Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον σκληρό δίσκο που έχω, έναν western digital green 1TB οταν φορτωνει κατα την εκκινηση των windows ακουω μικρους θορυβους (περα απο τους συνηθεις οταν ο δισκος ειναι σε load). Κατεβασα το προγραμμα και μου δειχνει τα εξης. Εχει προβλημα λετε;

Προβληματιζομαι για αυτα που γραφει η δεξιά εικονα (οπως κοιταμε).

post-330954-0-24552700-1427133840_thumb.png

post-330954-0-04784200-1427133846_thumb.png

Δημοσ.

1)πολύ ΚΑΚΗ επιλογή για χρήση λειτουργικού ο δίσκος που πήρες.

2)είναι φυσιολογικό να ακούς θορύβους απ τον δίσκο στο άνοιγμα του υπολογιστή,αρχίζει να στροφάρει ο δίσκος και οι κεφαλές να αρχίζουν να διαβάζουν.

• Like 1
Δημοσ.

1)πολύ ΚΑΚΗ επιλογή για χρήση λειτουργικού ο δίσκος που πήρες.

2)είναι φυσιολογικό να ακούς θορύβους απ τον δίσκο στο άνοιγμα του υπολογιστή,αρχίζει να στροφάρει ο δίσκος και οι κεφαλές να αρχίζουν να διαβάζουν.

Απλα δεν τους ακουγα πριν για αυτο παραξενευομαι.

γιατί κακή επιλογή; Προτεινεις να παρω καποιον αλλον;  Τον εχω στο σύστημα της υπογραφης και παιζω και bf καθημερινά.

Δημοσ.

είναι κακή επιλογή γιατί οι πράσινοι είναι για αποθήκη και δεν έχουν τις επιδόσεις των μπλέ/μαύρων.

Εφόσον τον χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση είτε πάρε black είτε ssd.

επίσης δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ΑΛΛΑ οι πράσινοι έχουν την λειτουργιά intellipark που αν δεν χρησιμοποιηθεί ο δίσκος για 8 δευτερόλεπτα παρκάρουν οι κεφαλές.

Αν τον λειτουργείς 24/7 αυτό σημαίνει ότι στάνταρ σε κάποιες στιγμές παρκάρουν.

Αν μέχρι τα 2 χρόνια ξεπεράσεις το νούμερο που δίνει ο κατασκευαστής για το παρκάρισμα/ξεπαρκάρισμα και χρειαστείς αντικατάσταση του δίσκου δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει δεκτή η αντικατάσταση με περασμένη την ανώτατη τιμή του μετρητή.

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις 7αρια θα προτεινα να απενεργοποιησεις την αδρανοποιηση των δισκων

στο οποίο συνεχίζουν να παρκάρουν οι κεφαλές απλά δεν σταματάει να γυρνάει το platter(εκτός κ αν έχω καταλάβει λάθος)

Δημοσ.

επίσης δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ΑΛΛΑ οι πράσινοι έχουν την λειτουργιά intellipark που αν δεν χρησιμοποιηθεί ο δίσκος για 8 δευτερόλεπτα παρκάρουν οι κεφαλές.

Αυτο με τα 8 δευτερολεπτα το εχουν και οι δικοι μου (black 2,5'').

Μπορει καποιος να το αλλαξει με το wdidle3 και να το παει μεχρι 5 λεπτα μαξιμουμ.

Bootable FreeDOS USB με το rufus, προσθηκη του εκτελεσιμου της WD στο στικακι και εκτελεση αυτου απο FreeDOS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...