Προς το περιεχόμενο

Tn panel Vs Ips panel ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο για την dell u2515h σε review δεν διαβαζω και τα καλυτερα οσον αφορα gaming...αρκετα ανεβασμενη η τιμη της για 25 inch...

Wait what????http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=2560x1440

Το φθηνοτερο 1440p monitor της αγορας με 3 χρονια εγγυηση και με το γνωστο καλο After sales support της Dell.

Μην γραφουμε και οτι να ναι ελεος......

Οσον αφορα το gaming στειλε link να δω αυτα που λες.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν πατησεις στην εξελιξη τιμης θα δεις οτι η τιμη της ανεβηκε καθως παλια κοστιζει 308ευρω,για οσους τυχερους προλαβαν.

Δημοσ.

Γραφεις παραπανω δεν διαβαζεις και τα καλυτερα και εγω παλι στο παραπανω διαβαζω το εξης πριν την αναφορα στο Lag

The overall gaming performance of the Dell U2515H was good and we were pleased with what Dell have done with the response time control on these new UltraSharp range models

Τωρα αν εσυ διαθετεις 750ευρω για να παρεις το μοντελο της Asus κανενα προβλημα.Να σου θυμισω μονο τον επεξεργαστη που εχεις και κατα ποσο συμβαδιζει με την παραπανω συγκριση που κοιτας.

Δημοσ.

Fulgore εγω λεω να δεις μια και τα γραφηματα...για πανε λιγο πιο κατω απο αυτα που διαβασες να δεις...

Δημοσ.

Fulgore εγω λεω να δεις μια και τα γραφηματα...για πανε λιγο πιο κατω απο αυτα που διαβασες να δεις...

Να δω τι ρε Tred για να καταλαβω δηλαδη. Εισαι επαγγελματιας παικτης ή θες να παιξεις ανταγωνιστικα/επαγγελματικα/σε τουρνουα??

Εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.html 120Hz, 1 Ms,tn panel και φθηνοτερη απο την Dell.

Εχω την μεγαλυτερη 27αρα,δεν χρειαζομαι γραφηματα για να καταλαβω :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν σας βαλουν δυο οθονες διπλα διπλα,μια στο 1ms και μια στα 5ms αναθεμα αν παρετε χαμπαρι την διαφορα,εκτος αν εχετε το βιονικο ματι του εξολοθρευτη που καταλαβαινει τα 4 millisecond διαφορα οταν ας πουμε ειναι γνωστο πως 1 sec=1000 millisec!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...