NikitasTerror Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παιδιά! Θα θελα να μου πείτε αν γνωρίζει τίποτα πάνω σε αυτό το tablet! είμαι σε φάση να το αγοράσω λόγω της ικανοποιητικών χαρακτηριστικών του και της χαμηλής τιμής του. Το θέλω για απλή χρήση όχι για επαγγελματικά κλπ. Αλλά δε βρίσκω τίποτα παραπάνω στο διαδίκτυο πάνω στο συγκεκριμένο ταμπλετ. Μήπως το έχει αποκτήσει κανείς από σας? Τι γνώμη έχετε για αυτό? λέει πως η φόρτιση δε γίνεται απο usb hub αλλά από καρφί. Είναι κακό αυτό? Ακόμη μπορείς να συνδέεις σε windows tablets πληκτρολόγιο και ποντίκι και ίσως και κάνα usb stick ταυτόχρονα? πρώτο μου τάμπλετ για αυτό έχω τόσες απορίες! αν μπορείτε πληζ απαντήστε μου σε οτιδήποτε από τα παραπάνω! η αν έχει κανείς αυτό το τάμπλετ πείτε μου τις δυνατότητες του, τα υπέρ και τα κατά του... Σας ευχαριστώ όλους εκ των πρωτέρων!! Ααα και κάτι άλλο... θέλω το τάμπλετ για να μπορώ να συνδέω στικάκια η σκληρούς δίσκους... για αυτό διάλεξα windows tablet και όχι android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILKaps Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Έχοντας βαλει και εγω στο ματι αυτο ταμπλετ, ηρθα αντιμέτωπος με τα ιδια προβλήματα που ήρθες και εσυ (δεν υπάρχει κανένα βιντεο στο Youtube, δεν εχει γινει review σε κανένα site) ομως ψάχνοντας βρηκα το Linx 10 το οποιο πωλείται στην Αγγλία και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο , σύμφωνα παντα με τις εικόνες και τις πληροφορίες που δινει το eshop. Απο χαρακτηριστικά και τιμη ειναι πολυ καλο, για περισσότερα σύμφωνα με το Linx ειναι μια χαρα. Τελικά εσυ το αγόρασες? Εχει κάποιος άλλος αποψη για το εν λόγω tablet? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από ILKaps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Για τα innovator δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν τα έχω δοκιμάσει βέβαια. Το μονο που μπορω να σου πω είναι να το σκεφτείς καλά πριν το πάρεις μιας που θα είναι το πρώτο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILKaps Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Και ομως το αγορασα, απο αυτο γραφω το μηνυμα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, Καθολου κοληματα και γενικα οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες για 169ε Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από ILKaps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Και ομως το αγορασα, απο αυτο γραφω το μηνυμα.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης, Καθολου κοληματα και γενικα οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες για 169ε Καλορίζικο φίλε. Επειδή ψάχνω για 10αρι windows tablet πες μου αν μπορείς μερικά επιπλέον λόγια για το tablet σχετικά με τα θετικά / αρνητικά που παρατηρείς (ταχύτητα, θερμοκρασίες, οθόνη, μπαταρία, ποιότητα κατασκευής κλπ). Επίσης το δουλεύεις με το εξωτερικό πληκτρολόγιο του και αν ναι πώς σου φαίνεται; Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2015 από giannis193 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILKaps Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γενικά για τα 160 Ε που ζητάει είναι τέλειο. Εντάξει έχει λίγο χάλια κάμερα, και τα ηχεία μέτρια αλλά οι γενικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Δεν κολλάει καθόλου σε απλή χρήση -πχ. εγκατάσταση προγραμμάτων, αναπαραγωγή Full HD video, σερφάρισμα (από chrome!)-, όταν το ζορίζεις λίγο παραπάνω αρχίζει να ζεσταίνεται και να κολλάει ακόμα και σε άπλα πραγματάκια, φταίει προφανέστατα η θερμοκρασία που αποκτάει. Η οθόνη πολύ καλής ποιότητας, ανταποκρίνεται στο 100%, μπαταρία μέτρια ,κρατάει γύρω στις 5 ώρες με κανονική χρήση. Η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική. Δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα με εξωτερικό πληκτρολόγιο γιατί δεν το χρειάζεται, βολεύεσαι μια χαρά και με αυτό της οθόνης, τα μόνα περιφερειακά που έχω συνδέσει είναι ποντίκι με το οποίο νιώθεις λες και χειρίζεσαι κανονικό υπολογιστή, ένα usb hub το οποίο δουλεύει μια χαρά και φλασάκια usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γενικά για τα 160 Ε που ζητάει είναι τέλειο. Εντάξει έχει λίγο χάλια κάμερα, και τα ηχεία μέτρια αλλά οι γενικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Δεν κολλάει καθόλου σε απλή χρήση -πχ. εγκατάσταση προγραμμάτων, αναπαραγωγή Full HD video, σερφάρισμα (από chrome!)-, όταν το ζορίζεις λίγο παραπάνω αρχίζει να ζεσταίνεται και να κολλάει ακόμα και σε άπλα πραγματάκια, φταίει προφανέστατα η θερμοκρασία που αποκτάει. Η οθόνη πολύ καλής ποιότητας, ανταποκρίνεται στο 100%, μπαταρία μέτρια ,κρατάει γύρω στις 5 ώρες με κανονική χρήση. Η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική. Δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα με εξωτερικό πληκτρολόγιο γιατί δεν το χρειάζεται, βολεύεσαι μια χαρά και με αυτό της οθόνης, τα μόνα περιφερειακά που έχω συνδέσει είναι ποντίκι με το οποίο νιώθεις λες και χειρίζεσαι κανονικό υπολογιστή, ένα usb hub το οποίο δουλεύει μια χαρά και φλασάκια usb. Ευχαριστω φίλε για το χρήσιμο review σου. Καλοδούλευτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα