Swimmer21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Που ειναι οι εποχες που μεσοβδομαδα βραδυ μετα τις 2-3 που κοιμοντουσαν οι mods, ανοιγε επικα threads ο ΠΑΣΟΚΟΣ-πασπαρογατος-ζητω το Ισραηλ - Ζητω ο Συριζα - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ;; 5
MT60RS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να τα κλειδωνουν, ουτε να τα σβηνουν, πρεπει να τα πηγαινουν σε ξεχωριστη κατηγορια και να τα αφηνουν να ανθισουν, με disclaimer: USE AT YOYR OWN RISK 6
lepaterious Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καθε φορα που εχω τις μαυρες μου ενα θεμα με φερνει στα συγκαλα μου και καθε φορα γελαω http://www.insomnia.gr/topic/468064-βούλωσε-η-λεκάνη/ 12
SOADNICK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ισως οχι για το Hall of Fame, αλλα νομιζω αξιζει: Απορία Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα
pournaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Υπηρχε και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/258011-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-post-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82/?hl=%2B%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1 με τα καλυτερα ποστ της ημερας, αλλα δυστυχως τα πιο πολλα λινκ δε λειτουργουν πια...
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μόνο Andreas2 σοβαρό θέμα θεολόγος ή φαρμακοποιός ξέρουν και αμέτρητα άλλα. 1
RedPanda Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα πιο αξέχαστα Topic/Post, και γιατί. Το πιο αξέχαστο topic είναι δικό μου, και δεν μπορώ να το ξεχάσω γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνω πως η ίδια ικανότητα που έχει ο Wolverine να αναπλάθει τους ιστούς του, ξανά και ξανά δεν του αυξάνει -σε βάθος χρόνου- τις πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο. Και τονίζω το βάθος χρόνου γιατί είναι κάπου 130 χρονών (1886). Οι πιθανότητες να εμφανίσει κάποιος καρκίνο του προστάτη παράδειγμα αυξάνουν κατά πολύ μετά τα 50-60. Υπάρχουν "βλάβες" που συσσωρεύονται. Ακόμα και να αποκλείσουμε πολλές μορφές καρκίνου, μυέλωμα ή λευχαιμία θα έπρεπε να τον είχαν σκοτώσει. Βασικά η ικανότιτα του δεν μου φαίνεται καλά ορισμένη. Έχουμε ότι τα κύτταρα του δουλεύουν σε τρομερούς ρυθμούς και μπορεί επίσης να αντιμετωπίζει μολύνσεις και αρρώστιες αλλά το ότι τα κύτταρα του δουλεύουν γρήγορα δεν σημαίνει ότι σε μοριακό επίπεδο δεν αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνουν λάθη στην αντιγραφή και μετάφραση κτλ του DNA. http://www.insomnia.gr/topic/536842-healing-factor-deadpool-wolverine/page-2
mary Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αααχ μου λείπει ο φρινταμπας. Ρε παιδιά ήταν ένα θέμα δε θυμάμαι τι τίτλο, άλλα θυμάμαι πως η πρώτη απάντηση ήταν ένα meme με τον τύπο τον ψιλοσαλεμενο με το φουντωτο μαλλί και σλόγκαν "περίοδος" Λογικά και αυτό κανένα θρυλικό τοπικ θα ταν. Με είχε πιάσει νευρικό για κανένα μισάωρο με το μεμ
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Η του Φαν ή του Φανμπρέικερ ήταν αυτό όταν είχε πάει σε μία γιατρό και του είχε πει μαλακίες. Το ποστ με το μεμε ήταν του Παόκι
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Η γειτόνισσα μου κλείνει το παράθυρο Pool party σε μπαλκόνι Προσκυνάω..... αυτά αποκλειστικά και μόνο στο insomnia.
Pankar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πριν απο ένα χρόνο υπήρχε ένα θρεντ που βγήκε ένας και έλεγε πως η μανα του γνώρισε κάποιον στο ΦΒ και οτι την αποπλάνησε, ότι της ζητάει λεφτά και αυτή του δίνει και θα του χαλάσει την οικογένεια... Είχε πέσει πολύ τρολλάρισμα, το θυμάται κανείς; Το έχω ψάξει με όλες τις πιθανές λέξεις-κλειδιά αλλά δεν το ξαναβρήκα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αααχ μου λείπει ο φρινταμπας. Ρε παιδιά ήταν ένα θέμα δε θυμάμαι τι τίτλο, άλλα θυμάμαι πως η πρώτη απάντηση ήταν ένα meme με τον τύπο τον ψιλοσαλεμενο με το φουντωτο μαλλί και σλόγκαν "περίοδος" Λογικά και αυτό κανένα θρυλικό τοπικ θα ταν. Με είχε πιάσει νευρικό για κανένα μισάωρο με το μεμ Το μόνο που θυμάμαι έντονα από αυτόν και την "περίοδο" ήταν σε κάποιο thread για την μαγειρική, και σε κάποια φάση γράφει "όποια κοπέλα θέλει να φτιάξει την ωραία αγαπημένη της μακαρονάδα να ρίξει στα μακαρόνια αντι για κέτσαπ αίμα από περίοδο και να την σερβίρει να την φάνε..." μετά παραλίγο να ξεράσω στο πληκτρολόγιο... τον ρώτησα αν πάει καλά και δεν ασχολήθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα