Προς το περιεχόμενο

MSI GTX 970 Gaming 4G Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H 290X των 8GB, είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί να κάνει κανείς αυτή τη στιγμή.Έχει η MSI, η Sapphire, η XFX. 'Εχει τη διπλάσια μνήμη από όλες, κορυφαία απόδοση, τουλάχιστον ισάξια αυτή τη στιγμή με την 980, η δε άνοδός της στο Dx12 αναμένεται να είναι τεράστια, με απόδοση που ξεπερνάει κατά 33% την 980. Εγώ αυτήν έχω αγοράσει (της Sapphire, την Vapor-x), είναι εκπληκτική. Δεν είμαι κανένας AMD κολλημένος,Nvidia είχα πριν πάρω αυτήν,  αλλά η συγκεκριμένη κάρτα, 1,5 χρόνο μετά την κυκλοφορία της παραμένει κορυφαία στην απόδοση της και ακόμα καλύτερη από τότε. H 970 είναι μια συμπαθής αξιόμαχη καρτούλα, αλλά αυτό που έκανε η Nvidia με τις τεχνικές προδιαγραφές, ήταν σκέτη κοροϊδία. Τεράστιο πλήγμα. Παρ'ολα αυτά είναι μια σχετικά καλή αγορά, αφου η απόδοση στα παιχνίδια είναι πολύ καλή σε σχέση με την τιμή.

αναρωτιεμε τι σχεση εχουν τα γραφομενα σου με την συγκεκριμενη παρουσιαση....μηπως θα επρεπε να σχολιασεις το παρων σχολιο στην ενοτητα της amd? 

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3.5-4gb,αυτές οι κάρτες είναι φτιαγμένες για 1080p/1440p max,όποιος θέλει 4Κ πάει ή σε 290Χ 8GB ή Titan X ή περιμένει 390X.

Tέλος.

εκτός εαν δεν έχει πρόβλημα να παίζει με medium-low textures/shadows(console setings)

• Like 1
Δημοσ.

καλα οποιος ειναι εξω απο τοι χορό λέει οτι θέλει.

Αλλα επειδή εγω χορεύω με την GTX 970 G1 η κάρτα δεν υπάρχει.Πριν είχα την 690 και δεν πιάνει μία μπροστά στην 970.Οταν παιζεις τα πάντα ultra τι αλλο θες?

Σε 5 χρόνια ναι......θα έχει βγει κάτι καλύτερο.....

εγω παντως ειχα την 690 και πηρα την 980 g1 και ειναι 9 frames πισω στο bf4..απο εκει και περα στα υπολοιπα games ειναι 3 frames το πολυ επανω....ιεροσυλια να μιλας ετσι για την 690...η 970 ουτε για πλακα να φτασει την 690 φυσικα...η 970 strix περναει οριακα την 780 dc2 μου... μιλαω για αναλυσεις (2560 * 1600)και 4k.... και αυτα που σου λεω ειναι ολα τεσταρισμενα απο εμενα.

Η Gigabyte g1 gaming ειναι απ τις καλυτερες και ποιο αποδοτικες σε 8ερμοκρασιες απ ολες τις εταιριες. Και οποιος  πει το αντι8ετο απλα ειναι ασχετος .. 2ον. μου πατε μερικοι και μου τρεχεται το Middle Earth shadow of mordor me 4 gb ram intel core 2 duo επξεργαστη και με 970 gtx.. Και περιμενεις τι? να φυσαει? Δν μπορει να τα κανει ολα η καρτα γραφικων βρε κομποστες..  Και εννοειται πως η  970 ειναι μια απ τις top καρτες και ειδικα στα λεφτα της.. Δν αξιζει να παρεις την 980.. Πατα της ενα OC της  970 και τελειωνει η υπο8εση.. +150-200 clock speed και δν 8υμαμαι ποσο 250 +300 memory και ειναι σαν να χεις gtx 980

αυτο που αναφερεις απλα δεν γινεται....δεν εχουν επαφη οι καρτες...αναφερομαι σε 980g1 και σε 970g1....κανε οσο oc θελεις...η διαφορα τους ειναι ακριβως 35 % σε αποδοση...οσο για τις θερμοκρασιες θα συμφωνησω ειναι χαμηλες...αλλα....οι ανεμιστηρες γυρνανε 1900+ στροφες...ακουγονται....πραγμα που στο strix h dc2 δεν συμβαινει...ειδικα η 970 strix ειναι εγκληματικα αθορυβη και δεν ξεπερνανε ποτε οι ανεμιστηρες τις 1100 στροφες..

Δημοσ.

Μια κάρτα γραφικών με 4GB VRAM μνήμης αξίας 400+ Ευρώ και δεν μπορεί να φτάσει ένα ομαλό Frame rate 60FPS @1600x900 στο Crisis 3 του 2013 με το ξεπερασμένο 3D engine. Καλά.

Δημοσ.

Πόσο είναι η διαφορά της 970 με την 980 ; 35% ; Όχι μην είναι 300%..

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_970_STRIX_OC/25.html

15% διαφορά στο μέσο όρο και πολύ σου είναι, και η 970 με O/C γίνεται όντως stock@980.

