Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν αλλαζουμε επεξεργαστη και ram δεν χρειαζεται να κανουμε φορματ, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Τα windows βλεπουν τις νεες συσκευες αυτοματα. Πριν απο τα windows xp επρεπε να γινει φορματ. 

Τωρα για το προβλημα που βγαζει το pc λογικα πρεπει να μπεις στο bios και να δεις εαν τον αναγνωριζει σωστα. παιζει να ειναι απλα κολλημα του bios

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με βάση αυτά λοιπόν που είπατε θα επιχειρήσω τις δοκιμές όταν πάρω τον άλλο cpu στα χέρια μου πάλι(e5700). (πρώτα ένα cmos reset κ αν δεν τότε + ένα clean install windows) αν δω επιτυχία τότε θα σκεφτώ να πάρω έναν μεταχειρισμένο core2quad από εδώ που βλέπω γύρω στα 50-60 ευρώ γιατί δεν με συμφέρει να πουλήσω όλο αυτό το σύστημα για να πάρω άλλο.

Δημοσ.

Πανε εσυ πρωτα απο Intel σε AMD χωρις να αλλαξεις μητρικη και μετα ελα να το ξανασυζητησουμε αν το ειπα σωστα η οχι!

Απο εξυπνακιδες πηξαμε!

Ναι σορρυ έχεις δίκιο μπερδεύτηκα.για εξήγησε όμως τι φάση παίζει εδώ  

Δημοσ.

Καλημερα, αν θα το αναβαθμισεις (σε core 2 quad) βαλε και εναν ssd εκει θα δεις διαφορα στην ταχυτητα :)

ξέρω ο ssd πετάει το έχω δει.. όταν έχω οικονομική άνεση μπορεί να επενδύσω κ σε αυτόν.

Δημοσ.

Αν είναι socket 478 θες και μητρική με το ίδιο socket με λίγα λόγια αν ο επεξεργαστής είναι 478 δεν μπαίνει σε 775 μητρική 

Δημοσ.

Αν είναι socket 478 θες και μητρική με το ίδιο socket με λίγα λόγια αν ο επεξεργαστής είναι 478 δεν μπαίνει σε 775 μητρική 

ναι αλλά ο 775 λογικά θα μπαίνει σε 478 γιατί δεν έχει τα 2 εξωγκόματα που έχει το 775

Δημοσ.

Όχι. δες την φώτο για να καταλάβεις,το socket που έχει μία μητρική 478 είναι θηλυκό και το 775 το αντίθετο  

χαχα σου βρήκα αντάπτορα http://www.abgcomputers.nl/pic/upgradewarep478.jpg :P

Δημοσ.

Αλλάζεις επεξεργαστή και περιμένεις να τρέξεις windows με άλλους drivers;

Καθαρή εγκατάσταση θα κάνεις,φυσικά.

Και καλό θα ήταν να κοιτάξεις για κάποια ελαφριά έκδοση linux.

η αλλαγη επεξεργαστη δεν απαιτει format. 

δεν εχεις ειδικους drivers για τον επεξεργαστη. ειναι generic και μερους των λειτουργικων

478 και 775 ειναι ασχετα σοκετ. ουτε εμφανησιακα δεν μοιαζουν. google them

• Like 2
Δημοσ.

η αλλαγη επεξεργαστη δεν απαιτει format. 

δεν εχεις ειδικους drivers για τον επεξεργαστη. ειναι generic και μερους των λειτουργικων

478 και 775 ειναι ασχετα σοκετ. ουτε εμφανησιακα δεν μοιαζουν. google them

ναι δεν είναι ίδια τελικά..το είδα. όσο για το cpu φαντάζομαι ότι πρέπει να διαβάζεται όπως και η ραμ. να την διαβάζει κατευθείαν και αυτόματα. anyway βρήκα ενα παλιό pentium 4 και δουλεψε κανονικά με windows 7 32bit.. περιμένω τώρα να βρω ή να δανειστώ έναν 2πύρηνο ή κάποιον 64bit να δω πάλι τι θα γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...