thanasiskant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μολις μιλησα με την hol και ζητησα να κανουν το margin 6. πιστευω ολα καλα(?) το θεμα ειναι πρεπει να τους πω να αλλαξουν και τπτ αλλο η οχι? αυτα ειναι τα status πριν και μετα. Πληρωνω 24αρη ιντερνετ btw
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Έχεις 30% κέρδος στον συγχρονισμό. Αν διατηρηθεί σταθερή η σύνδεση, μια χαρά είναι. Θα περίμενα με τα στοιχεία που δείχνεις λίγο παραπάνω συγχρονισμό (13Mbps), αλλά παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες.
thanasiskant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 παραγοντες? δλδ ειμαι κομπλε ετσι? δεν χρειαζεται να τους ζητησω τπτ αλλο ε?
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παράγοντες είναι η κατάσταση των καλωδίων του αστικού κέντρου στην περιοχή σου και η δικιά σου εσωτερική εγκατάσταση, από τον κατανεμητή της οικοδομής μέχρι μέσα στο σπίτι (σε όλες τις πρίζες) και τον εξοπλισμό που έχεις συνδεδεμένο. Όχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ζήτησες να σου χαμηλώσουν το SNR και το έκαναν.
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πιο κατω απο 6 δεν δινει η Hol οπως και κανενας αλλος παροχος εκτος αν παρεις καποιο ρουτερ και το ριξεις εσυ κατω απο το 6 αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο θα κερδισεις οπως και αν θα παιζεις σωστα χωρις προβληματα.τα υπολοιπα στα γραψα στο αλλο θεμα σου
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά η HOL μέχρι 9 db δεν έδινε snr; Τι έγινε, άλλαξε;
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά η HOL μέχρι 9 db δεν έδινε snr; Τι έγινε, άλλαξε; δινει 6 αλλα οχι σε fast path οσο ξερω.μερικες φορες πρεπει να τους πριξεις για το 6 snr διοτι σου λενε τα κλασσικα.θα εχεις θεματα και αποσυνδεσεις και διαφορα τετοια με σκοπο να σε αποτρεψουν.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλή φάση, δεν το ήξερα. Κι εγώ στα 9 ήμουν και είμαι ακόμα. (Βέβαια σε κανα 10ήμερο θα πρέπει να γυρίσει σε VDSL η γραμμή και δεν θα έχει και πολύ σημασία το snr μου.)
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλή φάση, δεν το ήξερα. Κι εγώ στα 9 ήμουν και είμαι ακόμα. (Βέβαια σε κανα 10ήμερο θα πρέπει να γυρίσει σε VDSL η γραμμή και δεν θα έχει και πολύ σημασία το snr μου.) ε ναι για 10 ημερες δεν εχει νοημα να το αλλαξεις. για το vdsl https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Ισχυει για ολες τις εταιρειες ειτε απο το αστικο κεντρο ειτε απο Kv.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλά μέχρι τώρα έτσι κι αλλιώς το έριχνα είτε μέσω telnet commands ή και DMT tool, αφού τα σήκωνε το προηγούμενο router. Τον περισσότερο καιρό, ήμουν απροβλημάτιστα με snr στο 3. Για το VDSL τα είπαμε και σε παραδιπλανό topic για την καλωδίωση κλπ.
thanasiskant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εχει 6 αλλα οπως ειπε και ο φιλος poulinos σε πρηζουν οπως εμενα και μου λεγανε οτι θα εχω αποσυνδεσεις κλπ κλπ και τους κανω καντε το εσεις κ αν εχω καποιο προβλημα σας ξανακαλω να το κανετε στην αρχικη του τιμη.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλά μέχρι τώρα έτσι κι αλλιώς το έριχνα είτε μέσω telnet commands ή και DMT tool, αφού τα σήκωνε το προηγούμενο router. Τον περισσότερο καιρό, ήμουν απροβλημάτιστα με snr στο 3. Για το VDSL τα είπαμε και σε παραδιπλανό topic για την καλωδίωση κλπ. με τοσα θεματα και τοσα ατομα δεν θυμαμαι οτι το ειπαμε σε αλλο τοπικ. εχει 6 αλλα οπως ειπε και ο φιλος poulinos σε πρηζουν οπως εμενα και μου λεγανε οτι θα εχω αποσυνδεσεις κλπ κλπ και τους κανω καντε το εσεις κ αν εχω καποιο προβλημα σας ξανακαλω να το κανετε στην αρχικη του τιμη. ναι πριζουν λιγο.οποτε ή οπως το εκανες εσυ ή τους ζητας 9 το αφηνεις να παιξει σταθερα 2-3 ημερες και μετα τους λες παιζω σταθερα βαλτε το στο 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα