Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες!

Ψάχνοντας για μητρική τις τελευταίες μέρες, έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο:

Και οι δύο μου φαίνονται το ίδιο καλές στα χαρακτηριστικά. Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Ποια θα μου προτείνατε και για ποιον λόγο; Δεν με ενδιαφέρει αν η μία είναι πιο όμορφη κτλ  :P

Περισσότερο με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και αν (χτύπα ξύλο) γίνει κάτι, η υποστήριξη.

Στην αρχή έλεγα για Gigabyte μιας και χρόνια τώρα δεν έχω κανένα παράπονο. Μην επιλέξω π.χ. την MSI και είναι γνωστό ότι βγάζουν προβλήματα κτλ και τρέχω.

Αυτά, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

ειναι και οι δυο πολυ καλες,η gigabyte δινει περισσοτερα στα ιδια λεφτα,προσωπικα ειχα την gigabyte 5 μεχρι προχθες...ηθελα την msi απο την αρχη που το εφτιαχνα αλλα δεν την πηρα γιατι επρεπε να παω στην 7 επειδη ηθελα οπτικη ινα κατι το οποιο δεν εχει η msi 5 και εβγαινα εκτος προυπολογισμου ...δεν κρατηθηκα ομως κρατησα την gigabyte ενα 6 μηνο και προχθες πηρα την msi gaming 7..περα απο την δικια μου ιστορια ομως πιστευω οτι και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος οπως εμεινα και εγω με την 5...

Δημοσ.

Και οι msi και οι asrock είναι από τις καλύτερες ;). Έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ ως μητρικές οι msi και οι asrock, τόσο σε αξιοπιστία όσο και σε εξοπλισμό. Δεν είμαι κάτοχος των συγκεκριμένων μητρικών που προτείνεις, ωστόσο θα συμφωνήσω με τον kosvog αλλά και με όσα έχω διαβάσει για τις δύο αυτές μητρικές, ότι για τα λεφτά αυτά η gigabyte προσφέρει περισσότερα. Όμως την ομορφιά του δράκου της msi δεν την έχει δυστυχώς, άρε msi τι κάνεις για να πουλήσεις :P. Είναι πληρέστερη η gigabyte, καλύτερο all around.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όσους έχουν απαντήσει μέχρι τώρα!

Η ζυγαριά έγερνε ελάχιστα προς την Gigabyte αλλά με βγάλατε από το αδιέξοδο.

Παλιότερα ήμουν κολλημένος με Asus αλλά έχω απογοητευτεί 1-2 φορές τελευταία οπότε το άφησα (χωρίς να σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα).

Η αλήθεια είναι ότι η MSI μου αρέσει και εμφανισιακά αλλά δεν θα επιλέξω με αυτό το κριτήριο εννοείται. :P

Ξέχασα να αναφέρω ότι επάνω θα μπει ένας 4790k. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία.

Gigabyte λοιπόν...

Και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

παρε gigabyte 5 και θα εισαι μια χαρα!!! αν και η msi (gaming 7 ) δινει πιο σωστα ρευματα στον cpu οταν κανω auto overclock τελειως ενημερωτικα το λεω!! :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ όσους έχουν απαντήσει μέχρι τώρα!

Η ζυγαριά έγερνε ελάχιστα προς την Gigabyte αλλά με βγάλατε από το αδιέξοδο.

Παλιότερα ήμουν κολλημένος με Asus αλλά έχω απογοητευτεί 1-2 φορές τελευταία οπότε το άφησα (χωρίς να σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα).

Η αλήθεια είναι ότι η MSI μου αρέσει και εμφανισιακά αλλά δεν θα επιλέξω με αυτό το κριτήριο εννοείται. :P

Ξέχασα να αναφέρω ότι επάνω θα μπει ένας 4790k. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία.

Gigabyte λοιπόν...

Και πάλι ευχαριστώ!

Ρε παιδιά τι σχέση έχει η εμφάνιση πλάκα μας κάνετε????Σε κουτί δε θα μπει? OMG

Δες και εδώ "κρίση" έχουμε (θα έλεγα τώρα τίποτα) http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-fatal1ty-z97m-killer-retail-p-PER.528824 Την βάλαμε σε ένα φίλο πριν λίγο καιρό και εξεπλάγην πολύ ευχάριστα από την Asrock.

Δημοσ.

Έχω την gigabyte και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!

Σου την συνιστώ με τα χίλια.

Απο τις καλύτερες μάρκες.

Δημοσ.

moustos πρεπει να εχουμε ιδια μητρικη και επεξεργαστη. Ειναι οτι καλυτερο αλλα για να πας σε Z97 και Κ σειρα πας για  overclock. Μην κανεις κανενα αστειο και βαλεις στοκ ψυκτρα με overclock. ΟΙ maxwell δεν ειναι sandy bridge θα κανεις το pc μπαρμπεκιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...