Προς το περιεχόμενο

Drivers Pack Solutions??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Χρησιμοποιει καποιος το DRIVERS PACK SOLUTIONS ? Eμενα παντως με εχει βολεψει απίστευτα....μετα όμως από την εμπειρια μου με τους ''τεχνικους'' της microsoft μπηκα στο τρυπακι να ψαχτω λιγο γυρω από το scamming ... στο ψαξιμο πανω συναντησα ένα γνωριμο ονομα το ποιο το εχω δει ουκ ο λιγες φορες.... ο λογος για το AMMY.exe το οποιο το kaspersky μου το βγαζει συνεχως για ιο αλλα εγω επειδή τα ξερω όλα νομιζα ότι είναι false alarm από το kaspersky, το αγνοουσα (!) Τεσπα ο λογος που τα γραφω όλα αυτά είναι ότι το εν λογω αρχειο είναι μερος του drivers pack solutions , το εσβησα βεβαια και το drivers pack solutions δειχνει να δουλευει όπως πριν, αλλα μου δημιουργηθηκαν οι ''αμφιβολιες'' για την ''αθωοοτητα'' του λογω Software λογω της παρουσίας του ammyy.exe και οσων διαβασα και ειδα στο youtube για το εν λογω προγραμμα.</p>

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο software αλλα συνήθως οταν τα κατεβάζεις απο την επίσημη σελίδα δεν βαράει το antivirus οταν ειναι μονο απο περίεργα κατεβάσματα συνήθως βαράνε συναγερμό , καλο ειναι πάντως να μην χρησιμοποιούμε τετοια προγράμματα για drivers γιατι πολλές φορές μας δημιουργούν προβλήματα , πρώτα κοιτάζουμε στον κατασκευαστή αν εχει drivers που μπορεί να ειναι και νεώτεροι και στην ύστατη ανάγκη χρησιμοποιούμε καποιο τετοιο πρόγραμμα

Δημοσ.

εχει δικιο το παιδι, ειναι καλυτερο τους drivers να τους κατεβαζεις απο το site του κατασκευαστη που εφτιαξε τον υπολογιστη σου. Αυτα τα προγραμματα δεν τα πολυ εμπιστευομαι εγω προσωπικα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...