Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις την παρασκευη εφτασαν τα παρτς για το νεο μου pc. Προκειται για το πρωτο που στηνω μονος μου, οποτε, μετα απο πολυ μελετη, αρχισα να συνδεω. Specs: asus maximus vii hero

I5 4690k

G.skill sniper 1866 MHz (2x4)

Gigabyte gtx 970 g1 gaming

Super flower leadex gold 750w

Την παρασκευη λοιπον μου ελειπε το οπτικο μεσο και τα windows. Αποφασισα ομως να δω αν ανοιγει. Ανοιξε κανονικα κ μετα απο μια περιηγηση στο bios, τον εκλεισα με το κουμπι start της μητρικης. Σημερα λοιπον, συνδεω και το optical drive και τον ανοιγω. Ομως πλεον παιρνω στο q code led το error a2 (η ακριβης σειρα q codes που βλεπω ειναι B2, 99, B4, A2 και μενει στο Α2. Δεν εχω προσβαση στο ΒΙΟS και δε στελνει καν σημα στο μονιτορ. Προσπαθησα να βγαλω ολες τις συσκευες sata και παιρνω error 99. Απ οτι καταλαβα το A2 εχει να κανει με τη gpu ή τις συσκευες sata. Γι αυτο τα αφαιρεσα κ τα 2... Sttill nothing. Καποια ιδεα; Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Ευχαριστω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

έχω την ίδια μητρική, αν διαβάσεις το manual θα δείς το εξής, ότι το Α2 έχει να κάνει με το slot για τις ram, συνεπώς πιστεύω ότι κάτι παίζει εκεί, οπότε δύο πράγματα τσέκαρε 1) να έχεις βαλει σωστά τις μνήμες δηλαδή στις θύρες Α2 και Β2 (έτσι προτείνει ο κατασκευαστής) και 2) η μητρική μας στην πάνω δεξιά γωνία έχει ένα κουμπάκι που γράφει memok! αν αναμοσβήνει εκεί δίπλα στο κουμπί κάποιο λαμπάκι τότε πρέπει να πατάς το κουμπί μέχρι να σταματήσει να ανάβει αν θυμάμαι καλά! Επίσης μπορείς να δείς μέσα στο manual το q code error που σου βγάζει με τι έχει να κάνει ώστε να ξέρεις καλύτερα που να ψάξεις! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...