Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω το Lenovo t410. Δυστυχώς δεν υπάρχει το recovery disk. Πρόσφατα έβαλα δίσκο ssd & μνήμη ram. Υπάρχει το κλειδί για την γνησιότητα των windows 7 64 bit pro. Γνωρίζετε κάποιο link ώστε να κατεβάσω τα windows σε iso και να δουλεύουν. Θα περαστούν μέσω usb.Απο οτι διάβασα στο pc steps η microst έχει διακόψει κάποιες διευθύνσεις που κατέβαζες τα windows και έβαζες το κλειδί. Εαν υπάρχει παρόμοιο θέμα να μεταφερθεί απο τους διαχειριστές.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Βασικά έχω δοκιμάσει 4 iso windows 7 απο την παραπάνω διεύθυνση http://forums.mydigitallife.info/forums/16-Windows-7

Τα κάνω bootable με το Rufus. Διαβάζει κανονικά το usb μου βγάζει windows loading files και μετά start windows και κολλάει εκει. 1 ωρα που το άφησα δεν έκανε τίποτα.

Λογικά θα φταίει το αρχείο αλλά και τα 4?

Μηπώς χρειάζεται κάποια ρύθμιση το Bios επειδή τοποθετήθηκε δίσκος ssd.

To βλέπει κανονικά το ssd & τη μνήμη ram.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι χρήσιμη καθως έχω μείνει 5 μέρες χωρίς υπολογιστη.

Για να δημιουργήσω το usb ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες

http://www.pcsteps.gr/14678-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-boot-usb/

babilios246 τα κατέβαζω και απο το δικό σου λίνκ. Μακάρι να φτιαχτεί.

Δεν κράτησα και ενα αντίγραφο απο το μηχανικό δίσκο καθως είχα πρόγραμμα να τα αλλάξω

Δημοσ.

Θα το ψάξω για να είμαι σίγουρος αλλά όταν το πέρασα στο κατάστημα του είπα να το ρυθμίσει γιατι δεν τα γνωρίζω τα  Lenovo. Eίχα συνέχεια HP.

Ψάξε στο bios για SATA controller και να είναι στην επιλογή AHCI

Sata Controller Mode Option = AHCI

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις σε ένα στικάκι τα chipset drivers και γενικά όλα τα drivers και μποταρε μαζί με αυτό. Δες το Rufus να ειναι επιλεγμένο το ntfs και uefi όταν το φτιάχνεις. Επέλεξε στο bios αν εχει uefi και όχι legacy.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις σε ένα στικάκι τα chipset drivers και γενικά όλα τα drivers και μποταρε μαζί με αυτό. Δες το Rufus να ειναι επιλεγμένο το ntfs και uefi όταν το φτιάχνεις. Επέλεξε στο bios αν εχει uefi και όχι legacy.

Περίμενε γιατι εδω σε έχασα. Σύστημα αρχείων εχω ήδη Ntfs. Τους Drivers να τους περάσω σε άλλο usb ή στο ίδιο με τα windows apo Rufus. Έχει απο μόνο του την επιλογή με Bios ή UEFI

Δημοσ.

Περίμενε γιατι εδω σε έχασα. Σύστημα αρχείων εχω ήδη Ntfs. Τους Drivers να τους περάσω σε άλλο usb ή στο ίδιο με τα windows apo Rufus. Έχει απο μόνο του την επιλογή με Bios ή UEFI

Οκ το στικάκι εχει επιλογή στο Rufus να το κανείς ntfs. Καλύτερα σε άλλο στικάκι να τους περάσεις τους drivers. Δες στο bios του laptop τα boot options αν υπάρχουν και παίξε μαζί τους.

Δημοσ.

Οκ το στικάκι εχει επιλογή στο Rufus να το κανείς ntfs. Καλύτερα σε άλλο στικάκι να τους περάσεις τους drivers. Δες στο bios του laptop τα boot options αν υπάρχουν και παίξε μαζί τους.

Πέρασα τους drivers απο το site της Lenovo .Είχα συνδέσει και τα 2 usb μαζί και επέλεξα να αρχίσει πρώτα απο αυτό που έχει τους drivers. Μου έβγαλε το μήνυμα press any key to boot άρχισε κανονικα και μου πέταξε μια μπλέ οθόνη και σταμάτησε.Θα ξαναπροσπαθησω

Δημοσ.

Πέρασα τους drivers απο το site της Lenovo .Είχα συνδέσει και τα 2 usb μαζί και επέλεξα να αρχίσει πρώτα απο αυτό που έχει τους drivers. Μου έβγαλε το μήνυμα press any key to boot άρχισε κανονικα και μου πέταξε μια μπλέ οθόνη και σταμάτησε.Θα ξαναπροσπαθησω

δοκίμασε και χωρίς τους drivers

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε και χωρίς τους drivers

Χωρίς τους drivers ταλαιπωρήθηκα ηδη 4 ώρες. Για να καταλάβεις στο μαγαζί μόνο το ssd πέρασε και ρύθμισε το bios. Θα προσπαθήσω με έναν συμφοιτητή που τα γνωρίζει καλύτερα. Εαν ξέρεις κάτι που πρέπει να κάνω πές μου. Εαν δεν τα καταφέρω θα το παω στο κατάστημα μάλλον δεν θα γλιτώσω τα 25 ευρώ. Στους 2 σταθερούς υπολογιστές που έχω κάνει format και με cd και με usb δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Οταν πλέον βάζω και το usb με τους drivers και πατάω να κάνει boot απο αυτό μου βγάζει το εξής

BOOTMGR is missing press alt-ctrl-del to restart"

Επεξ/σία από meletis_m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...