jim_p Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλημερα σε ολους. Ενας φιλος θελει να κανει το pc του να ανοιγει απο το πληκτρολογιο, ειτε πατωντας πχ το spacebar, ειτε με καποιο κωδικο. Το ειχε σε ενα παλιο (~12 χρονια πριν) του υπολογιστη και θελει να το κανει και στον καινουριο. Στις επιλογες του bios εχει ενεργοποιηθει η σχετικη επιλογη για ξυπνημα απο το πληκτρολογιο και στον device manager των windows εχει οριστει αυτο που φαινεται (γκρι) στην εικονα σε ολες τις πιθανες συσκευες. Πως μπορει να το κανει? Να σημειωσω πως το πληκτρολογιο του ειναι ενα ασυρματο της ms, σε usb προφανως, πως εχει δοκιμαστει και πληκτρολογιο σε ps/2 και πως ειναι ενεργη η σχετικη επιλογη στο bios. Περισσοτερες πληροφοριες, οπως πχ το ακριβες μοντελο της μητρικης ή του πληκτρολογιου θα εχω το απογευμα. Το μονο που θυμαμαι ειναι πως η μητρικη ειναι am2+ με nvidia 8200 chipset. Αν δεν μπορει να γινει κατι τετοιο, μηπως μπορει να γινει wake on lan αλλα ασυρματα? Η καρτα του ειναι η γνωστη tl-772n.
CMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στην μητρική της υπογραφής μου, που έχει επιλογή στο BIOS, το manual λέει ότι γίνεται μόνο με ps2 πληκτρολόγιο. 1
lefi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στην μητρική της υπογραφής μου, που έχει επιλογή στο BIOS, το manual λέει ότι γίνεται μόνο με ps2 πληκτρολόγιο. Και σε εμένα , ASUS (υπογραφή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα