haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 New code: ft6kn75gg Το πηρα κ εγω με αυτο το promo code. Δεν μου το δεχεται ομως τωρα το promo code για να αγορασω 2ο που θελω για δωρο.
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 μπορεί να προσθέσει κανείς 2 στο καλάθι; Δεν τα καταφερα να προσθεσω 2 στο καλαθι και προσπαθησα να κανω 2η παραγγελια. Στην 2η παραγγελια δεν μου δεχεται το promo code, εληξε κ αυτο το promo code.
gr234567 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 μίλησα με τσατ μπορείς να παραγγείλεις πάνω από 1 αλλά σου ζητάνε τηλ και meil και σε καλούν αυτοί
ziggywas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το 2ο promo δουλεύει κανονικά μέχρι αυτή τη στιγμή (χτύπησα ένα ακόμα και μ' αυτό)! Αλλά όντως από το σύστημα μπορείς να παραγγείλεις μόνο 1 τεμάχιο. 1
driver4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το κοπανησα κι εγώ και ο Θεός βοηθός... Τσάμπα έκραζες χθες...
manosfp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Άδικα; Να ρωτήσω κάτι; Εκανα παραγγελία και ήρθε μήνυμα από paypal χωρίς να έχει γίνει η χρέωση. Θα γίνει αργότερα; Επίσης δε θυμάμαι να με ρώτησε το paypal ποια κάρτα θέλω να χρεώσει από τις δυο που έχω συνδέσει....
driver4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Και άλλοι αναφέρουν οτι πληρωμή με paypal, "pending", πράγμα περίεργο, ενώ πληρωμή απευθείας με visa & mastercard χωρίς προβλήματα. Το link της προσφοράς: http://www.hotukdeals.com/deals/hp-stream-7-tablet-voucher-for-49-99-with-code-microsoft-store-new-code-2170703 Σελίδα 40: There is an issue paying with PayPal, customer support advised me to pay by card and using either IE or Firefox which worked fine. (typical Microsoft)
AlienTechGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Πληρωμή χωρίς PayPal/Πιστωτική δεν γίνεται;; Υ.Γ.Αν τυχόν κάποιος που το παρήγγειλε αλλά το μετάνιωσε και δεν το θέλει ας στείλει ένα ΠΜ γιατί δεν έχω PayPal και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μηχάνημα!
ReBeLoS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μολις μιλησα μαζι τους για την κατασταση ending του paypal και μου απαντησε το παρακατω: Yes, do not worry! Everything is OK. So far just an authorisation has been made. You will actually be charged once the tablet will leave our warehouse Επισης του ειπα οτι ειμαι Ελλαδα και αν θα πααραβω και απαντησε: Yes, we ship in Greece as well You will receive the tablet do not worry!
GoS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς απο τα διάφορα reviews κατάλαβα πως επικρατεί κάποιο πρόβλημα Παραθέτω σχόλια και video "The Stream 7 suffers from constant feedbach through the headphone jack. Every touch to the screen is fed through to the headphones as white noise, theres a constant while and when the hard drive is fired up the clancking is a real pain" Πηγή:
Agathoklis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 και στο asus οταν ακουμπας την οθονη κανει θορυβο... που σημαινει οτι ακουμπησες την οθονη...
elias1982 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 δεν δουλευει πλεον ουτε το δευτερο promo code μιλησα με chat ζητησα νεο promo και μου απαντησαν οτι δεν εχουν νεο promo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα