Προς το περιεχόμενο

MSI GTX 970 Gaming 4G Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είδες κάτι τέτοιο στο post μου?

και για αυτό δεν αξίζει να τις αγοράσει κάποιος που δεν έχει λεφτά για πέταμα...

Αυτο ακριβως ειπα κι εγω...Εφοσον το πρωτο σου κριτηριο ειναι τιμη αποδοση παρε την 960!! ειναι καλυτερη σε τιμη αποδοση απο την 970...  gtx 960=236 euro  gtx 970=425 euro  gtx 960 price per dollar 30.80 gtx 970 price per dollar 27.8.....σε 1080 ειναι αψογη η 960....Φυσικα και δεν αξιζει να παρεις μια ναυαρχιδα συμφωνα με το σκεπτικο σου ...αρκει να σου πω ομως πως αυτα τα 12-15 frames που εχει διαφορα η 970 απο την 980 ειναι η αποσταση απο το ευχαριστιεμαι και παιζω smooth  μεχρι το παιζω οριακα και κατω απο 30 frames...ειναι θεμα του καθενως το πως θελει να παιζει και το τι προτεραιοτητες εχει..τζαμπα λεφτα εγω θεωρω εναν gamer που εχει παρει ι7....

τι σχεση εχουν τα αμαξια με τους υπολογιστες.......

Η σχεση πωλησης-επιδοσεων..αυτη που ανεφερε ο φιλος παραπανω που υποννοησε πως πουληθηκαν περισσοτερες 970 απο 980...σε λιγο καιρο πρωτες θα ειναι οι 960...τεσπα ψιλα γραμματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άμα είχε 30FPS η 970 και 45-50 η 980..Δεν θα μιλούσαμε για 10-15% διαφορά αλλά για πολύ παραπάνω, τέτοιες διαφορές τις έχει μόνο η Titan X.

• Super Moderators

Αυτο ακριβως ειπα κι εγω...Εφοσον το πρωτο σου κριτηριο ειναι τιμη αποδοση παρε την 960!!

not enough για 2560Χ1440...

not enough για 2560Χ1440...

εγω εχω 4κ φιλε μου...καταλαβες γιατι δε με καλυπτει η 970? η 980 και ειναι εντελως οριακα σε καποια games...αν δεις πως παιζει η 970 στα 4κ θα καταλαβεις οτι η 980 δεν ειναι πεταμενα λεφτα

Άμα είχε 30FPS η 970 και 45-50 η 980..Δεν θα μιλούσαμε για 10-15% διαφορά αλλά για πολύ παραπάνω, τέτοιες διαφορές τις έχει μόνο η Titan X.

στα 30 fps της 970 (strix)η 980 εχει 39-40 (η g1 που εχω, δεν ξερω ποσο εχουν οι νορμαλ) = 33% ? και αν κανω λαθος τον υπολογισμο σου δινω δωρο και 13% ετσι επειδη ειμαι απλας....μιλαμε για 20% με εκπτωση...το βλεπεις λιγο? και για να μη μακρυγορουμε στην αρχη ηθελα κι εγω την 970 (μαρεσε η τιμη της κι εμενα)την πηρε ενας φιλος μου και τη δοκιμασα στην οθονη μου (4κ)...δυστυχως δεν κανει η καρτα...ναι εχει καλη τιμη αποδοση αλλα δεν ειναι για ολες τις αναλυσεις...η 980 και ειναι εντελως οριακα για 4κ

• Super Moderators

εγω εχω 4κ φιλε μου...καταλαβες γιατι δε με καλυπτει η 970? η 980 και ειναι εντελως οριακα σε καποια games...αν δεις πως παιζει η 970 στα 4κ θα καταλαβεις οτι η 980 δεν ειναι πεταμενα λεφτα

είσαι εξαίρεση όμως, ποσοστό κάτω από 1% παγκοσμίως...

• Super Moderators

σε ποιο πραγμα ακριβως ειμαι εξαιρεση? στο οτι δεν κανει η 970 για 4κ?

στο ότι αξίζει γενικότερα η 980...

το "γενικότερα" δεν είναι το 4Κ :P

στο ότι αξίζει γενικότερα η 980...

το "γενικότερα" δεν είναι το 4Κ :P

περα απο την titan x titan z kai 295 x2 δεν υπαρχει καρτα για 4κ  δυστυχως... η 980 και ειναι οριακα εντελως.. αναφερομαι παντα σε ultra εννοειται

ολα ειναι αναλογα !! τι θελεις και ποσο το θελεις...δεν ειναι αυτοσκοπος ενος ανθρωπου να παιρνει παντα το καλυτερο σε αποδοση τιμη..εσυ με 2,5κ  και 970 εισαι καλυμενος..εγω με 4κ δεν ειμαι...δεν ξερω αν γνωριζεις τις αναλογιες (frames)αλλα εχω ακριβως το 1/4 απο τα 1080 και το 1/2 απο το 2.5κ ....δηλαδη εκει που εχεις (με  την 970) εσυ 50 εγω εχω 25 ...με την 980 εχω 35 και μπορω να παιξω οριακα...την 970 οσο και να την κλοκαρω 35 δε θα παει ποτε....αν παλι κλοκαρω την 980 ειμαι μια χαρα sta 42-44 frames...καταλαβαινω πως δε το καταλαβαινεις γιατι δεν ξερεις τι ζορι τρωνε οι καρτες στα 4κ...σου υπενθυμιζω πως δεν ειναι ιδιες καρτες εχουν αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα rops mips flops shaders...δεν ειναι διακοσμητικα αυτα...το οτι σε μικρες αναλυσεις με oc πλησιαζεις την 980 δε μου λεει τιποτα..Ειναι διαφορετικες καρτες αυτο πληρωνεις

• Super Moderators

δεν ειναι αυτοσκοπος ενος ανθρωπου να παιρνει παντα το καλυτερο σε αποδοση τιμη..εσυ με 2,5κ  και 970 εισαι καλυμενος..εγω με 4κ δεν ειμαι...

δεν σου ζήτησε κανείς να γίνει αυτοσκοπός σου, ούτε να μην την πάρεις...

απλά λέμε για κάτω από 4Κ η 980 δεν αξίζει κι ότι για 4Κ κακά τα ψέματα δεν φτάνει...

• Like 4

ολα ειναι αναλογα !! τι θελεις και ποσο το θελεις...δεν ειναι αυτοσκοπος ενος ανθρωπου να παιρνει παντα το καλυτερο σε αποδοση τιμη..εσυ με 2,5κ  και 970 εισαι καλυμενος..εγω με 4κ δεν ειμαι...δεν ξερω αν γνωριζεις τις αναλογιες (frames)αλλα εχω ακριβως το 1/4 απο τα 1080 και το 1/2 απο το 2.5κ ....δηλαδη εκει που εχεις (με  την 970) εσυ 50 εγω εχω 25 ...με την 980 εχω 35 και μπορω να παιξω οριακα...την 970 οσο και να την κλοκαρω 35 δε θα παει ποτε....αν παλι κλοκαρω την 980 ειμαι μια χαρα sta 42-44 frames...καταλαβαινω πως δε το καταλαβαινεις γιατι δεν ξερεις τι ζορι τρωνε οι καρτες στα 4κ...σου υπενθυμιζω πως δεν ειναι ιδιες καρτες εχουν αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα rops mips flops shaders...δεν ειναι διακοσμητικα αυτα...το οτι σε μικρες αναλυσεις με oc πλησιαζεις την 980 δε μου λεει τιποτα..Ειναι διαφορετικες καρτες αυτο πληρωνεις

Το θεμα ειναι οτι ουτε η 980 κανει για 4κ gaming αρα κακως γινεται ολη αυτη η κουβεντα γυρω απο την 970 καθως ειναι καρτα για αλλες αναλυσεις.ΕΠισης παρολο τα γνωστα βαρια παιχνιδια,η 970 οπως και αλλες φθηνοτερες καρτες ειναι μια χαρα για Mainstream παιχνιδια σε 4κ. Αν θες να μου παιζεις σε Medium και πανω ολους τους τιτλους σε σχεδον 60Fps τοτε πρεπει να πληρωσεις και αναλογα.

Το οτι σε μικροτερες αναλυσεις πλησιαζει την 980 επρεπε να σου λεει πολλα καθως εκει κοιταζει το μεγαλυτερο(να μην πω ολο)κομματι του κοσμου. Αυτος που παει σε 4κ πρεπει να πληρωσει αναλογα,στην δε περιπτωση την 980 παλι δεν αξιζει ουτε με αυτα που γραφεις καθως στα χρηματα της(και με λιγα παραπανω)πας σε 970 Sli. Κοινως οπως και να το δει κανεις η 980 δεν αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα ειναι αναλογα !! τι θελεις και ποσο το θελεις...δεν ειναι αυτοσκοπος ενος ανθρωπου να παιρνει παντα το καλυτερο σε αποδοση τιμη..εσυ με 2,5κ και 970 εισαι καλυμενος..εγω με 4κ δεν ειμαι...δεν ξερω αν γνωριζεις τις αναλογιες (frames)αλλα εχω ακριβως το 1/4 απο τα 1080 και το 1/2 απο το 2.5κ ....δηλαδη εκει που εχεις (με την 970) εσυ 50 εγω εχω 25 ...με την 980 εχω 35 και μπορω να παιξω οριακα...την 970 οσο και να την κλοκαρω 35 δε θα παει ποτε....αν παλι κλοκαρω την 980 ειμαι μια χαρα sta 42-44 frames...καταλαβαινω πως δε το καταλαβαινεις γιατι δεν ξερεις τι ζορι τρωνε οι καρτες στα 4κ...σου υπενθυμιζω πως δεν ειναι ιδιες καρτες εχουν αλλα τεχνικα χαρακτηριστικα rops mips flops shaders...δεν ειναι διακοσμητικα αυτα...το οτι σε μικρες αναλυσεις με oc πλησιαζεις την 980 δε μου λεει τιποτα..Ειναι διαφορετικες καρτες αυτο πληρωνεις

Μan, δεν ξέρω τι νούμερα εβλεπες εσυ, αλλα η διαφορά μιας 970 απο μια 980 ειναι μεσο ορο 4 το πολυ 5fps στην 4Κ ανάλυση. Γιαυτα τα 4fps η 980 ειναι 200-220€ πιο ακριβή,γιαυτο την κραζουν παγκοσμίως, λογικο δεν το βρισκεις??

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 2

Μan, δεν ξέρω τι νούμερα εβλεπες εσυ, αλλα η διαφορά μιας 970 απο μια 980 ειναι μεσο ορο 4 το πολυ 5fps στην 4Κ ανάλυση. Γιαυτα τα 4fps η 980 ειναι 200-220€ πιο ακριβή,γιαυτο την κραζουν παγκοσμίως, λογικο δεν το βρισκεις??

Link.png Site: Δες λιγο εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...