Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1200

ii) Χρήση του υπολογιστή: gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη : .ναι γυρω στα 200-250 ευρω 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : οχι 

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, δεν μας νοιάζει απο πιο κατάστημα αλλά είμαι απο κρητη και τα μεταφορικά είναι τσουχτερά .

vii) Tο σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο. ναι 

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: όχι .

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? όχι σκοπεύω να το κρατησω για μια 5ετια .

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? : όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? : όχι

την σύνθεση θέλω να την κρατήσω κοντά μια 5ετία  αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να πάω σε ddr4 μητρική και μνήμες.

ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Σίγουρα με 1200 budget δεν μπορείς να κάνεις pc με ddr4 κλπ. Τώρα αν σε 5 χρόνια τα παιχνίδια θα είναι για ddr4 δεν ξέρω να σου πώ αλλά δεν νομίζω να θεωρείται "παλιό" ένα σύστημα με αυτά τα χρήματα που διαθέτεις. Μια διευκρίνιση για κάτι που δεν κατάλαβα. Είπες οτι δεν σε νοιάζει απο ποιο κατάστημα, τα θες τα κομμάτια απο 1 συγκεκριμένο ή υπάρχει δυνατότητα να τα πάρεις και απο διαφορετικά;  

Δημοσ.

απο διαφορετικά καταστήματα απλά αν πάρω πχ απο 5 διαφορετικά καταστήματα θα θέλω και 5 φορές να πληρώσω για μεταφορικά οπότε θα μ βγει και πιο ακριβα 

οσο για το ddr4 ξέρουμε αν θα υπαρχει μείωση τιμης στο άμεσο μελλον? 

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω είναι η αλήθεια αλλά και να πέσει η τιμή τους πόσο θα φτάσει; Οι πιο φτηνές για 8Gb είναι στα 90 ευρώ περίπου. Τώρα πόσο θα πέσουν στο μέλλον δεν ξέρω αλλά προσωπική άποψη πάντα είναι οτι δεν αξίζει τόσα λεφτά αυτή την στιγμή. Άλλωστε στο gaming δεν θα δεις και τρελή διαφορά. Ορίστε και μια πρόταση δική μου:

PER.811276.jpg PER.811276
CASE COOLERMASTER RC-650L-KKN1 SILENCIO 650 PURE MIDNIGHT BLACK
product_wishlist_small.jpg
45.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 45.00 € basket_delete.png PER.558465.jpg PER.558465
CPU INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX
213.70 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 213.70 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685
RAIJINTEK THEMIS
33.80 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 33.80 € basket_delete.png PER.528748.jpg PER.528748
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97M PRO4 RETAIL
93.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 93.90 € basket_delete.png PER.556216.jpg PER.556216
RAM G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT
80.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 80.90 € basket_delete.png PER.301911.jpg PER.301911
HDD SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3
62.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 62.90 € basket_delete.png PER.320914.jpg PER.320914
SSD SANDISK SDSSDHII-120G ULTRA II 120GB SATA3
69.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 69.90 € basket_delete.png PER.811708.jpg PER.811708
PSU SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX SERIES 550W (SF-550P14XE)
70.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 70.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 671.00 € basket_delete.png

Κάρτα γραφικών αυτή: http://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html

Και οθόνη αυτή: http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html

Βγαίνει στα 1268 περίπου χωρίς τα μεταφορικά. Αν θες να ρίξεις την αξία μπορείς να βγάλεις τον ssd και να προσθέσεις αργότερα έναν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτήν έχω εγώ. H βασική διαφορά τους είναι οτι η μία (u2414) έχει IPS πάνελ. Τώρα δεν ξέρω αν θα καταλάβεις τεράστια διαφορά απο την μια στην άλλη αλλά αν μπορείς να το δώσεις το 20άρικο, δώστο.  :-D  H οθόνη πάντως είναι πολύ καλή

Δημοσ.

γιατι να μην παρει μια τετοια οθονη http://www.skroutz.gr/s/4195788/Asus-VS247NR.html και να παει στις dell που ειναι πολυ πιο ακριβες? του lucius ειναι πολυ καλο αν και την ψυκτρα δεν την χρειαζεσε, μπορεις να δοσεις την διαφορα η σε καρτα ηχου η σε δισκο wd. προσωπικη γνωμη.

Δημοσ.

καρτα ηχου πιστευω δεν θελω εχει η μιτρικη τα ηχεια που εχς ειναι 2.1 οποτε οκ αν βγαλω την ψυκτρα ελεγα να παω σε μεγαλυτερο ssd αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα 

Δημοσ.

:D απλα εχω κακη εμπηρια προσωπικα με τους seagate, τους 7200.12 απο τοτε εγω να τους δουλεψω. αυτον προτεινω να αλλαξεις με καποιον western digital. ενταξη με 30 ευρο που εχει η ψυκτρα δεν θα κανεις τιποτα σπουδαιο αμα τα διαθεσεις αλλου. στο θεμα της οθονης μου φενεται λιγο περιεργο παντως. καλες ποιοτικα οι δελλ αλλα εχουν τοσο μεγαλη διαφορα απο τις "απλες" lg, samsung asus στην ?

Δημοσ.

Τι να τον κάνεις τον μεγαλύτερο SSD; Λειτουργικό θα τρέχεις μόνο. Παιχνίδια κλπ δεν θα δεις διαφορά σε κάτι πέρα απο τα loading times. Την οθόνη την πρότεινα απο προσωπική εμπειρία και επειδή ψάχτηκα πρόσφατα, στο forum οι περισσότεροι προτείνουν dell. Πάντως απο specs φαίνεται αρκετά καλή. Γενικά για οθόνη αν μπορείς επισκέψου κανένα κατάστημα να δεις απο κοντά.

Δημοσ.

η gtx 970 εχει απαιτησει ρευματος 550watt μηπωσ να εβαζα ενα 650 τροφοδοτικο πανω?

Δημοσ.

Δεν απαιτεί η 550watt η 970. Σου αναφέρει οτι ΌΛΟ το σύστημα με την 970 μέσα θέλει περίπου 550watt.

Δημοσ.

Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα : YUkPKYO.pngΤην συγκεκριμένη οθόνη την έχω και εγώ είναι στα 1MS είναι απίστευτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...