Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τιδηποτε φοράει Android.

Μην του δίνετε σημασία παιδιά...τον πηρανε χαμπάρι και τα τσιμέντα το τι troll είναι...μας κανει και χαμογελαμε λιγάκι...

Επίσης το 640xl δεν κοστίζει μόνο 150 αλλά γύρω στα 190+

Γύρω στα 150 βρίσκει το απλό 640...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, εγώ τρολάρω. Ας συνεχίσουν να συμβουλεύουν για αγορά όσοι άνοιγαν 100 τοπικς για να επιλέξουν το δικο τους κινητό και εν τέλει κατέληξαν σε wp! Ευτυχώς που αυτοί δεν τρολαρουν!

Δημοσ.

Ναι, εγώ τρολάρω. Ας συνεχίσουν να συμβουλεύουν για αγορά όσοι άνοιγαν 100 τοπικς για να επιλέξουν το δικο τους κινητό και εν τέλει κατέληξαν σε wp! Ευτυχώς που αυτοί δεν τρολαρουν!

Την προσοχή σου για λίγο..

Στα μπεγλερια μου η Microsoft η google και η apple....και στα μπεγλερια μου και τα λειτουργικά τους...το πιασες;;Τα εχω δουλεψει ολα...και τα δουλευω...ανάλογα τα χρήματα και τις ανάγκες υπάρχουν διαφορες επιλογες..καταλαβε το να προχωρήσουμε παρακάτω..επίσης

όταν προτείνω κάτι απαντώ με επιχειρήματα και όχι όπως απαντας εσύ...μεχρι να αλλάξεις στάση είσαι ένα ψυχαγωγικό troll...

Δημοσ.

Την προσοχή σου για λίγο..

Στα μπεγλερια μου η Microsoft η google και η apple....και στα μπεγλερια μου και τα λειτουργικά τους...το πιασες;;Τα εχω δουλεψει ολα...και τα δουλευω...ανάλογα τα χρήματα και τις ανάγκες υπάρχουν διαφορες επιλογες..καταλαβε το να προχωρήσουμε παρακάτω..επίσης

όταν προτείνω κάτι απαντώ με επιχειρήματα και όχι όπως απαντας εσύ...μεχρι να αλλάξεις στάση είσαι ένα ψυχαγωγικό troll...

Το να θεωρείς οτι πάνω από 100 ευρώ δεν αξίζει να δίνει κάποιος για ένα wp δεν είναι τρολιά. Εφόσον έχεις δοκιμάσει τα δύο λειτουργικά σε συσκευές σύγχρονες καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όταν γράφω για οτιδήποτε φοράει android, προφανώς δεν εννοώ ο,τι σαβούρα κυκλοφορεί. Έστω οτι έχεις ένα κινητό με καλά και ολόιδια specs και το ένα φοράει windows και το άλλο android. Δεν υπάρχει ούτε ένα λογικό επιχείρημα πέρα από την προσωπική προτίμηση για να επιλέξει κάποιος το πρώτο.

Δημοσ.

Mε ίδια specs το wp θα πηγαίνει γρηγορότερα (υψηλά specs) ή απείρως γρηγορότερα (χαμηλά specs). Συν ότι θα έχει καλύτερη κάμερα, ποιότητα κατασκευής, service, αναβαθμίσεις κτλ κτλ

Δημοσ.

Το να θεωρείς οτι πάνω από 100 ευρώ δεν αξίζει να δίνει κάποιος για ένα wp δεν είναι τρολιά. Εφόσον έχεις δοκιμάσει τα δύο λειτουργικά σε συσκευές σύγχρονες καταλαβαίνεις τι εννοώ. Όταν γράφω για οτιδήποτε φοράει android, προφανώς δεν εννοώ ο,τι σαβούρα κυκλοφορεί. Έστω οτι έχεις ένα κινητό με καλά και ολόιδια specs και το ένα φοράει windows και το άλλο android. Δεν υπάρχει ούτε ένα λογικό επιχείρημα πέρα από την προσωπική προτίμηση για να επιλέξει κάποιος το πρώτο.

δεν ισχύει αυτό.

