Gagaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ζντοινγκ?.. Δεν καταλαβα Δεν ξερω τι κανουν τα console port games οταν παιζονται στο pc.. Εγω μιλησα και μιλαω για strategy/platform/adventure/rpg και γενικα για pc games.. Γιατι να παιξω Assasins (και καθε console port game) στο pc? Για να δω ποσο κακη δουλεια εχουν κανει οι εταιρειες στη μεταφορα του παιχνιδιου? Ασε, καλυτερα στην κονσολα.. Εξαλου και ο danis για τετοια παιχνιδια μιλησε και οχι για console ports αν καταλαβα καλα..
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ζντοινγκ?.. Δεν καταλαβα Δεν ξερω τι κανουν τα console port games οταν παιζονται στο pc.. Εγω μιλησα και μιλαω για strategy/platform/adventure/rpg και γενικα για pc games.. Γιατι να παιξω Assasins (και καθε console port game) στο pc? Για να δω ποσο κακη δουλεια εχουν κανει οι εταιρειες στη μεταφορα του παιχνιδιου? Ασε, καλυτερα στην κονσολα.. Εξαλου και ο danis για τετοια παιχνιδια μιλησε και οχι για console ports αν καταλαβα καλα.. Εσυ μπορει να μην παιζεις αυτα τα παιχνιδια και να μην σε ενδιαφερουν δεκτο.Ρωτας ομως ο Ts τι παιχνιδια θα παιζει και αν αυτα ειναι ή δεν ειναι Console ports???
danis1` Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το ψαξα και εγω λιγο και οντως ισως σε καποια games να εχω θεμα.Οποτε λεω να παω στην u2414 να γλιτωσω και κανα φραγκο.
Runner25 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ειχα εγω οθονη 16/10 με αναλυση 1920χ1200 και τα παιχνιδια υποστηριζαν την αναλυση δεν ειχα ποτε περιθωρια κατω η πανω 2
makellarispn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για μενα δεν αξιζει,αν ειναι να δωσεις 300 ευρω,δωσε 50 παραπανω και παρε την u2515h που εχει 2560x1440 αναλυση. http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?from=most-popular&keyphrase=2515h Ολα δειχνουν καλυτερα σε υψηλοτερη αναλυση αλλα τα 70 ευρω για να κανεις το 1080-->1200 δεν αξιζει. Ναι και μετα θα παίζεις με 20 fps στα high.....ωραίες συμβουλές του δίνεις.... U2415 από μένα με αναβάθμιση σε GTX 970 το ψαξα και εγω λιγο και οντως ισως σε καποια games να εχω θεμα.Οποτε λεω να παω στην u2414 να γλιτωσω και κανα φραγκο. Μάλλον το έχεις ψάξει λίγο, για casual game είσαι σούπερ αλλά στα δυνατά fps games είσαι απλά για 144Hz ΤΝ (σορρυ ΝO IPS) πάνελ δυστυχώς. H U2415 είναι σίγουρα flicker free. Οι άλλες Dell που αναφέρεις είναι?
Gagaras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τα παιχνιδια που παιζω ειναι σχεδον αποκλειστικα strategy και rpg. Εσυ μπορει να μην παιζεις αυτα τα παιχνιδια και να μην σε ενδιαφερουν δεκτο.Ρωτας ομως ο Ts τι παιχνιδια θα παιζει και αν αυτα ειναι ή δεν ειναι Console ports??? Δε χρειαστηκε να ρωτησω μιας και ο danis το ειχε αναφερει σε ποστ του πιο πανω. Εχοντας λοιπον το παραπανω ποστ του danis στο μυαλο, καθως επισης και το γεγονος οτι την οθονη την θελει για γενικη χρηση, του ειπα οτι, κατα την γνωμη μου, το 16/10 ειναι καλυτερο για εκεινον, αναφερωντας ομως που ειναι καλυτερο το 16/9. Και τον παροτρυνα να δει οθονες απο κοντα για να αποφασισει, γιατι η οθονη ειναι κατι που μας μενει αρκετα, δεν την αλλαζουμε συχνα (παροτι εχει περιορισμενο ελευθερο χρονο).. Danis καλοριζικη η οθονη σου, σε οποια και αν καταληξεις 1
danis1` Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μάλλον το έχεις ψάξει λίγο, για casual game είσαι σούπερ αλλά στα δυνατά fps games είσαι απλά για 144Hz ΤΝ (σορρυ ΝO IPS) πάνελ δυστυχώς. H U2415 είναι σίγουρα flicker free. Οι άλλες Dell που αναφέρεις είναι? οχι τα Games που χρειαζονται πολλα fps δεν με ενδιαφερουν καθολου. Εξου και η επιλογη μου εξαρχης σε ips. Οταν λεω το εψαξα λιγο εννοω οτι οντως βγαινουν καποια games που δεν εχουν επιλογη αναλυσης την 1920*1200 και απο το να ρισκαρω το ενδεχομενο καποιο game που γουσταρω να το παιξω με μαυρες μπαρες λεω να παω στην 2414 οπου θα γλιτωσω και ενα εβδομηνταρι ευρω. Τωρα οσον αφορα το flicker-free μπορω να ειμαι τοσο σιγουρος οσο ο κατασκευαστης ισχυριζεται Για την u2414 λεει flicker-free τωρα κατα το ποσο ισχυει δεν το ξερω, αν καποιος το εχει τεσταρει ας μας βοηθησει. Δε χρειαστηκε να ρωτησω μιας και ο danis το ειχε αναφερει σε ποστ του πιο πανω. Εχοντας λοιπον το παραπανω ποστ του danis στο μυαλο, καθως επισης και το γεγονος οτι την οθονη την θελει για γενικη χρηση, του ειπα οτι, κατα την γνωμη μου, το 16/10 ειναι καλυτερο για εκεινον, αναφερωντας ομως που ειναι καλυτερο το 16/9. Και τον παροτρυνα να δει οθονες απο κοντα για να αποφασισει, γιατι η οθονη ειναι κατι που μας μενει αρκετα, δεν την αλλαζουμε συχνα (παροτι εχει περιορισμενο ελευθερο χρονο).. Danis καλοριζικη η οθονη σου, σε οποια και αν καταληξεις thanks mate, τελικα λεω να παω στα σιγουρα Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από danis1`
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Flicker Free http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm Review U2414H http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm Review P2414H http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm Λίγο ηρεμία με τα 140Hz... Όσοι παίζουν στα 60FPS σαφώς δεν είναι Casual Gamers. Ίσα ίσα που θα έλεγα ότι όσοι παίζουν με περισσότερα FPS, πολύπλοκα συστήματα και οθόνες, είναι χομπίστες. 1
Zergoulini Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Flicker Free Screen Shot 2015-03-24 at 4.34.26 PM.png http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm Review U2414H http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm Review P2414H http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm Λίγο ηρεμία με τα 140Hz... Όσοι παίζουν στα 60FPS σαφώς δεν είναι Casual Gamers. Ίσα ίσα που θα έλεγα ότι όσοι παίζουν με περισσότερα FPS, πολύπλοκα συστήματα και οθόνες, είναι χομπίστες. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι σαν Ελλαδα ειμαστε τοοοσο πισω στο Progaming που ουτε ξερουμε να το εξηγησουμε. Θα συμφωνησω 100% μαζι σου. Οταν δουμε καποιο τουρνουα απο καποιο game (εξωτερικο εννοειται) λεμε : Πωπωω κοιτα και αυτοι εχουν Benq 144hz! Αρα για να παιζω σαν αυτους θελω και εγω 144hz! Ποιος να ηξερε οτι παιζει τρελη προωθηση απο πισω και οτι καθε progamer δεν εχει δωσει φραγκο για ολο το gear του και ειναι απλα δωρεα απο σπονσορες... Το χρησιμοποιει καθαρα για διαφημιστικους λογους. Αυτα τα ολιγα, Σορυ αν κουρασα. 4
dimitrisOP Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 μια φορα ειχα δοκιμασει το bf4 σε 144hz monitor και δεν καταλαβα διαφορα , μαλλον ειναι επειδη τοσα χρονια ειμαι με 60αρια μονιτορς
music_lover Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ναι και μετα θα παίζεις με 20 fps στα high.....ωραίες συμβουλές του δίνεις.... U2415 από μένα με αναβάθμιση σε GTX 970 Μάλλον το έχεις ψάξει λίγο, για casual game είσαι σούπερ αλλά στα δυνατά fps games είσαι απλά για 144Hz ΤΝ (σορρυ ΝO IPS) πάνελ δυστυχώς. H U2415 είναι σίγουρα flicker free. Οι άλλες Dell που αναφέρεις είναι? Μαλλον θα κανεις πλακα,δεν εξηγειται αλλιως,θα μπορουσε απλα να παιζει στα 1080p και ας εχει οθονη 1440p,το κανουν αυτο οι οθονες.. Επισης του προτεινεις gtx970,μια καρτα που παιζει ανετα στα 1440p,αλλα του λες πανε σε οθονη 1080p,ε δεν βγαζω ακρη..
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ναι και μετα θα παίζεις με 20 fps στα high.....ωραίες συμβουλές του δίνεις.... U2415 από μένα με αναβάθμιση σε GTX 970 Μάλλον το έχεις ψάξει λίγο, για casual game είσαι σούπερ αλλά στα δυνατά fps games είσαι απλά για 144Hz ΤΝ (σορρυ ΝO IPS) πάνελ δυστυχώς. H U2415 είναι σίγουρα flicker free. Οι άλλες Dell που αναφέρεις είναι? Το οτι ο Ts εχει τωρα την R9 270 δεν εχει να λεει κατι.Αλλωστε και 1080p να παρει Monitor σε βαρια παιχνιδια παλι θα τα βρει σκουρα οπως Witcher 3 κλπ.Αλλωστε δεν γνωριζει αν αλλαξει πχ καρτα γραφικων και παει σε δυνατοτερη μιας και μια 7970 στα 150ευρω ειναι μια χαρα για 1440p αν δεν θες να τα παιζεις ολα στο Full(που ουτως ή αλλως Console port παιζουν διαφορες ελαχιστες εως καθολου απο πχ Medium σε High). Η αγορα 1440p monitor ειναι επενδυση αλλωστε,κυριως λογω της αναλυσης. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ναι και μετα θα παίζεις με 20 fps στα high.....ωραίες συμβουλές του δίνεις.... U2415 από μένα με αναβάθμιση σε GTX 970 Σε ποιο παιχνίδι έχεις 20FPS με 970/1440P ; Εγώ δεν ξέρω κανένα..
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Σε ποιο παιχνίδι έχεις 20FPS με 970/1440P ; Εγώ δεν ξέρω κανένα.. Εννοει οτι αν παει στην 25αρα Dell με την τωρινη R9 270 που εχει ο ts θα παιζει σε 20fps,ασχετως που ο Ts δεν μας εχει πει γενικα τι παιχνιδια παιζει
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Λάθος κατάλαβα εγώ τότε και ζητώ συγνώμη, αλλά και με 270 20FPS σε High δεν παίζει. Βέβαια η κάρτα αυτή δεν είναι για 1440P.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα