Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα αγόρασα το htc one m8 από το κατάστημα phonegalery. ΜΕ διαβεβαίωσαν ότι έχει ελληνικό μενού,αλλά στις επιλογές υπάρχουν μόνο 5-6 γλώσσε που δεν είναι σε αυτές τα ελληνικά. Τι να κάνω? Επίσης άφησα το τηλέφωνο να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και όταν το ξαναέπιασε ήταν πολύ ζεστό. Είναι φυσιλογικό αυτο?

Δημοσ.

Και θα είναι σαν να είχε την γλώσσα από μόνο του; Αυτό εννοούνε όταν λένε ότι το κινητό έχει ελληνικό μενού ; Παίζει ρόλο ότι δεν έχω βάλει την sim;

Δημοσ.

Είχα htc(desire c) που είχε προεγκατεστημένο το more locale . απο όσο έχω καταλάβει σχεδόν κανένα htc δεν έρχεται με ελληνικό μενού.και άν δεις στο playstore τις κρητικές απο το more locale 2 θα καταλάβεις οτι μόνο χρήστες htc το έχουν κατεβάσει.
Εμένα την έδειχνε εντάξει την γλώσσα σωστή ορθογραφία και κανένα στοχείο αγγλικό και με το πληκτρολόγιο δεν είχα θέμα (t9)
και όχι δεν παίζει ρόλο η sim :)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα αγόρασα το htc one m8 από το κατάστημα phonegalery. ΜΕ διαβεβαίωσαν ότι έχει ελληνικό μενού,αλλά στις επιλογές υπάρχουν μόνο 5-6 γλώσσε που δεν είναι σε αυτές τα ελληνικά. Τι να κάνω? Επίσης άφησα το τηλέφωνο να κάνει αναβάθμιση λογισμικού και όταν το ξαναέπιασε ήταν πολύ ζεστό. Είναι φυσιλογικό αυτο?

Ασχετο αλλα στο site του Phonegallery δεν εχει κανενα κινητο Htc,σιγουρα αγορασες απο αυτους???

http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...