tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ψαχνω για μια android εφαρμογη που θα καταγραφει μια διαδρομη με αυτοκινητο και στο τελος θα μπορεις να την ανεβαζεις καπου για να την παρει καποιος αλλος ετσι ωστε να κανει ακριβως την ιδια και ο αλλος. Φανταζομαι οτι το καλυτερο για να γινει αυτο, ειναι να ειναι συμβατο με το google maps. Μετα απο πολλα ψαξιματα κατεληξα στο my tracks, ενω ομως καταγραφει μια χαρα την διαδρομη και μαλιστα με στατιστικα, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει απο αλλο ατομο αρα μου ειναι αχρηστο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει, αλλα δεν το εχω βρει μεχρι στιγμης, Γνωριζει κατι καλυτερο καποιος περα απο το my tracks?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ψαχνω για μια android εφαρμογη που θα καταγραφει μια διαδρομη με αυτοκινητο και στο τελος θα μπορεις να την ανεβαζεις καπου για να την παρει καποιος αλλος ετσι ωστε να κανει ακριβως την ιδια και ο αλλος. Φανταζομαι οτι το καλυτερο για να γινει αυτο, ειναι να ειναι συμβατο με το google maps. Μετα απο πολλα ψαξιματα κατεληξα στο my tracks, ενω ομως καταγραφει μια χαρα την διαδρομη και μαλιστα με στατιστικα, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει απο αλλο ατομο αρα μου ειναι αχρηστο. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει, αλλα δεν το εχω βρει μεχρι στιγμης, Γνωριζει κατι καλυτερο καποιος περα απο το my tracks? δεν γνωριζω καποια εφαρμογη εξειδικευμενο για αυτο αλλα ισως να μπορεις να χρησιμοποιησεις το endomondo (ειναι για αθλητικες δραστηριοτητες) το οποιο σου δινει τη δυνατοτητα να ακολουθησεις τη διαδρομη του αλλου
tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 κατεληξα σε ενα απο τα δυο, runkeeper και runtastic ποιος τα εχει δοκιμασει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ειναι ιδια λογικη με αυτο που σου ειπα πανω οποτε λογικα θα κανουν δουλεια! δοκιμασε τα να δεις αν σε καλυτπουν δεν νομιζω οτι καποιος θα το εχει δοκιμασει για το σκοπο που το θες
tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 εννοεις οτι θα υπαρχει προβλημα με την ταχυτητα επειδη θα ειναι πχ 100 χλμ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οχι οχι δεν θα εχει θεμα με ταχυτητα!! θεωρητικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα! απλα δοκιμασε τα για να σιγουρετυτεις!
tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οκ τεταρτη που εχει αργια, θα κανω test drive....
mylo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το endomodo είναι πολύ καλό. το χρησιμοποιώ πολύ καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα