Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα pc για φίλο με 500 ευρώ το οποίο να είναι με κάρτα γραφικών όχι hd graphics.Να έχει οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,ηχεία,μια κάμερα,χωρίς windows.Τα πράγματα να είναι από το e-shop.To pc είναι για απλά πράγματα και για gaming τύπου lol dota κτλ,βέβαια ότι παραπάνω παίζει δεν θα είναι κακό  :-D . Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Δημοσ.

Πολυ μετρια πραγματα δεν εχω βαλει τροφοδοτικο και καμερα. δεν βγαινει συνθεση με τιποτα ας μαζεψει λιγα παραπανω χρηματα η ας του δωσςι καποιος γνωστος κανενα κουτι οθονη και ηχεια με πληκτρολογιο

jHT0ECX.png

Δημοσ.

Πολυ μετρια πραγματα δεν εχω βαλει τροφοδοτικο και καμερα. δεν βγαινει συνθεση με τιποτα ας μαζεψει λιγα παραπανω χρηματα η ας του δωσςι καποιος γνωστος κανενα κουτι οθονη και ηχεια με πληκτρολογιο

jHT0ECX.pngσίγουρα είναι μέτρια τα πράγματα σε αυτά τα λεφτά,άμα καταφέρει να δώσει κάτι παραπάνω το παιδί θα τον πάω σε καλύτερη cpu,amd όμως ή intel?

Δημοσ.

Εγω θα εκανα apu σε αυτα τα χρημακα και αυτη τη χρηση. Με apu θα μπορουσε να παει στα 550-580 και να αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα εκανα apu σε αυτα τα χρημακα και αυτη τη χρηση. Με apu θα μπορουσε να παει στα 550-580 και να αξιζει

κάπου έχασα την μπάλα apu?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...