enemakos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια , εχω ενα κινεζικο ταμπλετ mediatek mt 8382 αλλα δεν μπορω να το κανω ροοτ με τιποτα , εχω δοκιμασει kingoroot , framaroot,mtkdroid τιποτα , googlara παλι τιποτα. Any help? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrislos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν δεν ξέρει το google δεν ξέρει κανείς.... Υπομονή μέχρι να εμφανιστεί tut.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια , εχω ενα κινεζικο ταμπλετ mediatek mt 8382 αλλα δεν μπορω να το κανω ροοτ με τιποτα , εχω δοκιμασει kingoroot , framaroot,mtkdroid τιποτα , googlara παλι τιποτα. Any help? To mtkdroid tools δεν κάνει root, backup κάνει και χρειάζεται root για να δουλέψει. Δοκίμασε με το Site: root genius και το Site: iroot . Αν δεν το "βλέπει" όμως ο υπολογιστής, δεν θα δουλέψουν. Δοκίμασε αρχικά κι αν δεν, ψάξε για drivers. Για τους drivers δοκίμασε με το Site: adbdriver installer Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2015 από magdalhnh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα