Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω βρηκα αυτο που ψαχνω φιλε,απλα ειδα τις τιμες εδω στην ελλαδα κατι 500αρια και Σαφως δεν αξιζει η lenovo Μπροστα σε αλλα βλεπε samsung-lg στα ιδια χρηματα

Άλλο εδώ, άλλο Κίνα. Εδώ έχεις εγγύηση 2 χρόνια, φόρους, κτλ που σου καλύπτει η Lenovo Ελλάς, από Κίνα έχεις 1 χρόνο εγγύση, χωρίς φόρους, κτλ, οπότε είναι σχεδόν τα μισά λεφτά!

Δημοσ.

Άλλο εδώ, άλλο Κίνα. Εδώ έχεις εγγύηση 2 χρόνια, φόρους, κτλ που σου καλύπτει η Lenovo Ελλάς, από Κίνα έχεις 1 χρόνο εγγύση, χωρίς φόρους, κτλ, οπότε είναι σχεδόν τα μισά λεφτά!

Κινα εννοεις να το παρεις απο εξωτερικο ετσι?Και με τις καρτες οπως 3g σημα ιντερνετ κλπ τι γινετε?τα δεχεται κανονικα?

Δημοσ.

Κινα εννοεις να το παρεις απο εξωτερικο ετσι?Και με τις καρτες οπως 3g σημα ιντερνετ κλπ τι γινετε?τα δεχεται κανονικα?

Βλέπεις τις συχνότητες που καλύπτει ένα κινητό, αλλά ναι, παίζουν μια χαρά Ελλάδα, αρκεί να πάρεις διεθνή έκδοση (κάποια κινητά έχουν ειδική έκδοση μόνο για κίνα)

Δημοσ.

Σε εμένα το αντίθετο συμβαίνει πάντως. ...Ένα Α5500 που το μοιράζομαι με το πιτσιρίκι 7 χρονών συν 3 κινητά (2 Α806 και ένα Α850+ ) δεν έχουν κανένα θέμα. Ίσα ίσα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Έχω εδώ και 7 μήνες το Lenovo S660 και αν και είχε κάποια θεματάκια στην αρχή (δεν εμφάνιζε σωστά κάποιες επαφές όταν καλούσαν), με την αναβάθμιση σε kitkat ξεπεράστηκαν και είναι άψογο κινητό. 

Δημοσ.

Έχω εδώ και 7 μήνες το Lenovo S660 και αν και είχε κάποια θεματάκια στην αρχή (δεν εμφάνιζε σωστά κάποιες επαφές όταν καλούσαν), με την αναβάθμιση σε kitkat ξεπεράστηκαν και είναι άψογο κινητό. 

το μεγεθος συνιθιζεται;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπεις τις συχνότητες που καλύπτει ένα κινητό, αλλά ναι, παίζουν μια χαρά Ελλάδα, αρκεί να πάρεις διεθνή έκδοση (κάποια κινητά έχουν ειδική έκδοση μόνο για κίνα)

http://www.minideal.net/lenovo-k3-note-android-5-0-2gb-16gb-4g-lte-5-5-inch-fhd-screen-mtk6752-1-7ghz-octa-core-smartphone.html

αυτο εχει 3g-4g στην ελλαδα;

το μεγεθος συνιθιζεται;

εγω απο τις 2.8 πηγα στις 5 και να σου πω ενα με 5.5 δε με χαλαγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...