Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό. Θέλω ένα το οποίο να έχει καλή καμερα (πισινη) για να φωτογράφω από κοντινή απόσταση κυρίως λόγω του επαγγέλματος μου. Διαθέτω έως 200-250 ευρώ max. Ακούω γνώμες...

Δημοσ.

Πάρε μεταχειρισμενο το Lumia 1020. 

Κατω απο 200ευρώ το βρίσκεις.

αν θέλει windows μπορεί να βρει και το 930 στα 250

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι μόνο για ελληνικά. Το επάγγελμα μου είναι αισθητικός... Έχω βρει ένα lenovo vibe x s960 και μετά λέω για το LG g2... αν υπάρχει κάτι σε καλύτερο ξα πιο φτηνό καλώς... βασικά και από Κίνα να είναι το κινητό δεν έχω θέμα αρκεί να έχει πλήρες ελληνικό μενού.

Δημοσ.

Πάρε μεταχειρισμενο το Lumia 1020. 

Κατω απο 200ευρώ το βρίσκεις

quoted for emphasis

στο θέμα φωτογραφίας, δεν πιάνεται η συσκευή

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι πας καρφί για lumia 830. Από εκεί και πέρα είναι καλύτερα να βάλεις κατιτίς παραπάνω και να πάρεις το 930. Από περιέργεια όμως, γιατί δεν παίρνεις μια μικρή κανονική φωτογραφική αν το ζητούμενο είναι αυτό; 

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι πας καρφί για lumia 830. Από εκεί και πέρα είναι καλύτερα να βάλεις κατιτίς παραπάνω και να πάρεις το 930. Από περιέργεια όμως, γιατί δεν παίρνεις μια μικρή κανονική φωτογραφική αν το ζητούμενο είναι αυτό; 

Μπορεί να ανεβάζει κάπου απευθείας τις φωτογραφίες. (fb etc)

Δημοσ.

Μάλλον θα καταλήξω στο lumia 930 λόγω μεγαλύτερης οθόνης από το lumia 1020. Θα κοιτάξω και το ενδεχόμενο για LG g2.

Δημοσ.

Την καλύτερη φετινή κάμερα την έχει το G3 αλλά πάει λίγο πιο ψηλά από το μπάτζετ σου. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όμως δεν έχει αντίπαλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...