mentoras99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εμενα το 2 μου αρεσε περισσοτερο απ'ολα. Περιμενω βεβαια να δω κι αυτο.
V for Vagelis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 το 3 ειναι μια κακη αντιγραφη του True Lies. το μονο που το σωζει ειναι η ερμηνεια του Philip Seymour Hoffman. Τι να σου πω, δε το έχω δει το True Lies. Τα MI προσωπικά πλέον μου αρέσουν κυρίως για τη δράση και για τα stunts του Cruise. Το πρώτο πάντως απ όσο θυμάμαι είχε καλό story. Το 2 ήταν μεγάλη πατάτα... Τα επόμενα πάντως ήταν αρκετά διασκεδαστικά και σίγουρα με πιο διασκεδαστικό team πλέον. Εμενα το 2 μου αρεσε περισσοτερο απ'ολα. Περιμενω βεβαια να δω κι αυτο. Τρολλάρεις ή απλά τα έχεις μπερδέψει; :Ρ
coffeex Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Και εμένα το 2 μου άρεσε περισσότερο λόγο δράσης. Άλλωστε το Rogue Nation έχει αντιγράψει τις σκηνές από το 2.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 απο το 2, απο το 1, απο James Bond, απο παντου. επισης παλι Οπερα; ποσο κλισε πια. Τι να σου πω, δε το έχω δει το True Lies να το δεις, μια απο τις καλυτερες ταινιες δρασης του 90. δυστυχως δεν εχει βγει ακομη σε bluray..
Monkey D. Luffy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 απο το 2, απο το 1, απο James Bond, απο παντου. επισης παλι Οπερα; ποσο κλισε πια. να το δεις, μια απο τις καλυτερες ταινιες δρασης του 90. δυστυχως δεν εχει βγει ακομη σε bluray.. Άσε την όπερα κάτω, για 10 μήνες έβλεπα την συγκεκριμένη κάθε μέρα πηγαίνοντας δουλειά.
mentoras99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Χτες ειδα την ταινια, και ομολογω την βρηκα φανταστικη!
CarbonFibre Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Την είδα και εγώ. Πολύ καλή ταινία δράσης. Όποιος τη δει θα διασκεδάσει πιστεύω. Η πρωταγωνίστρια είναι δυναμίτης!
Papakaliati Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 O Tom Cruise σε ταινια δρασης ειναι στανταρακι.
mentoras99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 O Tom Cruise σε ταινια δρασης ειναι στανταρακι. Μετρ στο ειδος! Οταν δε ειδα στα πρωτα λεπτα, και το γνωστο του τρεξιμο (να πηδησει στο αεροπλανο!), ειπα 'αυτα ειναι'!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα