Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το xiaomi αναμφίβολα είναι εξαιρετικό κινητό, το moto g το προτείνω με τη λογική να γλιτωσει τη διαδικασία απο κίνα.
Όπως και να έχει, και το xiaomi και το 535 είναι 2 πολύ καλά κινητά και σίγουρα όποιο και να επιλέξει θα ανταποκριθεί άψογα σε αυτά που ζητάει ο ts.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρόλο που γενικά είμαι early adopter σε προϊόντα, κάνω ριψοκίνδυνες αγορές από εξωτερικό αλλά και πειραματίζομαι με gadgets, επειδή είμαι σε δύσκολη οικονομική περίοδο, νομίζω θα πάω για πρώτη μου φορά σε WP για να μου βγει και πιο φθηνά, και να έχω και την εγγύηση σίγουρη 100%. Νομίζω για τη χρήση που κάνω θα είναι ΟΚ. Θα ψάξω λίγο όμως πρώτα τι γίνεται μετά από χρόνια χρήση και πόσο εύκολο είναι να "ξεμπουκώσει" το λειτουργικό του (επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, διαγραφή αρχείων-σκουπιδιών από apps κτλ).

Δημοσ.

Λένε ότι κάποια θεματάκια που παρουσίαζε το 535 με την αφή, λύθηκαν με το τελευταίο software update. Ότι και αν αγοράσω, θα αφήσω σχετικό σχόλιο για μελλοντικούς αναγνώστες του thread.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα, επιστρέφω στο συγκεκριμένο θέμα για να σας πω τις εντυπώσεις μου από την αγορά μου. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να διαβάσει το συγκεκριμένο θέμα και να του φανεί χρήσιμο :)

Λοιπόν, τελικά αγόρασα το Lumia 535. Όπως ανέφεραν και άλλοι χρήστες στο forum και είχα διαβάσει και στο ίντερνετ, φοβήθηκα τα θέματα αφής που ίσως εμφάνιζε, αλλά και το ενδεχόμενο να μην έχω αρκετές εφαρμογές στη διάθεσή μου.

Τελικά, μετά από 1,5 μήνα χρήσης του κινητού έχω να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις. Δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα ανταπόκρισης στην αφή, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο ή πιο συχνό σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει με ένα HTC και το Samsung Galaxy S Advance που είχα παλαιότερα. Το κινητό έχει πολύ καλά χρώματα και ήχο, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με λαγκάρισμα κτλ προς το παρόν, αντέχει πάνω από μία ημέρα με ανοιχτό το WiFi και περιστασιακή χρήση και έχει εξαιρετική ποιότητα φωτογραφιών, πολύ καλύτερη από ότι είχα συναντήσει έως τώρα με τα προηγούμενα κινητά μου (δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware αυτό, αλλά απλά το αναφέρω).

Οι εφαρμογές στο Windows Market είναι σαφώς λιγότερες σε σχέση με το Android Market και το αντίστοιχο της Apple, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν εφαρμογές για ότι χρειάστηκα έως τώρα (βλ. πιο πάνω για το τι χρήση θέλω το κινητό μου). Το UI το συνήθισα μέσα σε μια ημέρα και το βρίσκω πολύ εύχρηστο.

Σε γενικές γραμμές νομίζω πως είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει εώς τώρα, ειδικά εάν λάβω υπόψη ότι αγόρασα το κινητό με μόλις 100€. Είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα από ένα κινητό αυτής της κατηγορίας. Εάν αντέξει στο χρόνο, τότε είναι σίγουρο ότι θα ξαναγοράσω Windows Phone και στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας! Cheers! :)

• Like 3
Δημοσ.

Χαίρομαι που σε ικανοποίησε το 535. Μακάρι περισσότεροι να δίνανε μια ευκαιρία στα wp γιατί είναι εξαιρετικά.
Για ότι απορία έχεις σχετικά με το λογισμικό μη διστάσεις να ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος βρει καλύτερο από αυτό να μου το πει. Μπείτε στο skroutz.gr. Το καλύτερο smartphone στα 150€ ever είναι το Microsoft Lumia 640 XL και κοστίζει στην Ελλάδα στο σκρουτζ μόνο 150€. Και μόλις ήρθε στην Ελλάδα!!! Πείτε άμα το Moto g είναι καλύτερο από αυτό. 13MP κάμερα με φακούς Zeiss, μπροστινή κάμερα 5 mp, τετραπυρηνος snapdragon 400, windows phone 8.1, windows 10 ready.

Δημοσ.

Αν κάποιος βρει καλύτερο από αυτό να μου το πει. Μπείτε στο skroutz.gr. Το καλύτερο smartphone στα 150€ ever είναι το Microsoft Lumia 640 XL και κοστίζει στην Ελλάδα στο σκρουτζ μόνο 150€. Και μόλις ήρθε στην Ελλάδα!!! Πείτε άμα το Moto g είναι καλύτερο από αυτό. 13MP κάμερα με φακούς Zeiss, μπροστινή κάμερα 5 mp, τετραπυρηνος snapdragon 400, windows phone 8.1, windows 10 ready.

Καλό κινητό σίγουρα είναι και αποτελεί εξίσου μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει phablet, αλλά και πάλι είναι μεγάλο για κάποια άτομα....εγώ για παράδειγμα δε μπορώ να έχω κινητό μεγαλύτερο από 5" οθόνη, όχι γιατί δε θέλω αλλά λογο επειδή κάνω skate δε βολεύει να έχεις κάτι μεγάλο στη τσέπη. Και το κακό είναι ότι ολες οι ναυαρχιδες έχουν μεγάλη οθόνη. Γενικά πάντως τα lumia αξίζουν πολύ σαν κινητά, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Δημοσ.

Αυτό που λες είναι αλήθεια. Ακόμα και με το 635 που εχω, έχει τύχει να μου βγει από την τσέπη. Άμα το έκαναν πενταιντσο θα ήταν τελιο για τα 150€.

Δημοσ.

Είναι λάθος τιμή, αν μπεις μέσα θα δεις ότι είναι το απλό και όχι το XL που ξεκινάει στα 199,

οπότε για μένα το καλύτερο vfm είναι το 735 

Δημοσ.

Ο,τιδηποτε φοράει Android.

Δημοσ.

Την είπες την μαλακία σου, δεν άντεξες....

Κάτι παρόμοιο έχω να ακούσω γύρω στον ενάμιση χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι το Alcatel pop c1 είναι καλύτερο από το Nokia Lumia 930!!! Δεν το πιστεύω!!! Οτιδήποτε φοράει Android. Πλάκα κανεις do you note?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...