Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μία οθόνη 22" 1980 χ 1024 Πολύ καλό κομμάτι αλλά εδώ και πολύ καιρό μου έχει χαλάσει ένα μέρος του LCD και αναγκάζομαι να έχω μία IBM αρχαία. Διάβασα ότι γίνεται να αντικαταστήσω το LCD χωρίς να δώσω 200€ για καινούρια οθόνη. Θέλω να μάθω πόσο κοστίζει και που μπορώ να το κάνω. Δεν έχω την εγγύηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μία οθόνη 22" 1980 χ 1024 Πολύ καλό κομμάτι αλλά εδώ και πολύ καιρό μου έχει χαλάσει ένα μέρος του LCD και αναγκάζομαι να έχω μία IBM αρχαία. Διάβασα ότι γίνεται να αντικαταστήσω το LCD χωρίς να δώσω 200€ για καινούρια οθόνη. Θέλω να μάθω πόσο κοστίζει και που μπορώ να το κάνω. Δεν έχω την εγγύηση.

Οθόνη φορητου ή οθόνη επιτραπέζιου υπολογιστή?

Δημοσ.

Ναι έχει ξεκολλήσει μια απο τις καλωδιοταινείες. Αν την ανοίξεις και πιάνουν λίγο τα χέρια σου είναι εύκολη η πατέντα που θα την κάνει να λειτουργήσει.

Έχει πολλά video στο youtube για τις γραμμές στίς οθόνες, συνήθως ενω είναι αναμένη ακουμπάς ελαφρά τις πλατιές καλωδιοταινείες που πάνε στο κρύσταλλο μέχρι να βρείς σε πια αντιδρά η οθόνη σου και φτιάχνει. Μετά θα βρείς απλα΄ενα τρόπο να κρατάς την καλωδιοταινία σε εκείνο το σημείο, ίσως με λίγη χαρτοταινία ή ενα κομμάτι απο σφουγγάρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...