Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην αδερφή μου κινητό για τα γενέθλια της..θέλω τη γνώμη σας για να μπορέσω να επιλέξω..Η χρήση του θα είναι multitasking/internet, music κ.α .Η τιμή του να μην ξεπερνά τα 140€. Για αυτά τα δυο τι λέτε? http://www.skroutz.gr/s/6237039/LG-L-Fino-D295N-4GB.html και http://www.skroutz.gr/s/6238243/Sony-Xperia-E4-Dual-8GB.html.

Ευχαριστώ....

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην αδερφή μου κινητό για τα γενέθλια της..θέλω τη γνώμη σας για να μπορέσω να επιλέξω..Η χρήση του θα είναι multitasking/internet, music κ.α .Η τιμή του να μην ξεπερνά τα 140€. Για αυτά τα δυο τι λέτε? http://www.skroutz.gr/s/6237039/LG-L-Fino-D295N-4GB.html και http://www.skroutz.gr/s/6238243/Sony-Xperia-E4-Dual-8GB.html.

Ευχαριστώ....

Μην κοιτάς τηλέφωνα που έχουν μνήμη 4GB. Θα πας να βάλεις καμία εφαρμογή και απλώς δεν θα μπορείς. Ούτε αναβάθμιση θα μπορεί να κάνει. 

Ανάλογα με το χρονικό περιθώριο που έχεις, μπορείς να δεις και από Κίνα, να πάρεις κάτι καλύτερο. Από Κίνα-Κίνα, θέλει 20-30 ημέρες και μπορείς να πάρεις πχ αυτό ->

XIAOMI HONGMI REDMI 2 Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz 64-bit Quad Core 4.7 Inch HD Screen 4G LTE MIUI 6 Smartphone - 150$

- 4.7 Inch Screen, 1280*720 Pixels
- Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 1.2GHz Quad Core
- Band: GSM 900/1800MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3, TDD-LTE B41, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 1GB RAM + 8GB ROM
- 8 MP Back Camera + 2 MP Front Camera
- Android 4.4 System

Η εταιρεία είναι πολύ αξιόπιστη, το τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο από τα 2 που βρήκες, υπάρχει μεγάλη υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα της MIUI και για τα λεφτά αυτά είναι πολύ καλή επιλογή. Είναι και 4G, με καλύτερη κάμερα και παίρνει και αυτό εξωτερική κάρτα για περισσότερο χώρο.

Αν σε πιέζει ο χρόνος, μπορείς να πάρεις από την ευρωπαΪκή αποθήκη του καταστήματος, πράγμα που σημαίνει 2-5 ημέρες παράδωση με DHL.

Stock in Europe NO.1 S7 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch HD IPS Screen Android 4.2 3G Smartphone - 145$
♦  5 inch IPS Screen, 1280*720 pixel display
♦  MT6582 1.3GHz Quad core
♦  Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/2100 MHz
♦  1 GB RAM + 16 GB ROM
♦  13MP back camera + 2MP front camera
♦  The latest Android 4.2 System 
Στο διπλανό φόρουμ γράφουν σχετικά: Η επέλαση των Κινέζων συνεχίζεται στις σελίδες μας, με κάτι πιο «κλασσικό» που σίγουρα θα σας θυμίσει πολλά. Ο λόγος για το ΝΟ1 S7, τον πληρέστερο κλώνο του Galaxy S5 που έχουμε δει ποτέ από την Κίνα, εφοδιασμένο με το γνωστό – δοκιμασμένο- 8 core SoC MT6592 που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Η συσκευή είναι πραγματικά, εντυπωσιακή στα επίπεδα αντιγραφής. Εκτός του ότι διαθέτει σχεδόν ίδια εμφάνιση με τη ναυαρχίδα της Samsung, οι τεχνικοί της υπερηφανεύονται οτι είναι αδιάβροχη (!), ενώ διαθέτει και μια μικρής εμβέλειας θύρα υπερύθρων και step counter για να... μετράει τα βήματα που κάνετε όσο την κρατάτε αποσβολωμένοι για το τι κινητό έχετε στα χέρια σας.

Stock in Europe DOOGEE DG310 VOYAGER2 MTK6582 1.3GHZ Quad core 5.0 Inch 854*480 IPS Screen Android 4.4 3G Smartphone - 107$

- 5 inch IPS Screen, 854*480 pixel
- MT6582 1.3GHz Quad core
- Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/2100 MHz
- 1 GB RAM + 8 GB ROM
- 5MP back camera + 1.3MP front camera
- The latest Android 4.4 System - Σχόλια

Stock in Europe THL T6 PRO MTK6592M 1.4GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 4.4 3G Smartphone - 135$
♦  5.0 Inch Screen, 1280*720 Pixels
♦  MTK6592M 1.4GHz Octa Core
♦  Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz
♦  1GB RAM + 8GB ROM
♦  8 MP Back Camera + 2 MP Front Camera
♦  Android 4.4 System - Σχόλια

Τα λινκ είναι από το μαγαζί που αγοράζω εγώ από Κίνα και στα έχω βάλει για να δεις φυσικά τα κινητά και επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν έχω γράψει. Οι τιμές είναι σε δολάριο, λόγω καθημερινής αλλαγής της ισοτιμίας. Δες τα και σύγκρινε τα με αυτά που βρήκες....
Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Ευχαριστώ....

Εγώ θα πρότεινα (χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα αξιόλογο και ταχύτατο mid-range smartphone της Motorola) το Link.png Site: Motorola Moto E (2nd Gen) 4G (8GB)

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα (χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα αξιόλογο και ταχύτατο mid-range smartphone της Motorola) το Link.png Site: Motorola Moto E (2nd Gen) 4G (8GB)

Αυτό είναι τουλάχιστον 44€ παραπάνω από το ποσό που έχει δηλωθεί και εάν δεις σε μερικά σημεία χειρότερο από το Xiaomi (και σε άλλα ίδιο).

Δημοσ.

Αυτό είναι τουλάχιστον 44€ παραπάνω από το ποσό που έχει δηλωθεί και εάν δεις σε μερικά σημεία χειρότερο από το Xiaomi (και σε άλλα ίδιο).

Πιστεύω ότι αξίζουν τα 44 παραπάνω, βέβαια το ίδιο καλή επιλογή θα ήταν και το απλό (μη 2nd gen). Όσο για το Xiaomi, δε είδα να αναφέρεται ενδιαφέρον και από Κίνα. 

Edit: Φυσικά τα Xiaomi είναι αξιόλογα και από τα πιo ποιοτικά του Κινέζικου ... είδους. 

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αξίζουν τα 44 παραπάνω, βέβαια το ίδιο καλή επιλογή θα ήταν και το απλό (μη 2nd gen). Όσο για το Xiaomi, δε είδα να αναφέρεται ενδιαφέρον και από Κίνα.

Edit: Φυσικά τα Xiaomi είναι αξιόλογα και από τα πιo ποιοτικά του Κινέζικου ... είδους.

Ούτε ότι δεν ενδιαφέρεται....

Όπως και να 'χει αυτές τις επιλογές έχει από εδώ και απ' έξω. Σαν χαρακτηριστικά αν τα βάλεις πάντως δίπλα δίπλα, ελαφρώς καλύτερο βγαίνει το Xiaomi, συμφωνείς !?

Δημοσ.

Ούτε ότι δεν ενδιαφέρεται....

Όπως και να 'χει αυτές τις επιλογές έχει από εδώ και απ' έξω. Σαν χαρακτηριστικά αν τα βάλεις πάντως δίπλα δίπλα, ελαφρώς καλύτερο βγαίνει το Xiaomi, συμφωνείς !?

maddoctor, η Xiaomi έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο σε σχέση με κάτι ZTE κτλπ... καμία σχέση λέμε. Ωστόσο και η Motorola με το pure android της, αλλά και το value for money, θεωρώ ότι αξίζει να αγοράσει κανείς κινητό της. Ναι φυσικά το Xiaomi είναι ελαφρώς πιο πάνω, δε διαφωνώ καθόλου. 

Δημοσ.

maddoctor, η Xiaomi έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο σε σχέση με κάτι ZTE κτλπ... καμία σχέση λέμε. Ωστόσο και η Motorola με το pure android της, αλλά και το value for money, θεωρώ ότι αξίζει να αγοράσει κανείς κινητό της. Ναι φυσικά το Xiaomi είναι ελαφρώς πιο πάνω, δε διαφωνώ καθόλου. 

Εγώ δεν είπα ότι είναι άσχημο το Moto G. Για επιλογή από Ελλάδα, είναι η μοναδική αξιόλογη επιλογή που αξίζει να κοιτάξει κανείς. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση και πιο ακριβό είναι, οπότε εάν δεν φτάνουν τα λεφτά απορρίπτεται λογικά, αλλά και εάν τα συγκρίνεις δίπλα-δίπλα, πολύ πολύ ελαφρώς καλύτερο βγαίνει το Xiaomi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...