υπάρχουν εξαιρετικά wp κινητά που δεν υπάρχουν αντίστοιχα android, όπως πχ το 1020.

Επισης, για πες μας ένα android με τα χαρακτηριστικά του 925 που να αξίζει περισσότερο από αυτό. Σαν σύνολο πάντα, ποιότητα κατασκευής (δε μας αρέσουν σε όλους οι πλαστικούρες), εξαιρετική κάμερα, πολύ ωραίος σχεδιασμός, υποστήριξη 3 χρόνια, εγγύηση 2 χρόνια, πολύ όμορφη οθόνη, αλαγκάριστη εμπειρία χρήσης.

Ποιο είναι αυτό το android με s4 επεξεργαστή (διπύρηνο) 1 gb ραμ, 4g, με hd+ οθόνη (amoled) που συγκρίνεται με το 925. (Το λέω γιατί πέρασε από τα χερια μου το htc one s που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά (πάνω κάτω) και δεν έχουν καμία σχέση, το 925 είναι χιλιόμετρα μπροστά, όπως και πολλά άλλα wp)

• Like 1
Δημοσ.

δεν ισχύει αυτό.

υπάρχουν εξαιρετικά wp κινητά που δεν υπάρχουν αντίστοιχα android, όπως πχ το 1020.

Επισης, για πες μας ένα android με τα χαρακτηριστικά του 925 που να αξίζει περισσότερο από αυτό. Σαν σύνολο πάντα, ποιότητα κατασκευής (δε μας αρέσουν σε όλους οι πλαστικούρες), εξαιρετική κάμερα, πολύ ωραίος σχεδιασμός, υποστήριξη 3 χρόνια, εγγύηση 2 χρόνια, πολύ όμορφη οθόνη, αλαγκάριστη εμπειρία χρήσης.

Ποιο είναι αυτό το android με s4 επεξεργαστή (διπύρηνο) 1 gb ραμ, 4g, με hd+ οθόνη (amoled) που συγκρίνεται με το 925. (Το λέω γιατί πέρασε από τα χερια μου το htc one s που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά (πάνω κάτω) και δεν έχουν καμία σχέση, το 925 είναι χιλιόμετρα μπροστά, όπως και πολλά άλλα wp)

http://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html192 έχει το 925,σε αυτά τα χρήματα το moto g με ανάλογα χαρακτηριστικα,και με καλύτερα lenovo vibe x2,meizu m1 note,nubia z5s,και με λίγα χρήματα παραπανω 203 το nubia z7 mini

Δημοσ.

καταρχας δεν έχει νόημα να κοιτάς πόσο πουλάνε τώρα το στοκ που εμεινε το 925. Όταν παραγώταν ακόμη τότε ναι.
Moto g ? αλήθεια? φωτογραφική και ποιότητα κατασκευής πάνε περίπατο να φανταστώ...
Το lenovo είναι πιο καινούργιο, δεν είναι συγκρίσιμο, όταν αγόραζε κάποιος το 2013 το 925 δεν υπήρχε, αν θες να συγκρίνεις κάτι με το lenovo βάλε το 930.
meizu m1 note,

Announced 2014, December Status Available. Released 2015, January

δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι.

το nubia φένεται καλό τηλέφωνο, αλλά :μόνο από κίνα. Εγγύηση? Δευτερο σχόλιο από κάτω στο gsmarena : How to install Google Playstore and Root On ZTE Nubia Z5S, you can see here:

Επίσης με μια μικρή αναζήτηση στο myphone και σε άλλα βλέπω πως μετά τον χρόνο βγάζει προβλήματα...
Το μίνι είναι επίσης του 14, συνεπως δεν έχει νοημα σύγκρισης.

• Like 1
Δημοσ.

μόλις πρωτοβγήκε 599 αν θυμάμαι καλά. Ο επίσημος εισαγωγέας στα 350 τα χριστούγεννα + δωρο 20ευρω δωροεπιταγη για το store, και τα σκρουτζομάγαζα 260-270.
Άλλο θέλω να πω όμως, ότι δεν έχει νόημα να κοιτάς πιο android έχει 200 σήμερα για να το συγκρίνεις με το 925, γιατί πολύ απλά κανείς δεν αγοράζει το 925 στα 200 σήμερα. Θα πάρει είτε το 930 είτε το 830 στα ίδια χρήματα. όταν βγήκε είναι το θέμα, τα χριστούγεννα, που το αγόραζες με 270 από το πλαίσιο + 20ευρη δωροεπιταγή, απο android τι έπαιζε?

