leo06 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν ξερεις για αυτα τα κινητα..μαλιστα...για αυτα τι εχεις να πεις?? http://www.insomnia.gr/topic/561686-samsung-s5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1/page-4 S5 και nexus 5 διαφορα θεματα με lolipop...επισης απο τοτε που πηρε επισης lolipop το s4 ενος φιλου,με ρωταει συνεχεια να του βρω λυση γιατι του κολλαει αρκετες φορες το ιδιο και με το moto g 2014 ενος αλλου...αλλα ξεχασα δεν φταιει το android για αυτο.. κάνεις πως δεν καταλαβαινεις,τα s5,s4 γιατί μου τα αναφέρεις?αν έχεις πρόβλημα με αυτά να το πεις στην samsung και την κάθε samsung,το nexus 5 το είχα με lollipop και δεν είχε θέμα,το λινκ που έδωσες το διάβασες μεχρι το τέλος?
panos9553 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αναφέρεται πως το viber δημιουργούσε τέτοια θέματα σε αυτά τα κινητά..καθως και στο nexus 5...αστείο...θα σβήνω εφαρμογές σε κινητά των 300+ για να λειτουργούν όπως πρέπει, ακόμα ποιο αστείο... Επισης για το memory leak που το κακο ειναι γενικο δεν λες τιποτα...εσύ απλά βλέπεις τα δέντρα και χάνεις το δάσος...τα μόνα android που εχω ευχαριστηθεί είναι από snapdragon 800 και πάνω...εκεί φτάσαμε λοιπόν....α και το nexus 4 και το LG optimus g..λόγω 720 ανάλυσης ήταν αξιοπρεπέστατα...
leo06 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το αστείο είναι να κατηγορείς το android για πρόβλημα που δημιουργεί μια εφαρμογή,δεν ξέρω τι έχεις ευχαριστηθεί εσύ αλλά όπως είπα είχα το galaxy nexus με τον TI OMAP και δεν μου είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα,το memory leak είναι bug που θα το λύσει η google,το πότε θα το κάνουν και υπόλοιποι κατασκευαστες δεν το ξέρω
panos9553 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το αστείο είναι να κατηγορείς το android για πρόβλημα που δημιουργεί μια εφαρμογή,δεν ξέρω τι έχεις ευχαριστηθεί εσύ αλλά όπως είπα είχα το galaxy nexus με τον TI OMAP και δεν μου είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα,το memory leak είναι bug που θα το λύσει η google,το πότε θα το κάνουν και υπόλοιποι κατασκευαστες δεν το ξέρωΟκ..δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συζήτηση...δεν προσπαθείς να καταλάβεις τι σου λέω και όσα στραβά συμβαίνουν...που κατά κύριο λόγο ΦΥΣΙΚΑ και φταιει το android...εσύ το στηρίζεις και το υποστηρίζεις λες και έχεις κάτι να κερδίσεις από αυτο...τεσπα...τα στραβά του κάθε λειτουργικού είναι γνωστα μην επαναλαμβανομαστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα