Προς το περιεχόμενο

Android files recovery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαθος διαγράφηκαν κάποιες φωτογραφίες από το κινητό μου (Sony Ericsson mini με 4.0.0 Android). Υπάρχει τρόπος μέσω ενός recovery προγράμματος να καταφέρω να τις ξαναπάρω; Ειλικρινά όποιος ξέρει αν υπάρχει κανένα δωρεάν.στην.χρήση του η έστω trial για κάποιες μέρες πολύ θα με βοηθούσε. Εγώ αυτά που έψαξα ήταν όλα επιπληρωμη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν δουλειά.. Ευχαριστώ πολύ όλους!

Δημοσ.

Θα κατεβασεις το recuva free απο εδω https://www.piriform.com/recuva/download. Θα το εγκαταστησεις στο pc. Θα συνδεσεις το τηλεφωνο σου και θα επιλεξεις usb mass storage. Τρεξε το recuva και βαλε το να σκανναρει τον τομο του τηλεφωνου

Ευχαριστω για την απαντηση σου !!!

usb mass storage εχουν ολα τα κινητα ? εγω στο δικο μου τα εψαξα και δεν μπορω να το βρω.. Ειναι απαραιτητο να ειναι ενεργοποιημενο αυτο ? Μηπως υπαρχει αλλη ονομασια για το κινητο μου ? μηπως ειναι στη ρυθμηση "Λειτουργεια μαζικης αποθηκευσης (MSC)" ?

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις στο μενου. Οταν κουμπωσεις το τηλ στο πσ τοτε θα το δεις στην μπαρα ειδοποιησεων. Εκει θα επιλεξεις usb mass storage ή οπως αλλιως το λεει. Το ιδιο λεμε απλα εγω ξενα εσυ ελληνικα. Το ms στα αρχικα που γραφεις ειναι mass storage. Μαζικη αποθηκευση

Δημοσ.

για να κανω recover στο κινητο πρεπει η μνημη microSD να ειναι συνδεδεμενη στο κινητο και το κινητο με το PC, η να την βγαλω και να την συνδεσω απ'ευθειας με το PC ? Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Τα αρχεια που θες ηταν στην sd ή στην μνημη τηλεφωνου ;;; Αν το 2ο αφαιρεσε την sd συνδεσε το στο pc σκανναρε με recuva και βαλε τα αρχεια να σωθουν στον δισκο του pc και οχι στο τηλεφωνο. Μετα τα μεταφερεις. Ελπιζω οτι δεν εχεις γραψει τιποτε απο πανω μετα το delete

Αααα στην sd..... Οκ πολυ ωραια.. Αν μπορεις απευθειας να την βαλεις στο pc ακομα καλυτερα.

Ετσι δεν χρειαζεται να επιλεξεις usb mass storage και τετοια

Δημοσ.

Τα αρχεια που θες ηταν στην sd ή στην μνημη τηλεφωνου ;;; Αν το 2ο αφαιρεσε την sd συνδεσε το στο pc σκανναρε με recuva και βαλε τα αρχεια να σωθουν στον δισκο του pc και οχι στο τηλεφωνο. Μετα τα μεταφερεις. Ελπιζω οτι δεν εχεις γραψει τιποτε απο πανω μετα το delete

Αααα στην sd..... Οκ πολυ ωραια.. Αν μπορεις απευθειας να την βαλεις στο pc ακομα καλυτερα.

Ετσι δεν χρειαζεται να επιλεξεις usb mass storage και τετοια

οχι ενταξει αυτο το προεβλεψα και δεν εγραψα τιποτα... Γι αυτο ρωτησα γιατι δεν μπορω να συνδεσω την sd στο pc γιατι ο υπολογιστης μου δεν εχει την αναλογη θυρα αλλα ελπιζω να μην βρω προβλημμα

Δημοσ.

Μην φοβαασαι. Εγω νομιζα οτι ειχες τελειωσει

φιλου ειναι το κινητο απλα εχουμε το ιδιο και οπως θα το δοκιμασω στο δικο μ λογικα ετσι θα γινει και στο δικο του

Δημοσ.

Κανε 1 τεστ... Σβησε στο κινητο σου 1 φωτο που την εχεις ομως σωσει ηδη καπου στο πσ. Μετα τρεξε το ρεκουβα στην σδ να δεις αν την βρει

Δημοσ.

Κανε 1 τεστ... Σβησε στο κινητο σου 1 φωτο που την εχεις ομως σωσει ηδη καπου στο πσ. Μετα τρεξε το ρεκουβα στην σδ να δεις αν την βρει

αυτο κανω εσβησα μια ακυρη και τωρα βλεπω πως παει στο σκαν ειναι ακομη

Δημοσ.

Γραψε μου αν την βρει... Λολ, το εγραψα με την κυριολεξια και οχι οπως ισως ακουστηκε...

Τραγικη ηρωνεια!! .. Νια ενταξει βρηκε πολλες φωτο τις οποιες τις ειχα διαγραψει και παλαιοτερα οπωτε δουλευει μια χαρα το προγραμματακι ευχαριστω και παλι φιλε

Δημοσ.

Οκ να εισαι καλα. Να ξερεις οτι μεχρι το ανδροιδ που φορας αυτο δουλευει μια χαρα. Για νεοτερα ανδροιδ θες ρουτ και αλλες διαδικασιες. Εισαι τυχερος με το 4.0

Δημοσ.

Οκ να εισαι καλα. Να ξερεις οτι μεχρι το ανδροιδ που φορας αυτο δουλευει μια χαρα. Για νεοτερα ανδροιδ θες ρουτ και αλλες διαδικασιες. Εισαι τυχερος με το 4.0

αν ειχα κινητο με παλαιοερο android θα το ειχα σουταρει κιολας και αυτο ακομα παλιο ειναι σε σχεση με κατι αλλα μοντελα που κυκλοφωρουν σημερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...