monoxromos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Kαλημερα ,μια βοήθεια γιατι εχω μπερδευτει. Αλλαξα το λειτουργικο απο τα XP σε w 7 .τωρα ομως εχω προβλημα με τα μηνύματα μου δεν εχει outlook express. Εκανα εναν λογαριασμο σε outlook..com Αλλα δυσκολεύομαι να βρω ρυθμισεις να εισέρχονται εκει τα μηνύματα του @otenet.gr Αν μπορει καπoιος να με καθοδηγησει ,τον ευχαριστω πολυ Εκανα πολλες προσπαθειες αλλα μου λεει οτι υπαρχει προβλημα με το pop 3 Παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη σύνδεση στην υπηρεσία αλληλογραφίας POP3.
monoxromos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Απίστευτο,εχει 160 περιπου αναγνώσεις και καμια απάντηση. Να ξαναγυρίσω στα XP το outlook ειναι πραγματικα πιο οικείο.
me3ikan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για δες εδώ:https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/email/-/support/article/1224825
monoxromos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Συγνώμην με ολη την εκτίμηση Δηλαδη τωρα που τα XP μας αφηνουν χρονους και παμε στα 7αρια ή 8αρια ,τι κανουμε με email οι λογαριασμοι που ειχαμε στην otenet.gr του χανουμε; Δεν υπαρχει καποια λυση;
me3ikan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Διάβασες το link? Κατεβάζεις το Windows live mail αντίστοιχο του outlook express στα 7αρια και σεταρεις τον λογαριασμό σου εκεί. Εγώ έτσι το έχω το otenet mail του πατέρα μου και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα!
monoxromos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστω ,το ειχα κανει αλλα δεν θυμαμαι τωρα,καπου ειχε σταματησει σε μια ημερομηνια και ωρα και δεν εισερχονταν νεα μηνυματα,ουτε μπορουσα να κανω προωθηση σε αλλο mail. Απλά μου εφαγε δυο ωρες ,ξαναγύρισα στα WinXP αλλωστε μονο γιαυτη την δουλεια θελω τον συγκεκριμένο υπολογιστη, να παίρνει μηνύματα και τώρα είμαι εντάξει. Το προβλημα με το outlook express ειναι οτι μολις παει στα 2gb θελει ανανεωση και χανεις τα παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα