CtrlFreak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Λοιπόν θα ήθελα βοήθεια να επιλέξω ένα από τα δύο τμήματα και τα δύο στο πανεπιστήμιο του Πειραιά. Πειραιά κοιτάζω μόνο γιατί εδώ δουλεύω και δεν έχω μεταφορικό για τα πιο μέσα. Συν το ότι τα μαθήματα γίνονται απόγευμα σε αυτά τα τμήματα. Τα μαθήματα των προηγμένων συστημάτων και τα μαθήματα της πληροφορικής. Εγώ είμαι απόφοιτος ηλεκτρονικός με κλίση προς τον προγραμματισμό που θα ήθελα να εμβαθύνω κι άλλο. Το ΠΜΣ της πληροφορικής είναι φάση conversion. Σε δύο χρόνια κάνεις ότι κάνουν οι προπτυχιακοί σε 4 και γενικά δεν απαιτείται να έχεις γνώσεις πληροφορικής για να μπεις. Τα προηγμένα συστήματα είναι 3 6μηνα και πρέπει να έχεις σχετικό παρελθόν. Επιλέγεις κατεύθυνση στο δεύτερο 6μηνο. Μου κίνησε το ενδιαφέρον η κατέυθυνση με τίτλο "Προηγμένες Τεχνολογίες Ανάπτυξης Λογισμικού". Με μια στην γραμματεία που μίλησα μου είπε να κάνω αίτηση και στα δύο. Αν υπάρχει κάπιος που ήταν/είναι σε κάποιο από αυτά τα προγράμματα ή ακόμα και άλλου πανεπιστημίου ας πει την γνώμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα