Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :800-1000€

Χρήση υπολογιστή :all around

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:PROengineer,MATLAB,csgo,office

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

χρειαζόμαστε

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι ακόμα,μελλοντικά ίσως

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Κρήτη-Αθήνα,αλλά δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω από το νετ.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
από διαφορετικά,έτσι και αλλιώς δν θα τα πάρω όλα μαζεμένα.ελπίζω μέχρι ιούλη να τα έχω μαζέψει όλα
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
θα στηθεί από μένα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο

όχι

Δημοσ.

Link.png Site: i5 4460

Link.png Site: Asrock H94 pro4

Link.png Site: Coolermaster Silencio 650

Link.png Site: Coolermaster G650m

Link.png Site: Caviar Blue 1TB

Link.png Site: Dell U2414H

Link.png Site: Sapphire R9 280

Link.png Site: Samsung 850 Evo 250

συνολο στα 1020 κοντα.

Αν θες να μειωσεις το budget πας σε μια Lg οθονη 24αρα και γλιτωνει κανα 80αρι και μικροτερο SSD!

Ακομα μπορεις να βαλεις και μια μικροτερη καρτα γραφικων οπως GTX 750ti και αρα και μικροτερο τροφοδοτικο απλα δεν ξερω αν θα θελεις και παιχνιδια επειδη εγραψες all arround χρηση...

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ που απάντησες.Πέρνοντας σαν βάση αυτά που μου πρότεινες κάνω κάποιες αλλαγές,εξηγώ γιατί,αλλά πιθανόν να λέω αρλούμπες οπότε αν θέλετε με διορθώνεται.

Θέλω καλό επεξεργαστή πρώτον γιατί σκοπεύω να κρατησω 6 χρόνια το PC καί δεύτερον υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζομαι αρκετή υπολογιστική ισχύ.Δεν χρειάζομαι 1ΤΒ σκληρό.τώρα έχω έναν 320gb και μου περισεύουν καί 60.Άρα με έναν 120gb SSD καί αυτόν που έχω ήδη νομίζω θα είμαι οκ.Οθόνη δεν ξέρω τι διαφορές έχουν απλά βρήκα μια πιο φθηνή.

Link.png Site: i7-4790k

Link.png Site: dell s2240l

Link.png Site: kingston hyperx fury 120gb

καί 8gb ram γύρω στα 70€ αλλά πια?

κουτί Link.png Site: αυτό γιατί μ'αρέσει,αλλά τα χωράει?

Σύνολο 1058€

Άρα για να πέσω στο χιλιάρικο πάω σε πιό φθηνή οθόνη ή πιο φθηνή κάρτα φραφικών(το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι counter-strike)?

Υ.Γ. έχω μια κάρτα ήχου creative soundblaster audigy2 αγορασμένη το 2003,μπορώ να την χρησιμοποιήσω ή είναι μουσειακό έκθεμα πια?

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ που απάντησες.Πέρνοντας σαν βάση αυτά που μου πρότεινες κάνω κάποιες αλλαγές,εξηγώ γιατί,αλλά πιθανόν να λέω αρλούμπες οπότε αν θέλετε με διορθώνεται.

Θέλω καλό επεξεργαστή πρώτον γιατί σκοπεύω να κρατησω 6 χρόνια το PC καί δεύτερον υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζομαι αρκετή υπολογιστική ισχύ.Δεν χρειάζομαι 1ΤΒ σκληρό.τώρα έχω έναν 320gb και μου περισεύουν καί 60.Άρα με έναν 120gb SSD καί αυτόν που έχω ήδη νομίζω θα είμαι οκ.Οθόνη δεν ξέρω τι διαφορές έχουν απλά βρήκα μια πιο φθηνή.

Link.png Site: i7-4790k

Link.png Site: dell s2240l

Link.png Site: kingston hyperx fury 120gb

καί 8gb ram γύρω στα 70€ αλλά πια?

κουτί Link.png Site: αυτό γιατί μ'αρέσει,αλλά τα χωράει?

Σύνολο 1058€

Άρα για να πέσω στο χιλιάρικο πάω σε πιό φθηνή οθόνη ή πιο φθηνή κάρτα φραφικών(το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι counter-strike)?

Υ.Γ. έχω μια κάρτα ήχου creative soundblaster audigy2 αγορασμένη το 2003,μπορώ να την χρησιμοποιήσω ή είναι μουσειακό έκθεμα πια?

Εαν παιζεις μονο CS τοτε η 280 ειναι overkill. Επισης ο επεξεργαστης που εβαλες ειναι για οβερκλοκ. Θα ασχοληθεις? Εαν ναι τοτε χρειαζεσαι Ζ97 μητρικη (που ειναι καπως ακριβοτερη) και μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη. Δηλαδη η μητρικη που εβαλε ο φιλος απο πανω δεν κανει.

Αυτο για τα 6 χρονια δεν λεει κατι. Οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις τον 4460 μαλλον θα ειναι και η ωρα του 4790κ. Το μονο πλεονεκτημα του ι7 ειναι οτι μπορεις να τον κανεις οβερκλοκ και οτι εχει hyper threading (4 παραπανω νηματα). Εαν θελεις υπαρχουν και ι5 που μπορουν να παρουν οβερκλοκ (4690κ). Αλλα εαν εισαι ασχετος και δε θα ασχοληθεις τοτε αστο καλυτερα.

Δημοσ.

για ραμ θα προτεινα corsair vengeance που εχουν χαμηλο CAS και κανουν ~70 ευρο!

για τον i7 ισχυει οτι σου ειπε απο πανω δεν εχει νοημα ο I5 σε υπερκαλυπτει οπως και μαι R9 270!

για την οθονη δεν γνωριζω τιςδιαφορες τις,σε αυτα τα λεφτα παντως μπορεις να πας σε LG/Samsung που ειναι αρκετα αξιολογες!

Δημοσ.

οβερκλοκ είχα κάνει κάποτε στην κάρτα γραφικών και απλά την έκαψα!οπότε δεν νομίζω να το ξαναεπιχειρίσω,αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να έχω την επιλογή να ξανακάνω.Άρα πάω στον 4690κ.Η κάρτα γραφικών που έχει ήδη με καλύπτει,και αν είναι βάζω πιο μετά κάρτα κανονική? Σύνολο739€ χωρίς κάρτα γραφικών.πολύ καλά.

Στο κουτί που έβαλα παραπάνω θα χωράνε η θέλω μεγαλύτερο?

Δημοσ.

αν εννοεις το κουτι που σ βαλα εγω ναι χωρανε,η καρτα ηχου δεν χρειαζεται νμζ εχει η μητρικη και αν οι απαιτησεις σου ειναι του μεσου χρηστη σε καλυπτει ανετα!

Αφου σκεφτεσαι για OC τσιμπας μητρικη σειρας Ζ97 και εισαι ετοιμος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...