δεν εχουν επαφη οι καρτες..αυτο που εδειξες ηταν απλα μια αδιαφορη μετρηση...στο 3d mark sta graphics score h 970 strix vgazei 10900 και η 980g1 14300....poso ta % einai ?h 970 με ξεχειλωμα φτανει τα 13200 ....αρα....?

Δημοσ.

Δες μερικά που μπορεί να σου διαφεύγουν: Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

φυσικα ξερεις πως αυτα ειναι με hydro ετσι? ο φιλος παραπανω ειχε πει για ενα νορμαλ oc...αν ειναι ομως να δωσεις χρηματα για υδροψυξη παιρνεις κατευθειαν την 980..αυτα που εδειξες  ειναι γυρω στο 1700-1800 boost clock...μιλαμε για πολυ oc....αν εχεισ δουλεψει σε 970 θα καταλαβεις τι εννοω...εχω την τυχη ο κολλητος μου να εχει 970 strix και εγω 980 g1..γιαυτο πηρα θεση επειδη τις ζω και τις 2 φιλικα παντα :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχουν επαφη οι καρτες..αυτο που εδειξες ηταν απλα μια αδιαφορη μετρηση...στο 3d mark sta graphics score h 970 strix vgazei 10900 και η 980g1 14300....poso ta % einai ?h 970 με ξεχειλωμα φτανει τα 13200 ....αρα....?

Ποιος νοιάζεται για το 3Dmark ρε μεγάλε ; Είναι παιχνίδι ; Πλάκα μας κάνεις ; 15% στο μέσο όρο(Στα παιχνίδια) και αυτό με reference 970.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Ποιος νοιάζεται για το 3Dmark ρε μεγάλε ; Είναι παιχνίδι ; Πλάκα μας κάνεις ; 15% στο μέσο όρο(Στα παιχνίδια) και αυτό με reference 970.

Το 3d mark δειχνει την ωμη δυναμη της καρτας.κοινως την ιπποδυναμη...αν δεν εχεις γνωσεις θα σε παρακαλουσα να μη  κανεις παραπληροφορηση στους υπολοιπους...η 970 ειναι καλη για τα λεφτα της αλλα μεχρι εκει μη μπερδευεσαι...ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ σειρα 70 δεν εφτασε με normal OC kai stock cooler την σειρα 80 για κανενα λογο...δεν ειναι χαζη η Nvidia κι εσυ ο εξυπνος..εκανες το κολπο τους επιασες χαζους...μεγαλε...οταν θα βαλεις και τις 2 στα 4κ να παιξουν θα καταλαβεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φυσικα ξερεις πως αυτα ειναι με hydro ετσι? ο φιλος παραπανω ειχε πει για ενα νορμαλ oc...αν ειναι ομως να δωσεις χρηματα για υδροψυξη παιρνεις κατευθειαν την 980..αυτα που εδειξες  ειναι γυρω στο 1700-1800 boost clock...μιλαμε για πολυ oc....αν εχεισ δουλεψει σε 970 θα καταλαβεις τι εννοω...εχω την τυχη ο κολλητος μου να εχει 970 strix και εγω 980 g1..γιαυτο πηρα θεση επειδη τις ζω και τις 2 φιλικα παντα :-)

Όλες είναι με αέρα, εργοστασιακή ψύξη. Κοίτα το Link 4 έχει και φωτογραφία. Δε κερδίζουν οι 970 με υδρόψυξη (σε απόλυτο o.c, σε σταθερότητα ναι), ίσως λίγα κομμάτια .

Μη μπερδεύεις τον κόσμο, παρατήρησε προσεκτικά τα links που έδωσα, gtx 970  με ρολόγια ~1600-2100Mhz είναι τα περισσότερα αποτελέσματα που παρέθεσα, εδώ και άλλο ένα με καλύτερο score (LINK). Στα δύο τελευταία link έχει και φωτογραφία από το 3dmark όπου φαίνεται πως ανεβάζουν 50-55°C.

Και μιας και το ζεις και εσύ, έχοντας την gtx 970 βγάζω ~14200 επίσης, σε win 8.1 χωρίς πολύ ψάξιμο κτλπ με την εργοστασιακή ψύκτρα.

P2jPG4Z.png

Επεξ/σία από melodystyle2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 3d mark δειχνει την ωμη δυναμη της καρτας.κοινως την ιπποδυναμη...αν δεν εχεις γνωσεις θα σε παρακαλουσα να μη  κανεις παραπληροφορηση στους υπολοιπους...η 970 ειναι καλη για τα λεφτα της αλλα μεχρι εκει μη μπερδευεσαι...ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ σειρα 70 δεν εφτασε με normal OC kai stock cooler την σειρα 80 για κανενα λογο...δεν ειναι χαζη η Nvidia κι εσυ ο εξυπνος..εκανες το κολπο τους επιασες χαζους...μεγαλε...οταν θα βαλεις και τις 2 στα 4κ να παιξουν θα καταλαβεις!

Το καλύτερο ποστ που έχω διαβάσει για το 2015 μέχρι τώρα θα έλεγα. Όταν καταλάβεις ότι το 3DMark δεν είναι παιχνίδι, αλλά benchmark, τα ξαναλέμε.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...