tsakis11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Site: Δες λιγο εδω κακα τα ψεματα αν δε δοκιμασεις και τις 2 δεν προκειται να καταλαβεις τι εννοω..το ποση διαφορα εχει ειναι παντα ποσοστιαιο αναλογα με το ποσα frames βλεπεις...οταν στα 33 εχει 7 frames διαφορα στα 100 ειναι 22% σου φαινεται λιγο? διαφωνεις πως το ποσοστο ειναι λιγοτερο? 7-8 στη χειρότερη... στα 26 εχει 7 δηλαδη στα 100? ακου το ξερουμε πως εχει καλυτερη αποδοση/τιμη αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα δεν ειναι τραγικη η διαφορα..κοστιζει 30-35% παραπανω και εχει 20-25% στη χειροτερη παραπανω δυναμη...δεν το θεωρω τραγικο...+ οτι πληρωνεις και αλλα πραγματα ποιοτικοτερη κατασκευη καλυτερα φετ καλυτερο pcb...οποτε νομιζω πως δεν ειναι αδικο το 30-35% παραπανω στην τιμη...και να ξερεις κατι με new drivers η ψαλιδα θα ανοιξει κι αλλο...ετσι κανει παντα η nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) στα 26 εχει 7 δηλαδη στα 100? http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_980_Matrix/28.html Η Matrix είναι o/ced, έχει και την default πιο κάτω... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakis11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_980_Matrix/28.html σε σχεση με τη matrix αν δεν κανω λαθος βλεπω απο 18-21%? και να σου υπενθυμισω πως αυτο το site δεν ειναι και οτι καλυτερο...υποψην πως μιλαω για την g1 980 σε σχεση με την 970strix....ειναι μια καλη ευκαιρια αυτες τις μερες να κανω καποια τεστ και να σας τα ποσταρω αποτελεσματα και απο τις 2 καρτες οποτε θα μας λυθουν ολες οι αποριες στην πραξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις o/ced με default clocks, default με default θα συγκρίνεις κι εκεί είναι 12-13%... δεν είναι προσωπικό, αλλά δεν πρόκειται να εμπιστευτώ ένα χρήστη που δεν ξέρω... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakis11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 θα κανω ολα τα τεστακια default-default o/ced - default και παει λεγοντας και οχι μονο σε benchmarks αλλα και σε real world gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 κάλιστα όμως θα μπορεί να πει κάποιος για σένα ότι είπες για το techpowerup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakis11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 κάλιστα όμως θα μπορεί να πει κάποιος για σένα ότι είπες για το techpowerup ειμαι φανατικος των μετρησεων και ολα θα γινουν με φωτογραφιες print screen και αναλυτικα αποτελεσματα στο ιδιο pc με την ιδια θερμοκρασια απο τον ιδιο ανθρωπο...δεν εχω καποιο συμφερον ! α και btw ειμαι φανατικος της asus η gigabyte ηταν αναγκαιο κακο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ok, απλά δεν σε ξέρει κανείς εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakis11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 παντα υπαρχει μια αρχη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεχομαι να ειμαι o g1 970 "αντιπαλος" σου Λεπτομέρειες θα πουμε σε pm,δοτι εδω νομιζω είμαστε offtopic και θα δειξουμε results σε νεο τοπικ. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από Prospector8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αρα και η φερραρι δεν ειναι καλη..εχει λιγοτερες πωλησεις απο τα οπελ αστραΗ ουσία δέν είναι μόνο στην ποσότητα που πουλιέται ένα προιόν αλλα και σε τι τιμή.Η τιμή της ferrari είναι πολλαπλάσια του astra που λές,οπότε δέν τίθεται θέμα σύγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Σε αυτη την αναλυση αγαπητε μαλλον αλλη προτεραιοτητα εχεις απο το να σκασεις 400ευρω σε καρτα γραφικων σε τοσο χαλια Monitor που το θες και για gaming. Φιλικα παντα. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω το συλλογισμό σου?! Η ανάλυση 1600x900 στο Cryisis 3 είναι η κατωτάτη που παρουσιάζει το συγκεκριμένο benchmark για αυτήν την κάρτα και ακόμα και σε αυτήν δεν μπορεί να επιτύχει 60FPS σε παιχνίδι με παλιό και προβληματικό 3D engine, ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ομαλό για απολαυστικό Gaming, το οποίο είναι αντικειμενικά απαράδεκτο για προϊόν κόστους 400 ευρώ+. Τόσο απλά. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avada Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ωραίο review παίδες.Αν και την EVGA SC δεν την αλλάζω με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmC10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά λίγο offtopic αλλα τί παίζει με τις τιμές των gpu; οι 970 πεσανε με τη μία στα 320, οι 290X που πριν 6 μήνες ήταν 280 τώρα ξανά 330 κ η άμοιρη 770 ακόμα πωλείται στα 280?? (για τιμές ινσομνια μιλάω πάντα)BTW κ εγω έχω την εντύπωση πως είχε ξαναγίνει καποιο reference στην 970 της MSI. Αυτο ακριβως ειπα κι εγω...Εφοσον το πρωτο σου κριτηριο ειναι τιμη αποδοση παρε την 960!! ειναι καλυτερη σε τιμη αποδοση απο την 970... gtx 960=236 euro gtx 970=425 euro gtx 960 price per dollar 30.80 gtx 970 price per dollar 27.8.....σε 1080 ειναι αψογη η 960....Φυσικα και δεν αξιζει να παρεις μια ναυαρχιδα συμφωνα με το σκεπτικο σου ...αρκει να σου πω ομως πως αυτα τα 12-15 frames που εχει διαφορα η 970 απο την 980 ειναι η αποσταση απο το ευχαριστιεμαι και παιζω smooth μεχρι το παιζω οριακα και κατω απο 30 frames...ειναι θεμα του καθενως το πως θελει να παιζει και το τι προτεραιοτητες εχει..τζαμπα λεφτα εγω θεωρω εναν gamer που εχει παρει ι7.... Η σχεση πωλησης-επιδοσεων..αυτη που ανεφερε ο φιλος παραπανω που υποννοησε πως πουληθηκαν περισσοτερες 970 απο 980...σε λιγο καιρο πρωτες θα ειναι οι 960...τεσπα ψιλα γραμματα Έχεις παίξει ποτέ crysis 3 με i5? 4 logical cores δεν κάνουν δουλειά. (i5 ξεκλειδωτο πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά λίγο offtopic αλλα τί παίζει με τις τιμές των gpu; οι 970 πεσανε με τη μία στα 320, οι 290X που πριν 6 μήνες ήταν 280 τώρα ξανά 330 κ η άμοιρη 770 ακόμα πωλείται στα 280?? (για τιμές ινσομνια μιλάω πάντα) BTW κ εγω έχω την εντύπωση πως είχε ξαναγίνει καποιο reference στην 970 της MSI. Έχεις παίξει ποτέ crysis 3 με i5? 4 logical cores δεν κάνουν δουλειά. (i5 ξεκλειδωτο πάντα) Αυτο που γραφεις για τις τιμες δεν ισχυει. Δεν ειχε ποτε η 290x πεσει κατω απο 300ευρω, η Asus R9 290 ειχε πεσει μεχρι και 277 οντως αλλα η R9 290x ποτε. Το ιδιο και η Gtx 970 μιλοντας για Custom υλοποιησεις. Gigabyte G1 400ευρω εκανε παλια 400ευρω κανει και τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα