Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα ,μια βοήθεια γιατι εχω μπερδευτει.

Αλλαξα το λειτουργικο απο  τα XP σε w 7 .τωρα ομως εχω προβλημα με τα μηνύματα μου δεν εχει  outlook express.

Εκανα εναν λογαριασμο  σε outlook..com

Αλλα δυσκολεύομαι να βρω ρυθμισεις να εισέρχονται εκει τα μηνύματα του @otenet.gr

Αν μπορει καπoιος να με καθοδηγησει  ,τον ευχαριστω πολυ

Εκανα πολλες προσπαθειες αλλα μου  λεει οτι  υπαρχει προβλημα με το pop 3

Παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη σύνδεση στην υπηρεσία αλληλογραφίας POP3.

Δημοσ.

Απίστευτο,εχει 160 περιπου αναγνώσεις  και καμια απάντηση.

Να ξαναγυρίσω στα XP το outlook ειναι πραγματικα πιο  οικείο.

Δημοσ.

φίλε δύσκολο θέμα γι αυτό δεν βλέπεις απαντήσεις 

Δημοσ.

Συγνώμην με ολη την εκτίμηση

Δηλαδη τωρα που τα XP μας αφηνουν χρονους και παμε στα 7αρια ή 8αρια ,τι κανουμε με email οι λογαριασμοι που ειχαμε  στην otenet.gr του χανουμε; Δεν υπαρχει καποια λυση;

Δημοσ.

Διάβασες το link? Κατεβάζεις το Windows live mail αντίστοιχο του outlook express στα 7αρια και σεταρεις τον λογαριασμό σου εκεί. Εγώ έτσι το έχω το otenet mail του πατέρα μου και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα! :D

Δημοσ.

Σε ευχαριστω ,το ειχα κανει αλλα δεν θυμαμαι τωρα,καπου ειχε σταματησει σε μια ημερομηνια και ωρα και δεν  εισερχονταν  νεα μηνυματα,ουτε μπορουσα να κανω προωθηση σε αλλο mail.

Απλά μου εφαγε δυο ωρες ,ξαναγύρισα στα WinXP αλλωστε μονο γιαυτη την δουλεια θελω τον συγκεκριμένο υπολογιστη, να παίρνει μηνύματα και τώρα είμαι  εντάξει. Το προβλημα με το outlook express ειναι οτι μολις  παει στα 2gb θελει ανανεωση και χανεις τα παλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...