sigki07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σας. Αποφασισμένος να παρω κινητο με καλη φωτογραφικη καμερα και καποιο hardware ικανοποιητικο βρηκα το σ4 Zoom , ωστοσο επειδη με κανουν μπαλακι γνωμες απο σιτε , ειμαι αναμεσα τωρα πια απο το samsung galaxy alpha και το s5 (με τα 355 ευρω σκρουτ τιμη ) . εχετε να μου προτείνετε κατι αναμεσα σε αυτα τα κινητα ή ακομα και κατι καλυτερο εως τοσα 300 ευρω ομως. (το σ5 το βρηκα μεταχειρισμενο 250 ευρω).Ευχαριστω για τον χρονο σας !
GianniSM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 LG G3 αν θες κάμερα, φοβερή οθόνη αλλά μέτρια μπαταρία...
maddoctor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εάν θέλεις αλλά μόνο για σήμερα Τρίτη 24/03/15 μια και μοναδική ημέρα προσφοράς του OnePlus One των 16 Gb στα 269 ευρώ και των 64 Gb στα 299 ευρώ, χωρίς να απαιτείται πρόσκληση όπως μέχρι σήμερα. Η ευρωπαϊκή έκδοση διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα. Από μεθαύριο κάτι μοναδικό για ένα κινητό, η τιμή του ανεβαίνει κατά 50 ευρώ γιατί πλέον δε βγάζουν κέρδος. https://oneplus.net/ ♦ 5.5 inch IPS Screen, 1920*1080 pixel display ♦ Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz ♦ 3GB RAM ( LP-DDR3, 1866MHz ) + 64GB ROM ♦ 13MP rear camera + 5MP front camera ♦ CyanogenMod 11S based on Android 4.4 system ♦ Support 4G, WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, OTG, NFC, etc ♦ Acceleration Sensor, Electronic compass, Gravity Sensor, Infrared Distance Sensors, Infrared Gesture Recognition, Ambient Light Sensor, Gyroscope, etc
Beerloah Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εγώ θα πρότεινα ή το OnePlus One που παρέθεσε ο maddoctor, ή το Motorola Moto X 2nd GEN.
Chris_85 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Kαμερα μπαταρια οθονη πας σε σ5. Το g3 δυστυχως και laggy και κακή μπαταρια με περιορισμένη φωτεινότητα στην οθόνη. 1
GianniSM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 H μπαταρία βγάζει 4-4.5 ώρες οθόνη του G3 άρα και την μέρα, και μην συγκρίνουμε ούτε κάμερα ούτε οθόνη με του ΟΡΟ που πλέον είναι και πιο ακριβό τηλ.Τώρα για λαγκ και φωτεινότητα προφανώς προέρχονται από άτομα που δεν είχαν ποτέ το τηλ.
sigki07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 σημερα επιασα στα χερια μου ενα g3 κλασικες εφαρμογες μεσα και οταν ξεκιναγα πχ το temple run 2 εφαγε ενα ψιλοκολληματακι στο ξεκινημα. το oneplus απο την αλλη εχω ακουσει τα καλυτερα λογια.
GianniSM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το temple run δεν το λες και ελαφρύ παιχνίδι! Εσύ ζήτησες καλή κάμερα. Εκεί έξω δεν θα βρεις καλύτερη από του G3.
sigki07 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τον χρονο και τις συμβουλες σας ! θα προτιμισω το opo
maddoctor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τον χρονο και τις συμβουλες σας ! θα προτιμισω το opo Υπόψιν για να το πάρεις κατευθείαν από την ΟΡΟ, μπορείς μόνο κάθε τρίτη, χωρίς πρόσκληση. Οπότε εάν δεν το πήρες προχθές, τώρα την τρίτη θα το πάρεις πιο ακριβά. Συγκεκριμένα, στα 349$ έχει η έκδοση με τα 64GB και 299$ τα 16 -> https://oneplus.net/gr/one
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το temple run δεν το λες και ελαφρύ παιχνίδι! Εσύ ζήτησες καλή κάμερα. Εκεί έξω δεν θα βρεις καλύτερη από του G3. εγω παντως με το "λανγκσουνγκ" οπως το αποκαλουν μολις το κατεβασα επαιξα ουτε ιχνος lag (note 3 neo)
GianniSM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 εγω παντως με το "λανγκσουνγκ" οπως το αποκαλουν μολις το κατεβασα επαιξα ουτε ιχνος lag (note 3 neo) Συγκρίνεις τώρα το neo με το G3?? ιεροσυλία! κάποιο λαγκ σε ελάχιστες περιπτώσεις θα το δεις συγκριτικά με άλλες ναυαρχίδες, όχι με κατώτερης κατηγορίας τηλ.
Chris_85 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ενώ οτι η καλύτερη κάμερα είναι αυτή του G3, δεν είναι ιεροσυλία να το λέει κάποιος. Η LG κάτι προσπάθησε να κάνει σε ότι αφορά τη φωτογραφική στο g3, αλλά χάλασε αυτονομία, φωτεινότητα και φυσικά, το κινητό είναι laggy λογω της Qhd ανάλυσης (αν και έχει βελτιωθεί με την 5.0). (έχω το Optimus G και σε καθημερινή σύγκριση το g3 ήταν πιο αργό, έκανε redraws, κολλήματα κτλ). Όσο για την μπαταρία, σε δίκτυο 3g και 60% φωτεινότητα (αυτόματη σε εξωτερικούς χώρους) δε βγάζεις πάνω απο 4 ώρες οθόνη. Για τη μέγιστη φωτεινότητα, δες reviews, σχόλια κατόχων κτλ. Το g2 έχει πιο φωτεινή οθόνη συγκριτικά. Υ.Γ.1 Καλύτερες φωτογραφικές έχουν τα iphone 6 plus, note 4, iphone 6, s5 και ένα κλικ πιο κάτω τα G3, Z3 Y..Γ.2 Έχω σ5, αλλά τη σπιρτάδα του optimus G δεν την έχει. Δυστυχώς, και το λένε όλοι όσοι έχουν περάσει απ' αυτά τα μοντέλα, μετά τα εξαιρετικά optimus G και G2, το G3 δεν ακολούθησε στο ίδιο επίπεδο (παρόλο που γενικά είναι μια πολύ καλή συσκευή). 1
GianniSM Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Η σύγκριση με το Neo, και ΝΑΙ ιεροσυλία είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα