Dimitrislos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της παρακάτω αγγελίας: http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/424951-iphone-5-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/ Ο εν λόγω κύριος Σωτήρης λοιπόν απάντησε θετικά στην πρόταση μου και με αυτά και μ' αυτά κανονίστηκε συνάντηση στις 12:00 το πρωί σε κεντρική στάση Μετρό...12:10 αφού ήδη είχε καθυστερήσει μου στέλνει ένα sms και μου λέει τελικά άκυρο γιατί κάτι έτυχε...Τον παίρνω τηλέφωνο και μου είπε μία ιστορία την οποία σκαρφίστηκε εκείνη την ώρα ότι και καλά του έπεσε και ράγισε η οθόνη, το προσπερνάω.Μες τα νεύρα λοιπόν παίρνω έναν φίλο συνinsomniaκό και του λέω στείλε σε αυτόν για το τάδε ποσό να δούμε τι θα πει, και όχι μάλιστα δέχτηκε αλλά και πάλι τελικά μας έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια...Σκοπός αυτού του topic είναι η έκφραση των παραπόνων μου για τον συγκεκριμένο χρήστη το οποίο ελπίζω να δουν οι mods
spgkolem Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καντου αρνητικη αξιολογηση στην αγγελια του φιλε.Για αυτο υπαρχουν αλλωστε.
Unabomber Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Απο την στιγμη που δεν εγινε συναλλαγη μεταξυ σας τι παραπανω μπορουν να κανουν οι mods ? (οχι οτι αλλιως θα μπορουσαν αλλα λεμε τωρα) Δεν ειναι δικαστες ουτε κατι αντιστοιχο…. Απλα καντου αρνητικη αξιολογηση και τελειωσε το θεμα εκει.
manoskap Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αρνητική για να μάθει εκείνος και να ξέρουμε εμείς....
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τι κέρδος έχει από το να κανονίζει συναντήσεις που τελικά δε πηγαίνει δε το καταλαβαίνω...
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ^...μπορεί να είναι φοιτητής ψυχολογίας και να κάνει εργασία πάνω στην τάση των νεοελλήνων για σοσιαλομηντιακή διαπόμπευση. Ή μπορεί να είναι απλά μαλάκας. 8
forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εν παση περιπτωση αρνητικη αξιολογηση για συνναλαγη που δεν εγινε δεν δικαιουσε να κανεις συμφωνα με τους κανονες του φορουμ ,παρα τις προτροπες των μελων που διαβασα απο πανω . 1
thanosrx8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εχει ψυχολογικα ο κοσμος,δεν υπαρχει. Ποσες φορες κλεινω συναλλαγες,και πριν την αποστολη της συσκευης μου στελνουν μηνυνατα του τυπου,τελικα θα το δωσω στην αδερφη μου,η τιμη ηταν λαθος,μου σπασε και οτι παπαρια μπορει να σκεφτει ο καθενας. Τα κακα της ασυδοσιας του ιντερνετ
Dimitrislos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εν παση περιπτωση αρνητικη αξιολογηση για συνναλαγη που δεν εγινε δεν δικαιουσε να κανεις συμφωνα με τους κανονες του φορουμ ,παρα τις προτροπες των μελων που διαβασα απο πανω . Εγώ τι φταίω να περιμένω σαν μ.λ*#ας με τα λεφτά στην τσέπη, αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσεις
forgotten Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγώ τι φταίω να περιμένω σαν μ.λ*#ας με τα λεφτά στην τσέπη, αυτό θα ήθελα να μου εξηγήσεις οι κανονες δεν υπαγορευονται απο μενα αλλα απο το φορουμ οποτε αν θες δεν αγοραζεις απο site με τετοιους κανονες ,οπωσδηποτε θα θελα να πω οτι εφοσον δεν εγινε συναλλαγη δεν υπαρχει θεμα αρνητικης και το θεμα εξαντληθηκε πολλες φορες στο φορουμ
Dimitrislos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 οι κανονες δεν υπαγορευονται απο μενα αλλα απο το φορουμ οποτε αν θες δεν αγοραζεις απο site με τετοιους κανονες ,οπωσδηποτε θα θελα να πω οτι εφοσον δεν εγινε συναλλαγη δεν υπαρχει θεμα αρνητικης και το θεμα εξαντληθηκε πολλες φορες στο φορουμ Θεωρώ ότι είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος.. όσον αφορά τους κανονισμούς έχεις δίκιο, αλλά υποτίθεται ότι απευθύνεται (το site) σε μέλη αρκετά ωριμα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Οι αξιολογήσεις μπαίνουν μετά την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής. Αν με το παραμικρό (δεν ήρθε στην ώρα του, δεν είχε κάνει μπάνιο πριν, δεν μου άρεσε η φάτσα του...) κάνετε αξιολογήσεις, τότε δεν θα έχει απολύτως καμία χρησιμότητα το συγκεκριμένο εργαλείο μιας και θα το κάνετε ...chat. Μπορώ να καταλάβω το "ξενέρωμα" όταν αποφασίζουμε να αγοράσουμε κάτι και παρουσιάζονται προβλήματα, αλλά οι συναλλαγές με ιδιώτες τα έχουν αυτά... 5
linkoln Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 η αξιολογηση ειναι και μονο για την αγγελια που βαζει ο καθενας απο εκει και περα ξερετε ποσοι ειναι αγενεις ....???? θα εντυπωσιαστειτε σιγα μην βαλω αξιολογηση και σε αυτο...δυστηχως τα περισσοτερα ατομα ειναι μικρα σε ηλικια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις