Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγγνωμη τα μεταφορiκα ειναι δωρεαν... και νομιζα πως μου δινει εγγυηση 2 χρονια.. οπως ολοι...

κανω λαθος;;

αφου λεει δωρεαν μεταφoρiκα...

Δωρεαν ειναι μονο για αμερικη ίιιιισως και αγγλια. Αν τα παρεις απο το αμερικανικο υπολογιζε περιπου +23% το ΦΠΑ και +7% (νομιζω) εξοδα εκτελωνισμου. Η εγγυηση στην ελλαδα/ευρωπη ειναι 3 χρονια . Νομιζω οτι αν παρεις απο εξω πρακτικα την εγγυηση την ξεχνας.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

διαβαζοντας το θεμα , καταλαβα οτι θες να παιζεις παιχνιδια κατα κυριο λογο και κατα δευτερο οτι θες να κανεις OC διοτι πιστευεις πως θα βοηθηθεις πολυ . εγω θελω να μου πεις μεχρι ποσα δινεις συνολικα , σε τι αναλυση σκοπευεις  να παιξεις

με περιφεριακα (ποντικι πληκτρολογιο οθονη γιατι ως τωρα ειχα laptop και δεν τα χρειαστηκα )σε αναλυση Medium - High σχεδων ολλα τα games...με budget χωρις περιφεριακα 650

Δωρεαν ειναι μονο για αμερικη ίιιιισως και αγγλια. Αν τα παρεις απο το αμερικανικο υπολογιζε περιπου +23% το ΦΠΑ και +7% (νομιζω) εξοδα εκτελωνισμου. Η εγγυηση στην ελλαδα/ευρωπη ειναι 3 χρονια . Νομιζω οτι αν παρεις απο εξω πρακτικα την εγγυηση την ξεχνας.

ναι εχεις δικο τωρα που το εψαξα καλητερα το ειδα και γω :(

Δημοσ.

λοιπον;;

ρε παιδια να ρωτησω και κατι αλλο; το ips panel ειναι μονο για να μην κουραζονται τα ματια προσφερει και χρωματα;;;

Δημοσ.

http://gyazo.com/7f3729b7e8af769fd665603000fc7d7a

αν τα ψαξεις απο σκρουτζ βγαινει φθηνοτερα . σου εβαλα και 8πυρηνο και πολυ καλη μητρικη

το τροφοδοτικο νομιζω δεν ειναι 80 plus bronze το ειχα ξαναδει στο σκρουτζ..... ποια η διαφορα αναμεζα στο 80 plus bronze και 80 plus ???

Δημοσ.

την συνθεση μου την εφτιαξα λλα εχω ενα δηλημα.... να βαλω amd fx 6300 +sapphire r9 280 ή amd fx 8320 + sapphire r9 270 φυσηκα ολλα αυτα για να εχω καλητερα fps και γραφηκα...  

νομιζω οτι καλητερα ειναι 6300 + r9 280..  ετσι?

Δημοσ.

σκοπεύω να αγωρασω απο εκει επειδη εχει καλητερες τιμες!

Κατά πρώτον , το amazon.com δέν στέλνει Ελλάδα

Κατά δεύτερον , άν θεωρητικά τα κατάφερνες να σου στείλουν , θα πληρώσεις στο τελωνείο δασμούς και 23% ΦΠΑ. +έξοδα εκτελωνισμού.

Δημοσ.

ok συγνωμη .. μολις τωρα το εμαθα εφτοιαξα ενα συστημα και θελω την γνωμη σας.... :)

Case:

Zalman Z3 Midi-Tower - Black ( ZM-Z3-BK )                     43,91 €

Power Supply:

THERMALTAKE BERLIN 630W ATX23                    62,30 €

Processor:

CPU AMD AM3+ FX-6300 Box( FD6300WMHKBOX )                  105,39 €

Motherboard:

GIGABYTE GA-970A-UD3P ( GA-970A-UD3P )                    86,92 €

RAM Cards:

200027052: G.SKILL F3-1600C11D-8GIS 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ AEGIS DUAL CHANNEL KIT                    70,37 €

Graphic Card:

GPU PCX GBT R9 280 3GB Windforce OC( GV-R928WF3OC-3GD )                   206,66 €

Hard Drive:

HDA 1000GB WD WD10EZEX 7200rpm 64MB( WD10EZEX )                     61,11 €

Optical Drive:

SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK                    13,82 €

Screen:

LG 22MP55HQ-P 21.5'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK                  119,90 €

Keyboard - Mouse:

COOLERMASTER SGB-3020-KKMF1-US OCTANE GAMING KEYBOARD MOUSE SET                     42,90 €

CPU Cooler:

Zalman CNPS10X Optima ( CNPS10X OPTIMA )                     27,75 €

Thermal Paste:

ARCTIC SILVER 5 THERMAL COMPOUND 3.5G                      7,41 €

Display Cable (HDMI):

5,0μ HDMI 19pin σε HDMI 19pin, HIGH SPEED ΕΠΙΧΡΥΣΟ 500G                       2,77 €

τι λετε τα 630w νομιζω ειναι καλα... ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...