα φορμάτ, επανήλθε και την επόμενη φορά που τον χρειάστηκα, πάλι το ίδιο πρόβλημα. :huh:

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει??

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δες την υγεία του με το hdsentinel και δοκίμασε τον και σε αλλο pc να δεις αν κάνει τα ίδια.

Επίσης θα σε παρακαλούσα οταν θέλεις καποια βοήθεια να ανοίγεις ενα καινούργιο θέμα δικό σου γιατι δεν ειναι σωστό να ρωτάμε στο θέμα αλλου παιδιού που θέλεις βοήθεια και ας ειναι παρόμοιο το πρόβλημα σου

Δημοσ.

Δες την υγεία του με το hdsentinel και δοκίμασε τον και σε αλλο pc να δεις αν κάνει τα ίδια.

Επίσης θα σε παρακαλούσα οταν θέλεις καποια βοήθεια να ανοίγεις ενα καινούργιο θέμα δικό σου γιατι δεν ειναι σωστό να ρωτάμε στο θέμα αλλου παιδιού που θέλεις βοήθεια και ας ειναι παρόμοιο το πρόβλημα σου

Η υγεία του δίσκου είναι στο 100% μόλις το τσέκαρα. Τον έβαλα σε άλλο pc και δουλεψε μια χαρά. Στο δικό μου pc  τον δούλευα αρκετές φορές πάντως πριν μου παρουσιάσει αυτο το πρόβλημα.Δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτο...

Όσο για το νεο θέμα που μου επισήμανες, κατανοητό και δεκτό... Δεν θα ξαναγίνει. Δεν έχω εμπειρία σε forum κλπ.

Δημοσ.

Αν μονο στο δικό σου pc στο παρουσιάζει και με δεδομένο οτι ειναι στο 100 % τοτε πιθανόν να παίζει κατι με το λειτουργικό ή με το file system , αν τον κάνεις format να το κάνεις σε ntfs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...