Δημοσ.

μόλις πρωτοβγήκε 599 αν θυμάμαι καλά. Ο επίσημος εισαγωγέας στα 350 τα χριστούγεννα + δωρο 20ευρω δωροεπιταγη για το store, και τα σκρουτζομάγαζα 260-270.

Άλλο θέλω να πω όμως, ότι δεν έχει νόημα να κοιτάς πιο android έχει 200 σήμερα για να το συγκρίνεις με το 925, γιατί πολύ απλά κανείς δεν αγοράζει το 925 στα 200 σήμερα. Θα πάρει είτε το 930 είτε το 830 στα ίδια χρήματα. όταν βγήκε είναι το θέμα, τα χριστούγεννα, που το αγόραζες με 270 από το πλαίσιο + 20ευρη δωροεπιταγή, απο android τι έπαιζε?

lg g2

Δημοσ.

lg g2

δεν εχεις καταλάβει τι γίνεται. Ο φίλος είπε για wp και android με ίδια χαρακτηριστικά. Ποιο θα επέλεγε και γιατί. το g2 δεν εχει ίδια χαρακτηριστικά.

Y.Γ. το g2 τότε είχε ~400 ευρώ όταν το 925 είχε 260.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον...θα πω το εξης παραδειγμα για να το διαβασουν και τα υπολοιπα παιδια που συμμετεχουν στο θεμα...

Θα κανω μια συγκριση καποιων κινητων..εχουμε και λεμε..το xperia t με τον πολυ καλο s4 και το galaxy s3 με τον τετραπυρηνο exynos...και τα δυο κινητα γνωστων μου...το xperia t πλεον σερνεται χρειαζεται συνεχεια επαναφορα οταν ψιλογεμιζει με εφαρμογες ετσι λοιπον το παρατησε και πηρε καποιο αλλο...το galaxy s3 οπως ολοι ξερουμε επειδη καποια στιγμη εγινε μη λειτουργικο με διαφορες rom γινεται ανθρωπινο..Στην αντιπερα οχθη εχουμε το lumia 820 2 ετων που ειχα και εχω δωσει στην κοπελα μου και λειτουργει οπως την πρωτη μερα και ακομα καλυτερα...με πολυ καλη υποστηριξη..και το 925 ενος φιλου μια απο τα ιδια....κινητα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα και η εμπειρια χρησης πλεον ειναι η μερα με την νυχτα...ΠΡΟΚΑΛΩ τον οποιονδηποτε να μου πει ποιο κινητο με αντιστοιχα χαρακτηριστικα(πχ   krait s4  εχει καλυτερη εμπειρια χρησης απο αυτα....το μονο απο ανδροιδ σε αυτα τα λεφτα που θα επαιρνα ακομα και τωρα ειναι το moto g 2014 που και αυτο το εχει ενας φιλος μου(εγω του το προτεινα) οπου μετα το Lolilop τα ετρωγε τα σκαλωματα  του..και μετα απο αρκετες επαννεκινησεις ψιλοεστρωσε..ακομα ομως κανει κατι περιεργα που και  που...

Ποιοι διαφωνουν??

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις πάρει χαμπάρι μάλλον ότι στο windowstore υπάρχουν μόνο 5 εφαρμογές για κλανιές αντί για 500. Τι πας να πεις με το ελλιπές στορε τώρα;

Δημοσ.

ποιος να διαφωνίσει ρε συ μαζί σου, αφού έχεις δίκιο και το ξέρεις-ξέρουμε. Όποιος έχει πιάσει wp στα χέρια του καταλαβαίνει τι τρέχει, οι υπόλοιποι που μιλάνε χωρίς να έχουν καμία επαφή με το λειτουργικό απλά παπαλαγαλίζουν τις αηδίες που διαβάζουν αριστερα και δεξιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...