stavros34 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παιδιά ψάχνω ένα σπρέι καθαρισμού για κινητά τηλέφωνα. Για υγρασία για επαφές και για πχ το κουμπί από το iphone δεν πατιέται καλά και είχα πάει σε έναν τεχνικό και έριξε ένα σπρέι και όλα καλά. Ξέρετε τι είναι αυτό το σπρέι που μπορώ να το πάρω?
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πλαίσιο, public, eshop, ακόμα κ μερικά καταστήματα με σιδερικά έχουν.
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 σπρέι πεπιεσμένου αέρα. Σόρρυ. Τώρα το είδα που λες καθαριστικό. Υπάρχει κ σπρέι επαφών http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BDΔεν ξέρω πιο ακριβώς εννοείς.
stavros34 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 αυτό είναι για πρίζες και τέτοια. Εγώ ψάχνω για ηλεκτρονικά κυκλώματα. Μην ρίξω σε κινητό τηλέφωνο και τα παίξει.
Chris_saxo vts Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ξέρω πως τα καθαρίζουν κ με IPA. (ισοπροπυλική αλκοόλη) Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον τεχνικό τι σπρει σου είχε ρίξει.
dimitrakis1991 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Εμενα ενας φιλος μου κατοχος (LG G3)ειχε παρει ενα σπρευ καθαρισμου σαν και αυτο που ψαχνεις εσυ.Ηθελε να καθαρισει την επαφη που φορτιζει το κινητο και με καποιο τροπο περασε μεχρι την οθονη και του εβγαζε καποια κιτρινα στιγματα στις ακρες της οθονης.Τρομαξε να το φτιαξει αλλα τελικα μετα απο κανα δυο ημερες το κινητο επανηλθε απο μονο του.Οποτε μεγαλη προσοχη στο τι θα αγορασεις.Ψαξτο γιατι πολλα γινονται
stavros34 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γιαυτο ρώτησα εδώ να με πει κάποιος που ξέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα