Προς το περιεχόμενο

Airline Tickets/Hotels/Cars API?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Θέμα πτυχιακής: Web Services -> Με βάσει το προφιλ του χρήστη, η εφαρμογή θα του επιστρέψει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Παράδειγμα: Με ενδιαφέρει μόνο η τιμή και δεν με νοιάζει αν είναι Α-Β θέση; Η εφαρμογή θα επιστρέφει τις φθηνότερες διαδρομές, τα φθηνότερα ξενοδοχεία και τα φθηνότερα αυτοκίνητα για ενοικίαση.

Ψάχνω για API's (Data Providers) για:

• Αεροπορικά Εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία
  • Αυτοκίνητα

Βρήκα το Skyscanner.net που είναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλά δεν μου έχουν απαντήσει στο Mail και δυστυχώς δεν βλέπω να γίνει δουλειά. (Κρίμα γιατί είναι ακριβώς αυτό που θέλω).

Γνωρίζετε κάποιο/κάποια άλλα Sites που να παρέχουν τέτοια δεδομένα; (δεν είναι ανάγκη και τα 3 μαζί, μπορεί 1)

ΥΓ: Το Flightstatus δεν κάνει γιατί δεν παρέχει δεδομένα για εισιτήρια.

Δημοσ.

Δε νομίζω να βρεις τέτοιο API τζάμπα καθώς συνήθως οι εταιρίες πουλάνε το API μαζί με την υλοποίηση.

Δημοσ.

Σίγουρα! θα μπορούσανε όμως να δώσουν κάποια Trial έκδοση. (μέχρι την παρουσίαση) και με άλλα Limits (πχ: 100 requests/hour).

Τους έστειλα (skyscanner) πάλι μήνυμα και τους ρώτησα για τις τιμές γιατί δεν τις έχουν στο Site. άμα είναι ρε παιδί μου η συνδρομή 30-40-50ευρώ να τα σκάσω... (η σχολή βασικά)

Δημοσ.

Το γνωρίζω το Site αυτό παιδιά και έχω ψάξει αρκετά. Δεν βρήκα κάτι σοβαρό.

Το skyscanner δεν απαντάει...

Το kayak δεν βρίσκω κάποιο API (ίσως σταμάτησαν να παρέχουν API)

Δημοσ.

αν είναι μόνο για να μάθεις και όχι για προϊόν, πιάσε δούλεψε σε 3-4 API και πες ότι δούλεψες με όλα.

Δημοσ.

Σίγουρα! θα μπορούσανε όμως να δώσουν κάποια Trial έκδοση. (μέχρι την παρουσίαση) και με άλλα Limits (πχ: 100 requests/hour).

Τους έστειλα (skyscanner) πάλι μήνυμα και τους ρώτησα για τις τιμές γιατί δεν τις έχουν στο Site. άμα είναι ρε παιδί μου η συνδρομή 30-40-50ευρώ να τα σκάσω... (η σχολή βασικά)

Αν θυμάμαι καλά το API για τις κρατήσεις είναι γύρω στα 5.000 το μήνα - λίιιιιγο πιο πάνω από το budget σου.  :-)

Δημοσ.

Δεν θα βρεις τέτοιο εργαλείο, επειδή ακριβώς αυτά τα εργαλεία είναι επαγγελματικά και με μεγάλο κόστος.

Ακόμα και αν το πλήρωνες το κόστος, δεν μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση αν δεν είσαι εταιρεία του χώρου (γραφείο ταξιδίων) με άδεια να πουλάει εισιτήρια κ.λπ.

Οπότε, αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (demo for students) ακριβώς για την ανάγκη σου, τότε απλά αλλάζεις θέμα πτυχιακής ή βρίσκεις κάποιο ευφάνταστο τρόπο να ξεπεράσεις την μη-δυνατότητα πρόσβασης σε τέτοιο API.

Μια άλλη ιδέα θα μπορούσε να ήταν να κοιτάξεις σε ελληνικά online travel agencies και να ζητήσεις να σε βοηθήσουν (που δεν βλέπω λόγο να το κάνουν, να πω την αλήθεια).

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω αρκετό καιρό και δεν έχω βρει κάτι. Μάλλον θα το φτιάξω με ψεύτικα δεδομένα... (γλυτώνω και τον προγραμματισμό των Web Services που θα τραβάνε τα δεδομένα από αυτούς)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...