Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Netbook Acer Aspire One (AO751h) στο οποίο έκανα format τα windows xp professional SP4 32bit. Κατέβασα το driver για το VGA από το site της acer όμως μόλις το τρέξω μου λέει "This operating system is not supported, setup will exit." (Φυσικά έχω τσεκάρει εκεί που το κατεβάζω να είναι για windows xp 32 bit και είναι η τελευταία έκδοση). Στο readme αρχείο που κατέβηκε μαζί με τον driver λέει ότι είναι για SP2 και SP3 άρα μήπως φταίει το ότι εγώ έχω Sp4? όμως όπου έψαξα δεν βρήκα κάτι άλλο τι να κάνω? Ο driver που θέλω είναι Intel Graphics Media Acelerator 500 για win xp professional SP4 32-bit.

Δημοσ.

sp4 δεν υπάρχει για τα windows xp αν θυμάμαι παει μεχρι sp3 οποτε μαλλον η έκδοση που εχεις ειναι  " πειραγμένη " και για αυτο λογικά δεν σου περνάει τον driver

Δημοσ.

SP4... ενδιαφέρον... που το βρήκες αυτο το λειτουργικό;; Θα ήθελα ενα λινκ, έτσι να τριψω στα μούτρα της microsoft που έμεινε ακόμα στο sp3!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το Netbook Acer Aspire One (AO751h) στο οποίο έκανα format τα windows xp professional SP4 32bit. Κατέβασα το driver για το VGA από το site της acer όμως μόλις το τρέξω μου λέει "This operating system is not supported, setup will exit." (Φυσικά έχω τσεκάρει εκεί που το κατεβάζω να είναι για windows xp 32 bit και είναι η τελευταία έκδοση). Στο readme αρχείο που κατέβηκε μαζί με τον driver λέει ότι είναι για SP2 και SP3 άρα μήπως φταίει το ότι εγώ έχω Sp4? όμως όπου έψαξα δεν βρήκα κάτι άλλο τι να κάνω? Ο driver που θέλω είναι Intel Graphics Media Acelerator 500 για win xp professional SP4 32-bit.

Φίλε μου ξανακάνε format με Windows XP sp3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...