Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας το προβλημα εμφανιστηκε τωρα τελευταια που εχω εγκαταστησει τα αυθεντικα windows 8.0 pro with media center επειδη ειχε windows 7 home premium ο υπολογιστης και ειπα για ποσο θα μενω με τα 7άρια ; Ας του βαλω τα 8άρια. Λοιπον ο υπολογιστης εχει 1TB HDD , 4GB RAM , Intel core i7 870 CPU , γραφικα nvidia 210GT. Dell studio xps 8100. Ειναι απαραδεχτω τουχαλιστον για τον επεξεργαστη να σερνεται ετσι και στο ιντερνετ ακομα.

post-242068-0-32701900-1427145904_thumb.png

Ποιες ενεργιες πρεπει να κανω ;

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Έχεις εξαιρετικά μεγάλη χρήση του δίσκου,οκ το handbrake που γράφει ταινία αλλά το system 6,6mb είναι απαράδεκτο, όπως και τα διάφορα άλλα που έχουν 0,1 έπρεπε να είναι στο 0.

Εγώ θα σου πρότεινα,μιας και είναι νέα εγκατάσταση,να ξανά κάνεις καθαρό format μπας και έτυχε και δεν έκατσε καλά κάτι.

Διαφορετικά δες στο νετ,π.χ. σε αυτό το θέμα,που συζητάνε τα διάφορα πράγματα που μπορείς να κλήσεις μπας και φτιάξει.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2027511/windows-disk-usage-100-problem.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας το προβλημα εμφανιστηκε τωρα τελευταια που εχω εγκαταστησει τα αυθεντικα windows 8.0 pro with media center

8.0;Όχι 8.1;Μήπως γράφει ενημερώσεις σαν τρελό;

Επίσης,απλά για το τυπικό,πέρασες 32bit ή 64;

επειδη ειχε windows 7 home premium ο υπολογιστης και ειπα για ποσο θα μενω με τα 7άρια ;

Άλλα 5 χρόνια θα τα υποστηρίζει η microsoft.

Αν έχεις περάσει τα 32αρια,έχεις διαθέσιμη μνήμη 3,3 γιγα περίπου.

Με τον firefox να τραβάει 2,2 με το jdownloader,με ένα γιγα που μένει...win δε τρέχεις..και torrent και conversion..και,και,και..

Δημοσ.

Αν έχεις περάσει τα 32αρια,έχεις διαθέσιμη μνήμη 3,3 γιγα περίπου.

Με τον firefox να τραβάει 2,2 με το jdownloader,με ένα γιγα που μένει...win δε τρέχεις..και torrent και conversion..και,και,και..

64 bit εχω μικρη νεφελι

Δημοσ.

Σε κατάσταση idle έχεις τις ίδιες τιμές;

Προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα, με εξαίρεση τον Firefox που καταναλώνει πολύ μνήμη ίσως κάποιο add on να μην παίζει σωστά.

Δημοσ.

Σε κατάσταση idle έχεις τις ίδιες τιμές;

Προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύστημα, με εξαίρεση τον Firefox που καταναλώνει πολύ μνήμη ίσως κάποιο add on να μην παίζει σωστά.

Τα απενεργοποιησα ολα τα add on εκτος απο το internet download manager.

Η IDLE κατασταση τι ειναι και πως το ελεχω ;;

Δημοσ.

Τα απενεργοποιησα ολα τα add on εκτος απο το internet download manager.

Η IDLE κατασταση τι ειναι και πως το ελεχω ;;

Εννοεί να κλείσεις όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και να δεις πόση μνήμη και πόσο CPU χρησιμοποιείται.

• Like 2
Δημοσ.

Άνοιξε Windows Explorer, πήγαινε View > Options > Change folder and search options και στην καρτέλα Search έλεγξε ότι τα δύο τελευταία checkboxes είναι ξετικαρισμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε αν έχεις windows update pending ή αν έχεις κάνει κάποια εγκατάσταση από auto update και περιμένει κάποιο restart. Τον υπολογιστή το κλείνεις ή πέφτει σε sleep mode? επίσης το screenshot δείχνει ναι μεν τη χρήση μέσα από το task manager αλλά όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω μπορείς να το τσεκάρεις κλείνοντας τα πάντα? Αν το πρόβλημα συνεχίζεται υπάρχει πιθανότητα να σου έχει βγάλει αναβάθμιση σε windows 8.1 και αν δε τη κάνεις κολλάει το σύμπαν! Επίσης δούλευεις handbreak το οποίο τραβάει πολύ επεξεργαστική ισχύ. Έχεις ανοιχτά 2 converter κατεβάζεις και δε ξέρω και εγώ πόσες σελίδες μπορεί να έχεις ανοιχτές στο mozilla μην απορείς γιατί έχεις τέτοιες χρήσεις στους πόρους του συστήματος σου...

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε αν έχεις windows update pending ή αν έχεις κάνει κάποια εγκατάσταση από auto update και περιμένει κάποιο restart. Τον υπολογιστή το κλείνεις ή πέφτει σε sleep mode? επίσης το screenshot δείχνει ναι μεν τη χρήση μέσα από το task manager αλλά όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω μπορείς να το τσεκάρεις κλείνοντας τα πάντα? Αν το πρόβλημα συνεχίζεται υπάρχει πιθανότητα να σου έχει βγάλει αναβάθμιση σε windows 8.1 και αν δε τη κάνεις κολλάει το σύμπαν! Επίσης δούλευεις handbreak το οποίο τραβάει πολύ επεξεργαστική ισχύ. Έχεις ανοιχτά 2 converter κατεβάζεις και δε ξέρω και εγώ πόσες σελίδες μπορεί να έχεις ανοιχτές στο mozilla μην απορείς γιατί έχεις τέτοιες χρήσεις στους πόρους του συστήματος σου...

2 Καρτελες εχω ανοιχτες φιλε μου στο Μοζιλλα επισης δεν μου ηρθε ενημερωση για 8.1 windows. Οσο αφορα το θεμα αν το κλεινω ή οχι η απαντηση ειναι πως οχι δεν το κλεινω ουτε παει για υπνο μενει ανοιχτο καθημερινα.

Δημοσ.

Πάντως η χρήση της cpu σου είναι φυσιολογική λόγω του converter. Προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις της ενημερώσεις και όσο για το 8.1 μπες μέσα στο app store και κατέβασε το. Επίσης όσο αναφορά το πόση RAM καταναλώνει ένας browser έχει να κάνει και με το πόσα add-ons έχεις ενεργοποιημένα και αν τρέχουν από πίσω καθώς επίσης και από τις σελίδες που χρησιμοποιείς. Πάντως όντως ο mozilla καταναλώνει λίγο παραπάνω από το chrome. Για τη χρήση που έκανες τη δεδομένη στιγμή εγώ δεν είδα κάτι παράλογο. Το τσέκαρες το σύστημά σου σε idle κατάσταση και αν ναι τι αποτελέσματα είχες;

Δημοσ.

Το utorrent το τελευταίο δεν έχει το bitcoin miner ; Αυτό παίζει να φταίει, τραβάει αρκετό cpu.

2.2.1 έκδοση έχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...